|
![]() |
#7622 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
![]() |
#7623 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Jos jedan prime u nizu kad nisam nista ustedio naspram bilo koje random akcije na amazonu. Stvaraju taj psiholoski pritisak s ogranicenim trajanjem akcije, a cijene iste kao random akcija koja bude svakih mjesec dana.
![]() |
![]() |
#7625 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
https://www.amazon.de/-/en/Bluetooth...ef=sr_1_3?th=1 npr. ovo, ali mislim da imaš i raznih drugih modela na popustu.
![]() |
#7626 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Jel ovo ok cijena za earbudse? Tražim neke da imaju active noise cancelling. Pretragom sam došao do ovih Ankerovih. Kao najbolji bang for buck https://www.amazon.de/-/en/gp/produc...JL0BBLHLX&th=1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7627 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7629 |
Fresh Juice
|
Zašto smeće? Korostom ga par godina i zadovoljan sam, nema nikakvih problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7630 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Poslano sa mog RMO-NX1 koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7631 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Damn, vidio ovo tek sad, nakon sta sam narucio ofc ![]() Ima sam sharkoon fireglidera jedno 15tak god, prosa je torturu dote sa 140 apm, i eno jos je ziv malo kabel popuca al je dobar, a od onda minjam svake 2 godine taman kad garancija istenkne crkne.... Evo otkaza sam narudzbu, nezz oce li proc kazu da ne znaju al ajde sta bude bitce Zadnje izmijenjeno od: OuttaControl. 11.07.2025. u 08:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7632 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7633 |
Premium
Datum registracije: Feb 2015
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7634 |
49%winner
|
Sve je dobro ako nije svijetlosivi 3s, taj ce se gotovo sigurno poceti ljustiti ![]() https://www.google.com/search?sca_es...h=782&dpr=2.63 Taj 3s je toliko problematican da ga je najsigurnije izbjeci. Jos uvijek se nisam rijesio prvog Mastera, to bi mogao biti i moj zadnji mis pa dok traje traje (presao sam na trackball, ali jedan mis je uvijek na stolu).
![]() |
![]() |
#7635 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7640 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Imao sam ja double click problem sa starijim modelima ali to je bilo lako za riješiti. U switch bi ušla masnoća ili prašina pa ga je bilo potrebno pošpricati kontakt sprejem ili alkoholom i pričekati da se osuši. Nakon toga kao novi. Slično i s kotačem - unutar okvira kotača bi se nakupilo puno prašine i masnoće. Ako cijeli ured koristi te miševe i nijedan nema problem, vjerojatno je ured dobro klimatiziran i čist ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7641 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Koristim MX Anywhere od prve verzije, znači cca 15 godina. Imao sam ih sve i svi su imali problem kad tad, a najčešće sam imao po 2 komada (jedan doma, drugi na poslu). Evo 3s se još drže, ali tek je nešto više od godinu dana prošlo. 1,2,2s su imali double click problem, na 3 mi je crkavao wheel click. 2 puta sam reklamirao unutar jamstva, jedinicu su mi zamijenili za dvojku, a 2s za 2s. U početku sam mijenjao switcheve ali mi se više ne da pa imam punu ladicu problematičnih glodavaca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7642 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Meni je desni klik počeo krepavat malo nakon isteka garancije. Nije bio u pitanju dvoklik nego tipka nije dugo držala pritisnuto stanje i ne bi svaki put prihvatilo pritiskanje. Pročitao sam o špricanju tipki, ali mi je bilo logičnije, kada već otvaram miša, da zamijenim obje tipke s nečim kvalitetnim. Pošto je logitech išao štedjeti tih 3 centa ili koliko. Također sam mislio da mi je scroller otišao, ali na kraju se ispostavilo da je do bilo samo zbog prljavštine, kako je već ranije navedeno. Koliko sam ja vidio, unutra nije bilo niti prljavo niti prašnjavo, izuzev scrollera koji je povukao od prstiju/ruku/ćevapa. Za to ne kažem, jasno je da od korištenja bude svašta nešto unutra. Ono što me raspizdilo je što u ladici imam MX518 koji radi bez problema. Pojma nemam kada sam ga kupio (možda cca 2010?), koštao je vjerojatno ekvivalent današnjih 100€. Počeo je nakon 5-6 godina malo trokirati desni klik pa sam napravio izvrstan potez i kupio G502 (cca 2016), koji je bio teško skvičavo sranje i kojeg sam koristio nešto godina, dok mi skvičanje nije skroz dopizdilo pa sam uzeo 3s prije cca 3 godine. U međuvremenu je MX518 odradio 3-4 godine u raznim uredima, taj desni klik za kojeg se činilo da je spreman failat nije failo nego se čak i sam od sebe popravio. Vjerojatno je to bilo nešto prljavštine unutra koja je prošla kroz. Nastavio je čamiti u ladici i svaki put kada mi treba izvadim ga vanka i radi. Nikad niti jednu lošu riječ o MX518 ne mogu kazati nikako.
![]() |
#7643 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Najbolje od svega je da je 518 imao pet godina garancije. Uspio ga dva puta reklamirati u pokojnom Ve-Mil-u. Treći je crko izvan garancije. Nije ni čudo da su počeli ugrađivati falične komponente, nemreš profit ostvarit proizvodeći kvalitetne proizvode. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7645 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7646 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Ako i uspiješ doći do te cijene, pročitaj komentare prije kupovine - ove od 1*. Tri puta sam kupovao 12+3 mjeseca + Norton za 50ak €. I sve je bio OK. Normalna MS licenca. Od nedavno, promijenili su pravila i toga više nema - ovo je nekakava Amazon pretplata kojom ne možeš produžiti eventualnu licencu koju imaš (gubiš preostale mjesece), nego predaješ račun Amazonu na upravljanje. Što to sve donosi sa sobom ne želim niti zamišljati. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|