|
![]() |
#2821 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Bio sam 4 dana u slo, ukupna mi je potrosnja bila 5.90gb, a imam mali paket sa duplim gigama pretplata, sto bi znacilo da je 5gb limit. Znam za ubuduce, to ne boli kao roaming u Imotskom, prebacio sam na auto mrezu i spojio se na Eronet i otislo 16 eura u par min. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
![]() |
#2822 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
Ima ove dvije veće. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2823 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
E to ne bi znao, interesantno! @Bono: i kod mene je mali/dupli internet, ali ne racunam da imam vise od 5 giga u roamingu. Nisam bio u roamingu otkad imam duple pakete pa ne mogu nista pametnije reci. Kad sam zadnji put trosio promet u roamingu prebacio sam se mjesec dana prije na najvecu kombinaciju zbog najvise giga u roamingu i to je ferceralo ok. Sad je to malo teze jer nas navuku tim promocijama pa se ne smijes mrdnuti ![]()
![]() |
![]() |
#2824 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Jeftinije je kupiti broj i registriraš kao novi korisnik za 14gb
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2825 | |
Uptime 99.99%
|
Citiraj:
To je kao nekad problem sa slovencima u Samoboru kad ih je prebacilo na slovensku mrezu i natuklo im na stotine kuna roaminga.
![]() |
![]() |
#2826 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Nisam primjetio da je roaming u bosni bas tako skup, evo bas prije mjesec dana bio. Caka je u tome da bonbon simicu (ili ciju god simicu imao) rucno fiksiras na maticnu mrezu (nikakav auto mod) pa se nece spajati na druge mreze u pogranicnom podrucju, a recimo airalo koristis za net. Meni se to pokazalo kao sasvim pouzdano rjesenje. U jednom trenu ces morati prebaciti mobilni net sa airalo na bonbon jer airalo bosanski esim nece vise raditi u hr. Prije odlaska na put sam ugasio i volte jer sam negdje citao da na bonbonu ljudima misteriozno uzimaju pare za nekakav data promet i ljudi to povezuju s volteom iako, u teoriji, taj promet se ne bi trebao klasificirati kao data promet niti naplacivati po bili kakvoj osnovi. Kakogod, better safe than sorry, nisam primjetio nikakve cudne promete na racunu.
![]() |
![]() |
#2827 | |
Uptime 99.99%
|
Citiraj:
A sto se tice cijene, 100KB je 1.21 euro. 02.07.2025 GPRS 1394 13,61€ ZONA2 Plus pdv ![]() Ako nista odmah je dosla poruka o pretjeranoj potrosnji.
![]() |
![]() |
#2829 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |