|
![]() |
#1 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Metal Gear Solid: Master Collection
![]() https://www.konami.com/mg/mc/eu/en/ https://www.konami.com/mg/mgs3r/eu/en/ kolko sam skužio, stiže na PS, XboX i PC
![]() |
#2 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
A neka više prebace MGS4 na druge konzole i PC da ga odigram ko čovjek. Neda mi se natezati sa RCPS3. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 | |
Prvoklasni Krkan
|
Citiraj:
Ali možeš i emulatore. Trenutno naj za PS1 je Duckstation ili ako želiš GameCube remaster prvog MGS, onda ti treba Dolphin. Za 2 i 3 koristiš PCSX2, a za MGS 4 koristiš RCPS3. Za PSP dijelove koristiš PPSSPP. Od svih nabrojanih, samo MGS4 ima nekih sitnih grafičkih glitcheva, ali se vrti jednako kao na original PS3, dakle od 20-60 FPS-a. I PC naravno za sve ove emulatore. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater
Nitko ne igra? Igra je vani, reviewi su solidni, čudno da ni teme nema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
jel se itko igrao sa FOV-om i ostalim jer kazu da je katastrofa?bez toga ni ne pomisljam igrat u danasnje doba. starting point za tool-ove...: link ![]()
![]() |
#15 |
Premium
|
koji total mess od igre sto se tice perf. znaci moja 6800 na 1080p, max detalji, DLSS native, jedva to drzi na 60fps (unlocked), a izgleda blago receno lose. zato su i lockali na 60 po defaultu jer ne da je neoptimizirano nego je kriminalno lose. jedan UT koji inace leti na mojoj konf. ak nekome pomogne... za FOV (podesavajuci) i FPS unlock mozete koristit ReShade + plugin (ima ga i na nexusu) OptiScaler isto radi paralelno sa ReShade (optiscaler.dll > winhttp.dll u tom slucaju, inace mi nije radilo) za FOV radi jos i Camera Tweaks MOD. ima 3 moda + gun view, meni bolji ReShade jer mogu on/of i podesavat kak ocu. MGSDeltaFix (Lyall) mi nije radio, neznam zasto, odustao od njega stavio sam i Ultimate Engine Tweaks (Anti-Stutters - More Performance - Lower Latency - Better Clarity - Lossless) MOD i izgleda malo bolje sve skupa ak nadete sta pametno novo javite tu, dok to popachiraju jos malo bum pricekal ja mislim. btw jedan patch je vani vec ![]()
![]() |
#17 |
Prvoklasni Krkan
|
Pa, prije smo OCali hardver, danas to više nema smisla. Ali su devovi igara doskočili problemu i napravili umjetnost od toga da im komjuniti pečira poluproizvode i da se igrači sami snalaze sa tvikanjem igra da koliko toliko radi...i svih tih čari nema na konzolama, tamo si osuđen na devove...ali je samo pali i vozi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
https://x.com/hideo_kojima_en/status...437117406?s=46 Prije 27 god je izisao MGS 😀 Jbt jesam star Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Naježim se svaki puta kada čujem. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
izao jos jedan patch. stavio latest optiscaler (ne ono sa github-a sto je prastaro, sa discord-a skidajte !!). sad to pocinje licit na nesto. razlika dan i noc. sa FG-om movement misa odlican. ![]() sad jos da odlucim ocu to igrat il ne ![]() ![]()
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Odigrao i kaj da velim, niš ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|