|
![]() |
#7651 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Bolji od njega ne budeš našao nigdje za 50 eura s tim kapacitetom. Ja sam koristio istu seriju od pola TB i sad imam 1 TB. Također s neke akcije od prije par mjeseci, mislim da je tamo bio 57 eura. Malo mi je smiješna mala metalna pločica na njemu koja bi trebala služiti kao neki heatsink. Ne znam da li posao odrađuje bolje ili isto s tom pločicom, ali meni se nikad nije pregrijavao. pro tip - radi odlično sa playstation 5 (isprobana verzija 500 GB), pa kome treba.....nemojte zaboraviti kupiti neki normalan heat sink za njega jer je to preporuka za Ps5.
![]() |
#7652 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Upravo ubo jedan, hvala. BTW, cijene ove godine sigurno nebuju padale, tak da navalite dok ima i ako vam treba. Zadnje izmijenjeno od: kopija. Jučer u 13:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7653 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7655 |
Premium
|
Nešto ovakvo, đabatela u Protisu (NE uzimati pro verziju ovog hladnjaka jer se poklopac na ps5 za m.2 ne može ušarafiti do kraja. Ova NON-PRO verzija je baš za konzolu). Preporuka Kingstona je nalijepiti to direktno na metalnu pločicu, ne skidati je s njega. https://www.protis.hr/products/detai...iet-mc1/168811
![]() |
#7657 |
Premium
|
![]() |
#7659 | |
Premium
|
Citiraj:
Znači samo kingston ubaci u taj mc1 i stavi u m.2 utor na PS5. Čitao sam desetke testova i gledao videe i u velikoj većini se slažu da moraš i metalni poklopac od PS5 m.2 utora također vratiti nazad. Neki ga ostavljaju otvorenog jer misle da će se m.2 bolej hladiti, ali ionako se PS5 hladnjak nalazi par cm od njega i usisava na sebe sav vrući zrak kroz otvore te ga ispuhuje van. Sony službeno preporučuje da se hladnjak stavi i da se poklopac vrati nazad na mjesto. Onaj mali šaraf na m.2 utoru na konzoli moraš maknuti na poziciju da paše za 2280 disk. Ne bih više spamao temu o ovome, uglavnom meni je radilo izvrsno i po specifikacijama taj kingston ima bolje performanse od ugrađenog diska u PS5.
![]() |
![]() |
#7661 | |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7663 |
Premium
|
Iiiiiiiii....nedostupno ![]() Sad ce krenuti saga i drama s otkazivanjem narudzbi kingstona ![]()
![]() |
#7664 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Hala Madrid! Zadnje izmijenjeno od: Mirkopoter. Jučer u 20:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7665 |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
I kod mene dostupno i naručio. Jbg...
![]() |
#7667 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
24 sata od naruđbe do preuzimanja, peak consumerism. Na Geizhals je najniža ikada cijena bila 48€. Mall.hr ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7669 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7670 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Dobro, ajde, točno 20h da budemo precizniji ![]() Ne znam što je to s njima i Kingstonom, pred 2g kupio 500G model isto je bila tako neka best-buy shema, eno ga vrti se dandanas kao sistemski, prva liga ssd ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7671 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2015
|
Danas slučajno provjerim dostupnost, kad ono dostupno! Cak je i cijena sada nesto ispod 50€, nekih par cenata 😉 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|