|
|||||||||||
|
|
#2 |
|
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
E ovo čekam. Ovo ću igrati 100% Baš čitam ST:Voy novele sa radnjom nakon EndGamea EDIT: inače u 2025 uz ovu koju si naveo izlazi još jedna Star Trek igra...Star Trek: Infection |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 | |
|
₿
Datum registracije: Feb 2007
|
Pratim... Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
VR je sjajan za "cockpit" igre poput sim-racinga ili spaceship igara. Za sve ostalo, VR i je i dalje afterthought. Sony nakon dvije i pol godine nije nista uradio sa VR2. Izbacio adapter za PC i rekao "you do it". I sad je ona situacija, nema dobrih VR igara jer ljudi ne kupuju VR, a ljudi ne kupuju VR jer nema dobrih VR igara.
|
|
|
#6 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ja bi isto to htio odigrati.. Ali budimo realni, trailer izgled kao za igru staru 20 godina. Možda bude dobro, vidjet ćemo. Da je bar nekakav MMO. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
All-rounder
Datum registracije: Sep 2013
|
Yep, veliki FTL. Nije FTL loš i može to ispasti dobro, ali kad znam da već postoje Star Trek reskinovi drugih igara i da su loše, od početka je borba uzbrdo https://store.steampowered.com/app/1...Trek_Infinite/. Fingers crossed da je priča dobra. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
pa nisu bas pokazali išt... vise mi lici na genericki spaceship simulator nego "da upravljas" necime
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#11 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Demo je dostupan na Steamu: https://store.steampowered.com/app/4..._Unknown_Demo/ Odigrao sam sat vremena, nisam oduševljen. Zasada izgleda kao još jedan u nizu razočaravajućih ST igara. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
aka Mali Mirko
|
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Dozivljaj se može popraviti sa nekim body trackerom. Ja sam recimo koristio/koristim hip tracker sa Deca Move aplikacijom na mobitelu i mobitel oko pasa/u đepu. Puno ugodnije bude, pogodovo alyx, boneworks i slicni gdje se dosta krećeš. Sad ovaj Deca je mrtav ali i dalje radi i može se skinuti ali vidim da ima i dosta alternativa za taj locomotion ali nisam istraživao... Naravno VR nije za svakoga, ali koga zanima opcije postoje.
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 |
|
|
|
|
|
|
#16 | |||
|
Premium
|
Mislio sam na Heroes of Might and Magic Olden era, al eto i warhammer, bome Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: OuttaControl. 14.10.2025. u 10:23. |
|||
|
|
|
|
|
#19 |
|
₿
|
Dokaz da su igre nazadovale: Usporedi trenutak kada idu na away mission u tvom videu sa istim scenarijem iz prastarih "25th Anniversary" i "Judgement Rites" (DOS igre iz 1992 i 1993, btw.) kada si svoj team zaista i vodio na površinu te planete i rješavao razne misterije dolje. Točno se vidi da nema više volje ni mašte raditi tako nešto, već te jednostavno gurnu u neki bezvezni proceduralni match i to je to. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Ja sam na brzinu preletio taj video i meni ovo izgleda totalno bzvz. Meni od svih ST igara jedino valjaju Elite Force 1 i 2, tj ne da valjaju nego su odlične. Disclaimer: nisam ih sve igrao. Ove spomenute za DOS izgledaju isto jako dobro. |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Ali pitanje svih pitanja, koje je sam naslov teme otvorio kod mene : Zasto bas sada? Odakle sad Voyager uopce u interesu? Da ne bude zabune, Katica & co, najdraza su ekipa, ali toliko je iza toga izaslo serija i naslova, pa me cudi, da sad idu izdavati ista vezano za Voyager? Oce to reci da je Voyager i dalje popularan kao serija? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
Nikako mi nije sjela. Vise mi slici na igru za mobitel |
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
Ako imaš vremena pogledaj Picard 3 sezone, shvatit ces ![]() |
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Probao gotovo svaku iza Voyagera - nije islo ![]() Ali drago mi je da Voyager i dalje moze privuci paznju. Citiraj:
Malo sam se prepao, pomisleci, da nije opet reboot abominacija, srecom nije. ... |
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
aka Mali Mirko
|
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Odigrao cisto iz tvrdoglavosti. Krene ok, zavrsi na RNG teskom sranju. Kako su dogadjaji po seriji tako se taj event dogodi. Hoces prvo teleportat osobu A ili osobu B. Prvo A, krepala osoba A. Fuck, ajde sad barem spasi B, krepala osoba B. Za obje je bila 90% shansa. I tako toga ima u igri poprilicno, a posto je rouglike zna run ic super 3 sata i onda serija sranja i pogine pola levelane posade. Divota. Nije bilo save sistema nego sam rucno sav file backpirao i vracao. Dijalog je kao mass effect. Imas odgovor da ili ne, kazem da, ovi odgovodi da ce mu jebat sve zivo i mrtvo sta mu po dvoru hoda. Hoces li napraviti X ili Y, ako napravis X ugrozices cijelu posadu i eventualno sve ubit. Ok, onda nemoj X, FAILED. Sad pada moral i seru po tebi, odjednom govori da je mogao on to sve sredit bez brige, pa sta to nisi rekao kad sam imao izbora. Borba? Piss easy, target weapons, jer brod koji nema weapons subsistem ne puca nazad na tebe, done. Ima jos kombinacija sa gasenjem stita i portanjem bombe na enemy ship al tlaka. Na kraju sam samo stavljao auto combat jer sam bio OP as fuck. Mislio sam da subsistemi utjecu na drop poslije borbe. Unistim warp core, neprijatelj se warpa...oook. Drop je random. Ideja je ok, al rougelike na igru gdje je run 5-6h i gdje ti RNG unisti run je propast. Ocekivao sam vise. Moral je debilana svoje vrste. Janeway: Draga posado, treba nam gorivo i hrana, cim to skupimo idemo na sljedeci sektor. Draga posada: jebes gorivo i hranu, idemo odmah. Janeway: samo da uzmemo hranu Draga posada: WAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRPPPPPPPPP |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|