|
![]() |
#31 |
Pero_Snajper
Datum registracije: Dec 2005
|
definitivno zalman. s tim se da iz nje jos poprilicno soka istisnut... al mislim da to krepavanje nije tolko do OC-a kolko do lose srece (crkavale su cesto i po defaultu), flashanja ili fakat eventualno silencera... ![]()
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Evo i ja se pridružujem društvu krepanih 9800 Sapphire 9800 pro sa biosom od xt i silencerom ![]() Stara je bila 1god i 7mj. Mislim da smo zaključili da ta grafa + silencer i nekakavo nabrijavanje ne ide na duge staze : giljotin
![]() |
#34 | |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() Jesi prešao '06? Meni je ful težak! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
LOL ![]() Serem se na 3D karl marxa. Ako već treba mjeriti performanse, onda nek to budu FPS-i u odnosu na grafičke postavke. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Također sam imao 9800pro jedna riknula za 1mj. dobio drugu sa reklamacije i ta jos dan danas (1,5 god)...radi...također bušena...potrebe za većim coolerom...inače na njoj je stajao bakreni hladnjak sa Pentiuma 3....težak 600g!!...Normalno nonstop clockana (450/750)...postizala 3250 u 3dmarku 05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
sve se ogibam ove teme i nadam se da necu morat tu svracat ALI.... kupio je pred 2 jedna, (od toga 3 dana je radila pa tjedan dana stajala) i prekjuce sklepam komp, jucer vratim sav softver nazad, danas palim komp i sitne crvene vertikalne tockice po ekranu... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#44 |
Space Cadet
Datum registracije: Feb 2005
|
Meni je krepala prije nekoliko mjeseci 9800 np u suradnji sa zalmanom, memorija je u shoku, mozes igrat sve igre ali sa "filterima" na slici... Sva sreca da je bilo ostalo dva miseca garancije. Mislim da je datum bio 7.9 a meni je krepala 9.7 u prvi momenat sam pomislio da mi je krepala zadnji dan garancije, i da sam jedan on posranih... Uglavnom nakon dizanja zalmana i akcije cupanja pasivaca sa memorije, nanosenja fantomske prasine na stock cooler (glupo je doc u servis sa karticom starom 20 mjeseci a cooler se sjaji) dobio sam 9800 pro , stavio ponovo zalmana i prodao frendu... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|