|
![]() |
#82261 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#82262 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Gle čovjek vozi retard auto spoj kije i hjundaia pa nomralno da je ljut. ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82264 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Pa meni izgleda kao ocerupana kokos. Jebiga da imaju logo ko pravi auto nebi bilo zabune ![]() Iako su to sad i priznali pa maknuli, sad pise SKODA. Nemozes ni po mraku sakriti tu sramotu, haha. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82265 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Ovo sam dobio kad sam daaavnih dana kupio mob. Znao mi je biti na sajbi mjesecima, ljeto, zima, ne dira ga nista. "Polizes" silikon, naslonis na sajbu i stisnes onu polugu. Dan danas ga imam i drzi se! Ni mobovi vise nemaju 150g, blize su 250g i svejedno drzi. https://www.mobilefun.co.uk/samsung-...-58897-reviews Bitno da je onaj silikon lijepo mekan i svaka polugica ce napraviti dobar vakum, I guess. Imao sam i magnetski anker koji se natakne na otvor od ventilacije. Isto odlican za male mobove, ali veliki i teski mob mi je znao pasti s toga. Problem je i ako koristis NFC onda ne mozes tu plocicu zaljepiti lijepo na sredinu moba.
![]() |
![]() |
#82267 |
49%winner
|
To je oke brand, ne bi trebalo biti frke s njima! Nego, malo o osiguranjima... Ovih dana sam totalno u gipsy modu s ponudama i prosljedjivanjem istih. Uzasno se osjecam, nikad se nisam ciganio i uzeo bi sto mi ponude na Kompareu. Onda sam negdje procitao da ti Kompare s vremenom prestane davati najbolju ponudu... Ponukan time zasad sam spustio cijenu AO+kasko za 70 eura i bas cekam moze li nize. Je li zastita bonusa na kasko polici (bez fransize) nesto sto uzimate pod must? Znam da neke stete ne diraju bonus (tuca i tome slicno), ali ako pozelim aktivirati kasko zbog ogrebotina onda to dira bonus dogodine. Ako NE uzmem zastitu, aktiviram kasko, sto uopce mogu ocekivati od bonusa dogodine - ide li bonus od nule? Hoce li mi neko drugo osiguranje dati opet 50%? Je li mi svejedno posto ce premija i ovako skociti toliko da se ne trebam brinuti o razlici u bonusu?
![]() |
![]() |
#82268 |
Premium
|
Ta zastita bonusa je IMO odlicna stvar, znaci za nekih 40-50 eura imas zastitu i prs u uvo. Imao sam uniqu bez te zastite bonusa jer u ono vrijeme nisu imali uopce te zastite, i kad sam imao nezgodu, sljedece godine su mi htjeli dici cijenu za nekih 200 eura. Tako da mi je racunica bila debelo na strani te zastite bonusa. Recimo zadnje sto sam imao, Wiener ( ![]() Recimo, punac je imao toalni peh. Prvo mu je netko razvalio zadnji kraj na yarisu, onda mu je drvo palo na auto. U oba slucaja po 2 soma eura steta a kasko sa zastitom bonusa 150 eura godisnje (u croatiji jelte), tako da preporuka definitivno, pogotovo ako nije euroherc. Tamo ni bog ne pomogne, hehe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82269 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Nakon 20k km mogu lagano dati neki sud o novoj Superb Kombi 4x4 TDI 193KS L&K. Pozitivno: - prostor sprijeda, prostor straga i prostor u gepeku. Kome je premalo, za njega je kombi, ne auto. - tišina i udobnost (99% vremena DCC Plus je u Comfort modu), dobra sjedala; - živahan motor solidne potrošnje obzirom na masu auta od 1850 kg: ispod 10 u gradu, 5,5-6 na autocesti na 130 km/h, moj prosjek po aplikaciji je 7,4l - panorama mi je otkriće, baš digne auto. Vozio se u L&K-u bez nje i to mi jednostavno nije to. - fizičke tipke za najčešće korištene funkcije. - Matrix svjetla su bogomdana za noćne vožnje - 1000 km u jednom danu nije problem za napraviti s njom. Negativno: - preskupa za ono što nudi; - nema duše, vidi se da je dizajnirana s njemačkom racionalnošću; - štednja gdje god se moglo, na hrpi malih detalja (primjer: koža na sjedalima je samo na sjedaćoj površini, okolo je tkanina; plastika na stražnjem dijelu naslona za glavu, prihvatna mjesta za prednje pojaseve; pregradna mreža nije integrirana u rolo gepeka, tri programabilne tipke napravljenje od valjda najjeftinije plastike...); - DSG mjenjač u Superbu je dobar, ali ZF 8HP je ipak klasa iznad, posebice kod uspona gdje se treba ići polagano; - felge s unutrašnjim žljebom u kojem se skuplja prljavština; - ne može se trajno ugasiti start/stop, zaboravlja zadnji mod vožnje kod ponovnog pokretanja, isto kao i gašenje upozorenja na brzinu; - upozorenja na kameru koja malo rade, malo ne, a najčešće upozorava nakon prolaska kamere - stalno dolaze nove postavke koje mi gase Side Assist, ni serviseri ne znaju o čemu se radi. - desni retrovizor stalno nasumično mijenja položaj, isto prijavljeno servisu i čeka se rješenje. - resetiranje CarPlay-a svaki put kad prijeđem granicu. Sve u svemu, bio bi to pristojan auto da mu je cijena 40-45k EUR i da nema mušice. Ovako je preskupi proizvod kojeg beta testiram. Topla preporuka je izbjeći servisiranje u Hrvatskoj i otići u Sloveniju, jeftinije je i nemaju problem da ih se gleda dok rade. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82271 |
