|
![]() |
#2 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Delete. Ty. Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. Jučer u 22:18. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Da, zanimljiv tekst i tema. Nisam isprobao aplikacije. I ja sam tako prošle godine testirao ChatGPT (mislim da sam i pisao o tome na forumu) gdje sam mu ja samo servirao linkove i link za xml i sam izgled xml-a jer ga on ne zna pročitati da bi napravio web app player za radio postaje koje sam mu ja servirao a on napravio json file. Web app rađena u php (jako mali dio oko dohvata podataka) + js (za sve ostalo). Koristim je i danas iako sam napravio i minimalnu verziju samo playera. Prvu verziju sam radio jer sam htio da se nekaj mrda po ekranu kada nisam za njim. === Imam i jednu Android aplikaciju koja bude u funkciji dok je dovršim a to je Katalog stripova. Masu puta mi se dogodilo da nisam siguran imam li taj strip doma ili ne. Ima opcije za upis stripa i onda biraš U kolekciji, Želim, Pročitao. Nekad samo želim upisati da sam pročitao strip a ne želim ga u kolekciji. Uglavnom ima opcije za dodavanje autora, izdavača, jezika i samog stripa gdje onda biraš potonje stvari. Naravno i čitanje barkoda. Ono što treba napraviti je još pretraživanje (barkod, naslov),... Rađena je u Flutteru.
![]() |
#7 |
Premium
|
Može, iako se trenutno bavim jednim drugim projektom eRadio, sve postoji već gotovo samo treba sklepati od dijelova. Nego evo jedne besmislene aplikacije koju je napravio Gemini. Cca vrijeme utrošeno: 10 minuta. App ako stojite u dućanu i gledate koji paket je najisplativiji, različit broj rola i listića) ![]() Kalkulator za usporedbu isplativosti WC papira
![]() |
#10 |
Premium
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
ovih zadnjih par postova zvuče kao da će se uskoro spomenuti D2F ratio i MJT ![]() https://www.youtube.com/watch?v=jLkfD8pg_wQ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|