|
![]() |
#3721 |
Poludrago kamenje
Datum registracije: Apr 2023
|
Tko zna do čega je. Inače - 4G+ ti se sam ukaže kada radiš jače surfanje ili skidaš velike datoteke (npr. 5 GB), sve što je malo i sitna data je modemu dosta da prenosi preko jedne ćelije pa tada u Huaweiu i na mobu piše samo 4G, čim ide jača data prikaže 4G+ tj. digne agregacije jer prenosi datu preko više ćelija istovremeno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3722 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Problem je sto na speedtestu ne dobijem nikako vise od 40ak mbit na 4g. Ali mislim sada da bi mogao bit problem sto mi je s24+ iz Amerike i on mozda nema opcije za CA. Probat cu kasnije sa starim S21+ sa Exynosom. Sent from my SM-S926U1 using Tapatalk Zadnje izmijenjeno od: njOob. 25.07.2025. u 10:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3723 | |
Poludrago kamenje
Datum registracije: Apr 2023
|
Citiraj:
![]() moguće da i zato što je iz USA ne podržava dobro naše agregacije |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3726 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Citiraj:
skripta radi no ne mogu ništa mijenjati s njome, samo vidim podatke: ![]() ovo su podatci s tornja: ![]() spojio sam i vanjske antene na ruter, no gore u skripti pod ANT piše INT/INT ![]() što uopće i kako trebam promijeniti za bolji signal? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3727 |
Premium
Datum registracije: Aug 2017
|
Ne možeš ili ne znaš mijenjati u skripti? Za antene moraš u sučelju routera uključiti da su vanjske antene priključene. Te štapiće od antena što si stavio nema dobiti sa njima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3728 |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Ne znam mijenjati (klikao sam po svemu i ništa mi ne da) pa valjda niti ne mogu mijenjati? Thnx za antene, uključio sam vanjske antene, povećala mi se brzina nešto manje od 10mbit... Koje su bolje antene za spojiti unutar stana? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|