|
![]() |
#83221 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83222 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Ne, auto je 2018 godište, oni pokrivaju 5 godina, auto je bilo staro 7 godina i 2 mjeseca. Nažalost, nisu ponudili ni kulancu. Da stvar bude smješnija, na 58 000 promjenio dsg ulje, na 72 kada se mijenjali elektroniku opet mijenjali ulje. Meni jr auto mogao voziti parne brzine, ali ne i neparne, krepala elektronika koja sinkronizira getribe. Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#83223 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#83224 |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
![]() |
#83225 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Iss, i to kakve bicikle. Talijani su ih znali složiti, doduše ispadao im je prednji pogon, crankset je bija od premekanog aluminija ![]() Mislim da danas u ponudi čak imaju i neke elektrike. Ali ono, želiš li od Talijana kupiti elektriku? ![]()
![]() |
#83226 |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Zamisli cuda... Imam Bianchi Kuma 5100, to mi je drugo bicklo... ![]() Al imam i Olivetti M24, to je bilo iz doba kad je Olivetti znao slozit komp bolje od amera... ![]() ![]()
![]() |
#83228 |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
https://www.vecernji.hr/vijesti/odbi...okrili-1888110 Koji su ovi iz Adriatica cigani i koje glupave fore??? Na Mazdi (prodana ove godine) smo 2 puta popravljali na Kasko. Prvi puta bili kod prijatelja. Na parkingu ispred zgrade netko tko je bio parkiran pored nije napravio dovoljan luk i izgrebao desni cosak branika sasvim onako lijepo. Naravno, niti policije, niti svjedoka niti zapisnika i slikanja. Kada smo isli na godisnji servis dali da se to popravi preko kaska, servis poslao kasku racun i nikakvih problema. Drugi puta mali izlazi s parkinga na rikverc i pogodio nekog lika (btw, imala je i zadnje senzore i kameru ![]() Kasko je bio na Allianzu. Ovi iz Agram grupe su bas neki cigani, na sve nacine pokusavaju izbjeci isplatu stete. Jednom je zenu dok je vozila Yaris pogodio osiguranik Adriatica, situacija cista da cisca ne moze biti (ona na semaforu stala i lik je odozada pogodio). I bilo je s njima natezanja, frajeri zele isplatiti neki smijesni iznos, tipa "pa to popravite sa polovnim dijelovima i nekim jeftinim majstorom" i slicne budalastine. Na kraju zena pisala njihovoj upravi i ne znam kome vise, pa su pristali isplatiti odstetu sve po racunima.
![]() |
#83229 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Dq381? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83230 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83231 | |
Brat od Đon Vejna
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#83232 |
Premium
|
A vrhunac svega mi je bilo kada su me u servisu uvjeravali da je DSG bog otac mijenjača i najbolji na svijetu. Pa sam onda pitao ako je najbolji na svijetu zašto u Tuarega i Q7 stavljaju ZF mijenjače ako jr DSG tako dobar Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#83233 | ||
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
IMHO problem je u pravnoj državi koja bi osiguranjima koji imaju poveći broj takvih slučajeva trebali oduzeti licencu za rad i bok. Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#83234 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nije ni ZF bez problema. Poznaniku iz SLO je riknuo mjenjač na Q7. Ceh 8k. Popravio ga je i prodao te uzeo GLC.
![]() |
#83237 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83238 | |
Premium
|
Citiraj:
Nisam vozio niti jedan Mercedes, koji je automatik unutra? Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83239 | |
Pod naletima kopita zla
|
Aposlutno u trenutku kada odlučiš da ti je vožnja od točke A do točke B. ![]() Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 03.09.2025. u 21:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83240 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
VAG koncern je "BOG" štednje. Zašto razvijat automatski mjenjač? Pa imamo manualni mjenjač, spojimo u jedan i dodamo mehatroniku koja će sa time upravljati. U DSGu su ostali svi problemi joje su imali u manualnim mjenjačima. Kako su napravili toliko različitih TDI motora. Ne računajući 1.6, krenimo od 1.9 TDI, prvo su prestali raditi PD motore i napravili glavu za 16v CR, pa su ga izbušili na 2.0 onda su napravili 1.6 TDI. Ako se ne varam borung je ostao od 1.9 i smanjili su dužinu klipnjače. Tu su dobili manjak od 300 ccm. Onda su napravili trocilindraša tako da su od 1.6 maknuli jedan cilindar i stavili uteg. Šparni Njemci. Ne izmišljaju toplu vodu. Samo modificiraju.
![]() |
#83242 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
CVT je toliko loš da su ga morali banati iz F1 ![]() https://www.reddit.com/r/formula1/co...s_cvt_gearbox/
![]() |
#83245 |
Premium
|
Nakon sto je Hamdija kupio napokon prava pouzdana japanska kola sve je moguce. Pandorina kutija je otvorena. Pocetak kraja je zapoceo. Rekao bih gasi kablove, motaj internet ali s obzirom na boster, cjepiva i 5g sve sada ide bezicno, samo nebo je granica. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83246 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Neki kažu da flush pomaže, ja planiram jer sam ionako na 100k sa svojim i trebalo bi ga isprati. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83248 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
![]() Nisam ja kupio nego žena, a ja sam vazda za manualce jer mi nije teško šaltati niti se vučem u gužvama. ![]() p,s škoda je so far so good. Pouzdana je. Nije me ostavila na cesti i nisam imao ozbiljnijih problema. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83249 | |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
upravo si opisao svakog opela, wv, skodu, cupru, tiguana 2018g itd itd.. a alfe su stare 15-20g.. a ovi iznad modeli kostaju 30-50kE i stari su svega nekoliko godina.. dovoljno pogledat stranicu iza ove.. ti ono vozis A klasu kojoj se motor vadi van za neke manje zahvate, jel? ili si bar vozio pa zamijenio za nesto nornalnije i smislenije u ovo ubogo danasnje vrijeme kad nena kvalitetnog auta? nesto s 3 cilindra? jesi jel da? ![]() ![]() ![]() ![]() brm brm, sam nek se pazi na znakove i prednosti, levo desno.. zaboravuo sam mazdu jbg Zadnje izmijenjeno od: John Creasy. Jučer u 20:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|