Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 26.07.2025., 01:39   #1981
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor pogi Pregled postova
Kakva je i trenutna cijena, 470EUR.
Jos sam uzeo za sina i kacigu (neka "svemirska" sa dodatnim svjetlima naprijed i iza kacige) i kompresorić za gume (na kraju ga koristim i za auto).
Dobro, to je u redu cijena. Mada smo navikli da sve ide u nebesa, pojedini modeli su se primirili cijenama. Jos pocetkom godine top model serije 4, je normalno kretao soma jureka, pa cijena ekvivalent modela petice, pozitivno zbunjuje.

Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Ima li nekih "mini" električnih romobila? Planiram na posao početi ići tramvajem + romobilom od zadnje stanice 10-ak minuta vožnje i treba mi nešto malo da mogu uzeti pod ruku i lako baratati u tramvaju + da me ne bi prcali zašto to unosim u tramvaj.
Manjeg i lakseg od ovoga nema, nekoliko modela, najlaksi 3 kile, najtezi, mrvicu iznad 5. Samo, vrlo je moguce, da su kotaci na tvojoj IT stolici vecl od njegovih : Blizwheel E-Scooter

Problem je samo, sto ti manji znaju kostati isto ili vise od standarnih modela. Pa ti je nabolje otici u ducan romobila, pa vjerovati samo vlastitom dojmu, sto ti je tesko ili lako nositi, te sto ti se stvarno svidja.

Citiraj:
Autor Ati freak Pregled postova
Koja je to cifra i di ak se smije znat? :P
Ne dilam romobile, samo komentirah iz vizure recentnih cijena iz ponude meni najdrazeg ducana/servisa na Tresnji.

Citiraj:
Autor WraGG Pregled postova
Ne sjetih se da ima ova tema tu…
Narucio maloprije Xiaomi 5, onako na slijepo jer nemam pojma o tim cudima. Cure pozeljele, a tata je tu da ispunjava zelje, zar ne?
Uglavnom, jesam li ista pogrijesio sa tim Xiaomiem za 400€? One kazu da i ostatak ekipe vozi Xiaomi pa eto…
Ma nisi

Izvorni Ninebot, koji je proslavio prvu M seriju, vise ne realizira sve modele za Xiaomi, vec je uslo drugo ime, koje od modela 3, vise nije (kod pojedinih verzija) kakvocom izrade, kakvu je imao M365.

Mada, provozao sam cetvorku, provozao peticu i stvarno ne mogu reci da su mi se cinili losi.

Komentirao sam modele ranije, pa da se ne ponavljam. Jedino, Xiaomi je izgubio sjaj vrha kojeg je ranije imao, doduse, puno je modela danas na trzistu, mozda u moru drugih proizvoda, vise nemaju ES-ejci toliki prioritet. Neznam. Kad bi kupovao sutra novi, trenutno mi se vise svidja Seagway smjer, puno vise osmisljavaju, stalno nesto dodaju.

...
Visage je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno