|
![]() |
#83641 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Mišljenja sam da je moja 3,5 bila zadnja koja je imala smisla. Sve ovo ostalo kasnije je preskupo i smeće. Nego...jel ima prepreke da idem sa autom koji nije moj preko granice? Pitam zbog odlaska u SLO na djoranje guma sa ženiim autom. Ista smo adresa ali nije isto prezime. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83643 | |
Pod naletima kopita zla
|
Ok prometna je pod normalno kao i osiguranje, "zelena" karta itd... Nisi nisi ![]() ![]() ![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83644 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
![]() |
#83645 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
@Hamdija Hahaha, da i nasi klinci imaju dva prezimena a ja i skvo svako svoje, to mi je nekako najpostenije, hahahah ![]() Mislim da bi u opelu trebali promijeniti taktiku, pa recimo uz svaku gajbu zuje pokloniti jedan. Nema sumnje da bi im prodaja porasla za barem 1% godisnje. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83646 |
Pod naletima kopita zla
|
Tko je jednom imao opel taj ga više ne kupuje. ![]() A pogotovo ne tak veliki auto sa 1.5 mlincem. Pa taj motor te kubikaže sam imao na kutiji od šibica zvanom clio storia mk2. Nije ni 1.6 nekaj puno više ali je to ipak dost manji auto od insvinjgnije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83647 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
@Ham ovo bi mogao biti carinski prekrsaj. Za upravljanje tudjim vozilom u inozemstvu treba jos ovo: https://www.hak.hr/ino/dozvola/ Brzo se izvadi, ili u HAK-u na Av Dubrovnik, ili onaj u Sigetu di je i stanica za tehnicki. Moguce da se jos negdje moze, ali na ova dva mjesta se provjereno moze. U par navrata sam familiji posudjivao auto i radio to. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83649 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Evo sad nessto razmisljam, u zivotu sam imao brat bratu barem 30 razlicitih auta, ali Opel bas nikad. Mislim da cak nikad nisam niti vozio nekog Opela. Jesu stvarno tako losi auti ili su samo na losem glasu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#83651 |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
Pa će njihova djeca biti kao Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales ayayay |
![]() |
![]() |
![]() |
#83653 | ||
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
Budem ja ženu odvukao u sloveniju sa sobom. ![]() Hvala ti na informaciji. Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#83655 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Vidim da nitko ništa ne piše o Audiu, pa evo nešto za pogledati ![]() https://www.youtube.com/watch?v=43C8hSLcCAc& |
![]() |
![]() |
![]() |
#83656 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83657 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Neće više biti plaćanja cestarine kešom https://www.index.hr/vijesti/clanak/...m/2710242.aspx
![]() |
#83658 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#83662 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#83663 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83664 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
U Njemačkoj se davno davno na veliko govorilo “ Kupi Forda vozi se tramvajem”. Svaki brand ima loše modele samo je najviše na balkanu “psovano” po nekim brandovima, pogotovo od strane mehaničara kojima je nešto teže popraviti nego na nekom drugom brendu. Evo npr bas taj Ford ima super modele kao sto je npr Focus 1.5 dizel ili Mondeo koji je jako udoban itd. Odes u USA i pitas mehanicare koji auto nikad ne bi kupio , veliki broj njih kaze Audi,BMW ili bilo koji EU auto. Kako se kaze, sto ljudi dvjesto sisa, ustvari sto ćudi tako nešto……. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83666 |
Premium
Datum registracije: Mar 2019
|
Ja ne znam zakaj vam je Opel tak loš, meni su skroz ok. Doduše nemam iskustva s ovim novijima ali... Prvi auto rabljena Corsa C 1.2 75ks, vozio ju nekih 30tkm, samo redovni servisi. Drugi auto nova Astra H GTC 1.4 90ks, prodao s nekih 240tkm, jedan veliki servis, amortizeri i opruge, 2 x diskovi i pločice, jednom pakne na zadnjoj osovini i to je to ako se dobro sjećam, ostalo redovni servisi svakih 15-ak tkm. Nakon 170-180tkm počela malo više piti ulje ali ništa strašno. Supruga vozi Corsu istu kakvu sam i ja imao, trenutno je na oko 200tkm, ona odvozila oko 100tkm. Osim redovnih servisa mislim da su bile jednom opruge i amortizeri, jedan veliki servis, kuplung, regler na alternatoru i to bi bilo to. Nakon kaj sam prodao svoju Astru želio sam kupiti Astru J karavan ali nažalost nisam našao ništa što bi zadovoljavalo moje želje u vezi motora, opreme i da se uklapa u budžet pa sam prešao na drugu marku. Poslano sa mog ELI-NX9 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#83667 |
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Kod mene kao i kod kolege (kojeg prckate za pivce ![]() I ne govorim ovo kako bi "hvalio svog konja", ali auto je top za ono što je - jako udobna limuzina. Vozio sam se npr. u par zadnjih varijanti passata, ne može mi passat u istu rečenicu s insignijom a kao fol joj je konkurencija. Arteon može, ali je manje udoban i bučniji na autoputu... A sad, što god netko želi misliti o svemu tome neka misli ![]()
![]() |
#83669 |
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() Dobro, to je već prožvakana tema, jednostavno se limuzine jako malo prodaju. SUV idu ko da se besplatno dijele. Ja sam isto eto pao na tom testu, čeka dotični i kod mene. Paše mi veličina i oblik portapaka (dobro, to sam mogao dobiti i sa dobrim karavanom), paše mi visina za trpati dijete unutra, paše mi i za kad idem u masline ili na Velebit (nikakav ekstrem ali insignia bi mi lako zapela na mjestima gdje želim ići)... Samo htjedoh reći ono što sam i napisao - insignia je top za ono što je.
![]() |
#83670 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() Sto se Forda tice, vozio sam 2x Focus i 2x Kuga. Focusi su bili oba sa tim 1.5 dizelom, a kuga je bila jedna sa 1.5 dizelom i jedna sa 2.0 dizelom. Po meni odlicni auti i cak i bolji od VW konkurencije u tom segmentu. Da ovaj novi Edge nema remen u ulju, ne bih gledao nista drugo. Sad sam na parkingu vidio ovaj Santa Fe koji sam probao i do njega GLE neki noviji. Mislio sam da je GLE puno veci auto, kad ono isti dimenzijama. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|