|
![]() |
#1351 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2014
|
Windows 10 iot ltsc, instaliram OneDrive official da ga imam u exploreru. Sve naizgled ok ali ne mogu otvoriti OneDrive stablo? Ima netko rjesenje? Poslano sa mog RMX2170 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#1352 |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Ah, napokon našao rješenje da imam prvo poredane ikone aplikacija u taskbaru pa onda ek otvorene aplikacija, a ne da se ikone šaltaju kako otvaram aplikacije. Ne sviđa mi se kako su to zamislili u MS-u pa morao pribjeći ovakvom načinu. Napraviti folder u Documents ili gdje drugdje i unutra staviti linkove na aplikacije Na taskbaru desna tipka miša Toolbars pa New toolbar i označiti taj folder i onda imate ovakvu situaciju: Link na sliku
![]() |
#1353 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() Ovdje su upustva za Windows 10, ali koliko se sjecam, sve radi normalno i sa Windows 11... https://www.tenforums.com/tutorials/...dows-10-a.html I onda mozes sve posloziti u dva reda, al to objasnim ako nekog zanima...
![]() |
![]() |
#1354 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1355 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jednim srednjim klikom možeš otvoriti novu instancu bilo koje aplikacije. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1356 |
Premium
|
![]() |
|
|