|
![]() |
#391 |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Kiša i čeka se hoće li biti utrke.
![]() |
#392 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2023
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#393 | |
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
Da, bila je prekjučer konferencija za tisak, a Max je izgledal ko neki taoc dok su pričali da je u Red Bullu za 2026. sezonu. Citiraj:
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750 AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Ako je mislio izaći onda se zaznuo sa dobrim vožnjama, trebao je malo prikocit koju trku ![]()
![]() |
#397 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Sta li je ferrari radio sa bolidom pa propadose ko kauč? ![]() EDIT: “I need to take back the words I said in the radio, because I thought it was coming from one thing, but then I got a lot more detail since I got out of the car,” Leclerc said. “It was actually an issue coming from the chassis, and nothing that we could have done differently."
Miquella is mine and mine alone. Zadnje izmijenjeno od: Promo. 03.08.2025. u 18:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2023
|
Čovjek je majstor kvalifikacija. Nije isto odvesti jedan krug ili 70 pod istim tempom, uvjetima, gumama i dr. Danas je imao neobican i iznenadan gubitak vremena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Ah... moji Ferarijevci nikako da zasjaju...
![]() |
#402 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Da, pukla im šasija. A quale odradi dobro i Max pa u utrci ne moze McLaren pratiti dva kruga. Pardon, ne moze Lawsona pratit. Jbg, nemaju bolid za cijelu utrku.
![]() |
#403 |
Premium
Datum registracije: Oct 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#404 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
2x sam brojao i još sam išao provjeriti na wikipediju iako mi je prva pomisao bila "ma di je on od 2019 do danas skupio 47 PP-ova, a Ferrari je bio kanta više od 50 % utrka od tada na ovamo" ![]() Citiraj:
U isto vrijeme kako je Ferrari kopnio i gubio stari sjaj, McLaren pod novom dioničarskom većinom je lagano počeo oustat Ron Dennisa i njegovu garnituru crkotina i nesposobnih yes-man-ova, koji je pak svojom filozofijom 80-tih i 90-tih matričnog zapovjedanja, nacionalsocijalizmom, paničarskim mikromenađiranjem i diktaturom momčad doveo na rub propasti. Svaka njemu čast na svemu 80-tih i 90-tih, ali nakon 2008 je trebao otići u mirovinu i ne vraćati se. Istina bog, kasnije su u srozavanju momačdi uvelike pomogli i nesposobni kripl Martin Withmarsh i tupavi krmak Eric Boullier kao team principali. Zak je doveo vrhunske ljude na vrhunska mjesta - ključna osoba je Andrea Stella koji je silom prilike od 2000. bio u Ferrariju i isto sudjelovao u stvaranju momčadi koja je izdominirala sportom prvih pol desetljeća 21. stoljeća. Između Schektara i Schumachera je bila 21 godina bez WDC-a za Ferrari (1979-2000). Sad smo na 18 ubrajajući i 2025. godinu jer je jasno da od ove ništa. I umjesto što šutaju i mjenjaju team principale (eto sad su skoro i Freda najurili nakon jedva cijele sezone), moooožda da šutnu Elkanna? Lik je tu di je jer je digić po porijeklu i to je bitno. To kaj se ne kuži niš u to čim se bavi, nema veze, bitno da je "naš". A Zak amerikanac i svi smo mislili "kaj bu sad tulavi amer koji nema pojima o F1 napravio od McLarena...". Eto Zače, kapa do poda i prvi ti se ispričavam što sam sumnjo i sprdo se kad si reko 2019-te "za 5 godina se borimo za pobjede...". 2024 WCC, 2025 totalna dominacija. Možda bi i Ferrari trebao naći takvog "Zaka" pa makar i ne bio digić. Nisu ni čiča Brawn, Rory Bryne, Jean Todt bili digići pa su ih svi smatrali bogovima što su napravili od momčadi krajem 90-tih i tijekom prvog desetljeća 2000tih. Što se desilo krajem tog istog desetljeća i čemu odjednom taj patriocki zaokret, možda netko negdje zna, ali rezultata nema. 2 near missa sa Alonsom 2010 i 2012 što isto ide Ferrariju na dušu i donekle nešto 2017 i 2018 ali tu kad nije Ferrari ukenjao, ukenjao je fidget spinner Vettel sa svojim izletima u DHL reklame i slično. Pred 20-25 godina kad sam bio mlad i neukusan, "sve bi dao" da se ovo sad tada dešavalo Ferrariju ali sada mi čak dođe i žao. Očekivao sam da će ove godine oni i McLaren voditi utrku za naslove, jer kako je 2024 završila, Ferrari je bio najbolji bolid zadnjih nekoliko utrka i da nisu ništa od toga prenijeli u 2025, jednostavno je nevjerovatno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Premium
Datum registracije: Oct 2013
|
Zak je napravio top posao, stavio Stellu za šefa, prepustio mu da se bavi sa zaposlenicima i utrkivanjem, a Zak se drži marketinga. Ne znam je li itko više od Stelle zaslužio tu poziciju, čovjek je proveo cijeli život u F1 na svim mogućim pozicijama i još je jako simpatičan lik, a ne sroljo poput Hornera ili Wolffa. Stella je i konačno posložio glavne pozicije i napokon nakon skoro 10 godina postavio Prodromua za tehničkog direktora za aerodinamiku. To mi nikad nije bilo jasno, toliko su se namučili da tog čovjeka vrate natrag u Mclaren i onda kad ga vratiš ne daš mu da radi svoj posao nego postavljaš bezvezne likove iznad njega i onda dobiješ npr. Keyev MCL36. Dovedeš Marshalla i Prodromua i pustiš ih da rade svoj posao i onda dobiješ MCL 38 i 39. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|