Omicron Alpha resident
|
Rekel bi kao nemoj srat po Kiji sad kad ju ja vozim ali evo, imal sam ju mesec dana i sad već tjedan dana stoji na servisu sa razjebanom getribom. Pa ti sad meni reci
![]() |
#82272 |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Sve su to govna ružna obložena plastikom i tankom limom, dizajn nula više ima žica nego stvarnog željeza bila to kia,škoda, opel,golf ,seat ...... Ali Urnebes je citat ode nečije busanje sa takvim vozilima frende vozis genericno govno kao i svi, dobar dizajn i cista konjaza motora su umrli odavna. Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#82273 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Napokon i završila moja muka sa pronalaskom auta a da ima čisti benzinski motor. Bez ikakvih baterija i inih sranja. Od svih gledanih je očiti izbor bio Kia Sportage. I onda sam negdje vidio da postoji i Cupra Terramar. Nakon sjedenja u Sportageu i Terramaru se izbor nametnuo sam po sebi ![]() Uglavnom ovo je drugi Terramar prijavljen tu u temi i još jedan SUVag Naručen 22.5, danas ujutro me zvali da je spreman za preuzimanje. 2.0 TSI DSG, 150KW, 4Drive - osnovna boja, Fiord Blue Od opreme ima sve (Sennheiser muzika, ACC, DCC, HD matrix, 360 kamera, automatsko parkiranje ...) osim kožnih sjedala, panorame, HUDa i navigacije to nisam htio uzimati. Cupra Suzuki je na prodaju ![]() S-Cross SX4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#82274 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Kolko si ga platil na kraju? Kolega dobio dobar popust, ista motorizacija a oprema tu negdje...za 43 |
![]() |
![]() |
![]() |
#82275 | |
49%winner
|
Teramar klub vam treba! Cestitke i tebi, svi se raspistoljili tim autima ko da se dijele ![]() Citiraj:
Pa ti budi pametan sad... Jel bar pokriveno garancijom ili?
![]() |
![]() |
![]() |
#82276 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
![]() Šrot bio, šrot ostao...hvala. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82277 | |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() Puno sretnih kilometara ti zelim ![]()
![]() |
![]() |
#82278 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
Čestitam na izboru seata. ![]() Nadam se da ih ne rade traljavo kao prije. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82279 | ||
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Sve mi se čini da ću ju preskočiti. Još je bio plan naručiti ju bez panorame i u onoj prekrasnoj plavoj osnovnoj boji ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#82280 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
Inace u konacnici je kod mene sjeo Volvo V90 cross country, T5 benzinac motor, budem nekad poslikao kad se sjetim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82281 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
![]() |
#82282 | |
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Jedino što bi ja išao na T8. A problem je i žena kojoj je i Insignija preduga, a taj V90 je valjda još 10cm duži... Šibni te fotke kad stigneš, da slinimo malo ![]() Novi ili polovni (godište?)?
![]() |
![]() |
#82283 |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Mislim da je tema taman za ovo: Vlada više ne ograničava cijenu goriva. Kaj mislite bude gorivo išlo gore?
![]() |
#82284 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() XC 90 ima daleko veca ponuda, isao sam pogledati u salon jednog, ali nije mi to bilo za mene, v90 mi se daleko vise svidio. Gledao sam bio i neke obicne v90, ali na kraju je odluka pala na cc. Ne treba mi sto je povisen, ali eto, dopalo mi se. A idealno sam htio nekog nakon 2022, jer imaju android automotive, ali razlika u cijeni svega sto sam vidio je bila ogromna (ja sam kupovao za ~30 tisuca, a nesto iz 2022-2023 s 30-60k km je bilo ~50 tisuca). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82285 | |
Omicron Alpha resident
|
Citiraj:
![]() Izgubil sam rikverc i parne brzine, tak da je jedna getriba otišla dok sam s drugom se nekak dogegao do doma. Nisam skužil proklizavanje lamele tak da mislim da nije otišla skroz ali budemo vidli. Ak nije lamela onda garancija pokriva, da. Poslal sam u KMAG fakture od servisa iz Njemačke od kud sam uvezel auto i sken servisne knjižice tak da ne bi trebalo biti problema s priznavanjem garancije. Ali opet, to je KMAG... E sad, jel bi opet kupili isti auto? Apsolutno. Dobro, ne isti ko identičan, ali bi opet kupil Proceed GT
![]() |
![]() |
#82286 | |
Premium
|
Citiraj:
Čestitam, dobar auto, susjed ga ima i baš je zadovoljan s njim, ali definitvno iznad mojeg budžeta ako govorimo novom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82287 | |
Expert from the shadow
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82288 | ||
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
E to je već pošten komad auta
![]() |
![]() |
#82290 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
Eeeee to su kola. Svaka cast i cestitke. Puno sretnih kilometara i salji fotke. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|