|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Kako to rade majstori...
Ponukan silnim raspravama na forumu o nabrijavanju odlučio sam se i ja malo poigrati. A rekao sam da neću. Zato sam i kupio ploču koja baš za nabrijavanje. E jebiga...nisam izdržao... Drugi je razlog konstantno podjebavanje dijela forumaša po vlasnicima KT400 chipseta. Te ovo...te ono... E evo vam ga onda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
|
No dobro... Kaj je sad-pa nije vrag da nema ponosnih vlasnika NForce chipset-a koji voze na FSB 200+??? Ništa tipa-ajde kaj se preseravaš sa 200 FSB,vidi moja ide na 210...??? Pa nije vrag da od tih silnih Epox-ica ni jedna ne ide barem 210??? Ne??? Nisam ni mislio... ![]() ![]() ![]() Ajd,da ne mislite da je fake... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Ma nisam ga ni dizao iznad "2400+",inače ga držim na 12x166,1.65v...meni dosta... Čuj,ipak je to KT400-nesmije se pretjerivati ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Hehehe, digao FSB na 200 - ali memorija gecrk :mad: Posta fino, poćne dizati WIN i .... BOD - penis ![]() Šteta, ali mem je Kingmax - der širot...pa nije niti čudo ![]() Probat ću skinut brzinu mem. na 166 - pa javim danas kasnije rezultate ![]() BTW. Jelc koja mem ??? Samo nemoj rećo Corsair ![]() BTW. 2 - Dobar ti naslov - kako to rade majstori LLOOOLLLL ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
majstori znaju staviti sliku staviti u jpeg pa poslati...jedini komentar |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
E sad...budući da je memorija "kvalitetna" kad se diže FSB ona ide na SPD,i kad se postigne željeni takt FSB-a-memoriji se polako spušta latencija dok ne dobiješ kombinaciju na kojoj hoće delati stabilno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
..
|
pa ja furam na 11x200 na 8rda+.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ekspert iz sjene ...
|
Ma nije frka dignut FSB, a Tb B podržava brzine do 2200 po normalno .. so, no bigy ![]() RAM je jedina kočnica u računici ![]() Sad da idem kupovati sjupi RAM zbog OC-a , ma da, taman posla ![]() Da imam toliko love na bacanje kupio bih Intel ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Super Moderators
|
Ajde Svrtan ne budi takva picajzla sa tim JPEG-om... Nisam imao vremena,kad sam je već digao na 200 išao sam prvo poslikat i izvrtit neke mem testove... Evo-drugi put je budem stavil u JPEG,čak ću joj zalijepiti i pravi umjetnički okvir. ![]() Nego,kad smo već kod teme nabrijavanja-jedna zanimljiva stvar. Prošli tjedan sam išao na 190FSB vrtiti neke testove i stroj je ubjedljivo brži kad je mem na SPD,nego kad je na 2.5cl. Zanimljivo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
..
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
PC Ekspert
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Super Moderators
|
Hmmmm...RAK... Ja stavim rezultate-ti hitiš fake... Njušim li ja to laganu skepsu prema dobivenim rezultatima??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Feldwebel
|
Ma zekam se. Ako moj može 100% stabilno raditi na 2.66 i bez pretjeranog grijanja na BOX Intel cooleru, onda može i to. Samo nisam impresioniran. U stvari ne može me više ništa impresionirati što pretjerano košta.
![]() |
#19 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
KT333 se je dala lijepo nabrijavati. NForce2 isto. E sad-KT 400 su napravili tako da baš i nije za nabrijavanje. Ja osobno još nisam vidio da je netko KT400 nasvirao na 200 FSB-a,po razno-raznim testovima kaj sam ja gledao išla je najviše na 190. Kvragu RAK fakat neznam kaj tu pretjerano košta??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
#erase startup-config
|
brijem da bi ja trebao pod hitno promijeniti grafičku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#25 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Tak i tak ga ne mislim vozit iznad 2 gige. Čak i northbridge ima pasivno hlađenje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Feldwebel
|
Vidiš u koje sam doba pisao? Nisam niti bio čist po propisima policije i trebao sam do kraja napisati što sam mislio kada sam već počeo. Ak misliš toliko dizati TI77L nije baš dovoljan. Treba TI77N koji je ujedno u bučan. Treba staviti i aktivni na chipset i dobro strujanje. Dakle, ili je skupo hlađenje ili bučno. Onda si trebam kupiti antifone da bi pored njega mogao sjediti. Isprobao sam sva ta sranja i sada mi T1000C radi pod TI77L ali na 5 V i gotovo je nečujan. Za taj server koji ima i Baracudu mi treba stetoskop da skužim radi li uopće. Sada mi je jedini problem WD800JB u kompu koji se dere kao da ga kolju. On je uvjerljivo najbučniji dio oba sistema. Sada ga planiram deložirati iz kompa u server i server na balkon. Ne bu on meni živce ispijal. Odvratan zvuk visoke frekfencije koji mi pili uši čitav dan. Mislio sam si kupiti drugi cooler za P4 ali svi su bučniji od BOX-a i odustao sam. Bog zna do koliko bi ga mogao dignuti tada ako sada radi na 2,66. Stvarno mi nije primarno da imam ne znam kako brzi komp ako pored njega ne mogu živjeti od buke. Sada u potpunosti kužim Paskea kada stalno viće da hoće nečujan komp. Još ću raditi na Commodoru 128 samo da ga ne čujem. Overclocirani kompovi uglavnom služe za igrice. Kakav je užitak igrati ako je nužno potrebno imato HI-POWER zvučnike da bi čuo zvuk?
![]() |
#28 |
Super Moderators
|
Ah...sad sam se sjetio da si ti apsolvirao te coolere-dakle,ja nemam ni najblažeg pojma koji je to model...piše samo TI-V77... Ima bakrenu jezgru,vrti se na otprilike 4450... Proc nisam ni dizao pretjerano-sa 1533 na 2000,1.65v. E sad-hard...stari WD 20GB se dere sve u 16...Baracuda V se niti ne čuje ![]() Dodatnih ventova nemam... A kad se i igram-stavljam slušalice,tak mi je puno bolje... A i žena ne dobiva više infarkte kad igram neke pucačine... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#30 | |
MadModerator