Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > ISP > A1
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 25.03.2025., 14:49   #271
bobanmilan
Premium

Datum registracije: Apr 2009
Ima li netko možda broj od prodajnog predstavnika za ugovaranje optike preko HT infrastrukture (novi ugovor)?
bobanmilan je offline   Reply With Quote
Staro 25.03.2025., 16:13   #272
Filc
Premium

Datum registracije: Sep 2017
.
Prešao optikom iz HT u A1, sve sam dogovorio sa szk od A1, oni sve riješili sami sa HT ja samo dobio obavijest da je prijelaz tad i tad. Prešao i sa mojim fiksnim tel. Sve gotovo za cca mjesec dana. Zapamti s kim dogovaraš.

Zadnje izmijenjeno od: Filc. 26.03.2025. u 06:23.
Filc je offline   Reply With Quote
Staro 16.04.2025., 22:07   #273
maverick13
Registered User

Datum registracije: Apr 2025
Citiraj:
Autor daki Pregled postova
Ne znam što su iskemijali, ne znaju mi objasniti ni u tehničkoj podršci jer i njima je čudno, ispada da su me spojili na A1 infrastrukturu. Za spajanje vlastite opreme su mi ponudili bridge mode, tako da sam spojio svoj router u Huawei. Za sad mi je ok, jer je Huawei neznatno veći od Raisecom ONT-a
Spojen si na A1 opremu na čvorištu (ormariću).. na taj način oni ht-u placaju samo najam optičke niti, što im je puno povoljnije. ista je situacija i kod mene, samo mi je taj hg8145v5 užasan pa sam ga bacio van i trenutno koristim xz-000g7.. u kombi s asusovim ruterom internet i iptv rade bez problema..
Sljedeće na checklisti mi je uljudno zamoliti prebacivanje na xgs-pon; jer navodno je u ovom slučaju to također moguće, u ovisnosti od popunjenosti opreme u ormariću..
maverick13 je offline   Reply With Quote
Staro 28.08.2025., 15:27   #274
backdraft8
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Sep 2021
bok, ima li tko kontakt kakvog prodajnog predstavnika za A1 za privatne korisnike?

trenutno sam na HT optici, ali vidim da sada i A1 nudi 1Gbps putem HT optike, pa me zanima prelazak na A1 te ostvarivanje najnize cijene, od usluga mi treba samo internet, nista TV niti telefon

pred neko vrijeme sam u jednoj od tema naletio na A1 cjenik usluga po kojem je moguce ostvariti dobar popust svih 24mjeseca ugovora, ali vise to ne mogu naci, ima li tko link na cjenik ili specificni clanak?

hvala na pomoci!
backdraft8 je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno