|
![]() |
#83101 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83102 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Platili smo samo ventile nekih 12EUR, ostalo free, ali samo tamo uzeli sve 4 gume. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83103 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#83104 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83105 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Automobili
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83106 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
3 klika???? Svaki ventil moraš programirat jer auto ne zna na kojem se kotaču nalazi. Kad ih programiraš spajaš se sa autom preko kabla da bi upario ventile sa kompjuterom od auta. S tim da se ventil koji je došao na kotač na kojem je bio ventil kojemu se ispraznila baterija nije htio spojit. Pa sam odvozio cca jedan kilometar i nakon toga ga je uspio upariti.
![]() |
![]() |
#83108 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Idem kod Furlana već godinama i prezadovoljan sam. Uvijek su me lijepo dočekali i nije bilo potrebe za naručivanjem dan-dva kasnije niti mi se ikad desilo da čekam 10 minuta na pultu a da nikog nema. Uštedi se >50€ ovisno o dimenziji i modelu guma i hrpa živaca i vremena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83110 | |
Owner
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
Cx5 mi je ubiti prvi izbor, ali automatici su rijetki kod nas. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83111 | |||
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ovaj tjedan odradio cca 800km matorim švapskim krampom. ZG-Posedarje autocestom pa lokalnom do Zadra. Malo po ZD pa opet lokalnom do Vodica. Nazad isto tak državnom cestom samo smo produžili prvo do Starigrad Paklenice, a onda magistralom do Senja pa na Žutu lokvu i autocestom do ZG. Ugodna vožnja dok ne naletiš na ekipu koja se boji obić šleper na magistrali ![]() Ceh, oko 80 litara ilitga oko 60€ LPG-a, čist proistojno za matorog švabu. ![]() Citiraj:
Jesi ziher da hoćeš tu Turanzu? IMHO radije bi išao na Conti ASC2 ako hoćeš premium brand. U protivnom od te Turanze je u testovima bolji osjetno jeftiniji Maxxis Premitra AP3. https://www.tyrereviews.com/Tyre-Tes...s-for-2025.htm Citiraj:
![]() Citiraj:
Niš, imat će preko 200k. To što kod nas ljudi kupe izgaženi vagen/audi/bmw sa 199k na satu a realno ima 499k pa im krepava sve od reda je drugi par rukava. Kad vidim po našim oglasnicima interijere premium marki za koje vele da ima stvarnih 150k zlo mi dođe ![]()
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. Jučer u 19:25. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#83112 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#83113 | |
Premium
|
Citiraj:
Pričamo o različitim stvarima. Stari vozi auto bez takvog ventila, ja pričam o običnom ventilu. ![]() Pod programiranje sam mislio da misliš tlak na gumama da se ubaci u računalo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83114 | |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Jos uvijek radi sa originalnom baterijom ![]() https://www.youtube.com/watch?v=onlTZriUs8I
![]() |
![]() |
#83115 | |||
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Ok thx. Citiraj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#83116 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Automobili s jedne strane Atlantika u budućnosti bi se mogli prodavati na drugoj strani bez homologacije i odobreni za cestovni promet. https://revijahak.hr/2025/08/27/jesm...ad-a-u-europu/
![]() |
#83117 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Kraj jedne ere: Volvo V90 odlazi u povijest ovog rujna https://www.index.hr/auto/clanak/vol...u/2704857.aspx Baš ih i ne kužim |
![]() |
![]() |
![]() |
#83118 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83119 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Kinezi > SUV > vise prostora za baterije? Iskreno s obzirom na trenutno stanje trzista i moje godiste proizvodnje mislim da cu ipak radije neki manji SUV nego klasicnu limuzinu, hebiga shebana kicma i debela guzica bolje pasu u poviseni SUV, makar one manje (CX-30/C-HR). No s obzirom na novi deal izmedu Amerike i EU , ono sto danas smatramo SUV jos ce izgledat ko ficeki pokraj americkih kamiona: Citiraj:
Lenovo LOQ 15AHP9 83DX || AMD Ryzen 5 8645HS / 16GB DDR5 / Micron M.2 2242 1TB / nVidia Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Lenovo Thinkpad L15 Gen 1 || Intel Core i5 10210U / 16GB DDR4 / WD SN730 256GB / Intel UHD / Fedora Workstation 42 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83120 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Nego, pustite ove američke suvove ala Ram i slično. Porscheovi, BMW, Mercedes, sve je značajno jeftinije u USA. Jel to znači da će se moći direktno uvoziti bez problema sa homolagcijom, izmjenama svjetala i slično? https://www.porsche.com/usa/models/cayenne/ Kod nas počinje sa 130 000 €. I vidio sam zvjezdicu kod američke cijene. Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#83122 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Sad kad sam se vraćao sa mora isto na ZG-Karlovac naletio na tri poljaka, svaki u svom Durangu. Danmas svježe ulovljen jedan Manemojsrati. Još se lik pristojno vozio, laganini, žmigavci, po ograničenju. ![]() Citiraj:
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. Danas u 15:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|