|
![]() |
#2132 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
ja jučer naručio. nisam znao za prime. 124 eura u mailbox 129 eura direkt u hr do sada me mailbox rijetko kada ispod 10 eura ispao |
![]() |
![]() |
![]() |
#2133 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Prime u De i Aut donosi i bezuvjetni free shipping na Prime iteme. Mislim da smo sve to vec prosli, mi u Hr uzivamo neke polovicne Prime benefite, placamo shipping za malu vrijednost i ne dostavljaju nam neke stvari sa Prime popusta koji imaju baterije itd.
![]() |
![]() |
![]() |
#2135 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Znaci i kod njih je "Balkanski popust", prvo dignes cijenu onda kao das veliki postotak popusta ![]()
![]() |
#2136 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Ako te baš nešto zanima i nije ti hitno, ukucaš u camel camel camel da ti prati predmet i čekaš. Isto tako u haggle zone mozes provjeriti kretanje cijena zadnjih xy dana za predmet, da vidiš da nisu digli, pa onda "dali " popust i cijene po različitim amazonima. Također sezonske stvari su sada jeftinije, npr maloj sam kupio za Božić Gabby dollhouse božićno izdanje, koje je tada bila 69 eura (kod nas tada bila 99 eura), i zaboravio sam izgasiti tracking. Prije par dana mi je došla obavijest da je ta ista igračka sada 43 eura. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2138 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
je li ima netko problem da kupovina sa amazona -> mailboxde ne bude dostavljena i vrati se nazad? https://ibb.co/Dg5xC1XQ |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|