|
![]() |
#20401 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Tko nije pogledao, može pogledati i Department Q filmove (prva 4)
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20402 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
taman završio Dexter: Original sin nema puno mudrovanja - klasičan dexter materijal kojeg svi volimo |
![]() |
![]() |
![]() |
#20403 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Za vikend binge do kraja Succession. Da se ne ponavljam. Ko voli family dramu/dinamiku/sapunicu, serija je za njega. Ja sam ocekivao neku političku/biznis seriju. Neki mix The Newsroom i politike. Boy was I wrong. Nista od toga ovdje nema. Ponajvise mi smeta zavrsetak. Da je serija zavrsila sa petom, desetom, tridesetom ili zadnjom epizodom. Ne bi bilo promjene. Nisam ovakvo razocarenje imao, i gorak ukus, jos od zavrsetka Ozark. Pozitivna strana je da je serija kvalitetno uradjena. Glumci su jako upecatljivi, vrhunski odradili posao i zato je do kraja gledljiva. Kieran Culkin je odradio posao za oskarala. Ali i dobio ga je ove godine. Ali da mogu, platio bi da vratim baceno vrijeme. Evo hocu pocet sa originalnim Dexterom da malo saperem "osjecaje".
![]() |
#20404 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Odgledao Gangs of London... Ne sjećam se kad sam zadnji put gledao nešto tako loše. Najgore od svega, nije mi jasno zašto nisam odustao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20405 |
Premium
Datum registracije: Jul 2019
|
Under the dome. Očekivao sam "Dawsons creek" razinu glume i međuljudskih odnosa, to sam i dobio. Jedino što mi se dopalo je prva sezona i ta misterija kralja štefeka, druga sezona lošija od prve. Sad sam na trećoj, i podsjeća me na jednu Kingovu seriju iz devedesetih, al neću spoilati. (Čini se da je sam sebe inspirirao). Iskreno, nadao sam se da će možda se povezati sa serijom From ... bogme to bi bio crossover, al jbg, čini se ništa od toga. Sve u svemu, dovoljno ima radnje i likova koje nemožeš vidjeti na ekranu da te drži od epizode do epizode da vidiš ko će koga utamanit. 6.5/10 ... gledljivo u nedostatku boljega. Skoro pa "binge worthy". |
![]() |
![]() |
![]() |
#20406 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20407 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#20408 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Sjećam se samo prve sezone, to mi je bilo onak, okej, misterij iza toga mi je bio kul, znam da sam poludio u jednom trenutku 2. sezone i odustao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|