|
![]() |
#7473 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Commandos Origin i paralelno Commandos 2 HD. Blast from the past, ali nikad ne dosadi. Impresivno mi je koliko god puta presao Comm 2, jos uvijek mi je zabavan i pokusavam ga preci na jos teze i izazovnije nacine
![]() |
![]() |
#7474 |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky Last Fallout Overhaul https://www.moddb.com/mods/stalker-c...y-lfo-new-2025 https://www.moddb.com/mods/stalker-c...pdate-new-2025 i Starfield ,2 pokusaj sa kolekcijom modova ,zasad bolje od vanile https://www.nexusmods.com/games/star...ections/7ou329 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7476 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Ne znam ima li igre koja me osvojila kao No Rest for the Wicked. Prosle godine kad je izasla sa malom verzijom, par bosseva i tri lokacije. Ulupao sam 40 sati ne znam ni sam kako. Ima i dalje isti šarm kao "Ori and the Blind Forest" i ako je u pitanju vise souls-like naslov nego bilo sta drugo. Danas je izasao dugo ocekivani update. Dosta su toga promjenili da se mora napraviti novi lik. I dok sam trepno, ode 3h. No Rest for the Wicked - The Breach https://www.youtube.com/watch?v=mpoMEYnvA5Q Igra je jos u beti i imali su poteškoca jer su morali otkupiuti autorska prava na igru (mislim od Take Two). Nadam se da ce je uspjeti zavrsiti. A ja sad moram i Oblivion i Expedition 33 staviti po strani.
![]() |
#7477 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Richard Burns Rally RSF (Rallysimfans.hu verzija). Čudo kako ta igra i dan danas radi dobro...i kolika je strast ljudi koji i dalje moddaju tu igru...naprosto nevjerojatna količina ljubavi. A na jesen joj je skoro 21 godina ![]() Zadnje izmijenjeno od: Bro. 08.05.2025. u 14:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7478 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Nakon što sam završio prva dva Tomb Raidera i njihove ekspanzije, sada igram Painkiller: Rise of Evil 1.99d. Ovo je izvrstan mod za originalni Painkiller i njegovu ekspanziju, koji potpuno redizajnira levele i gameplay te djeluje kao pravi remaster. Topla preporuka svim ljubiteljima Painkillera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7479 |
Premium
|
Odigrao sam Ultimate Spider-Man. Nisam imao velika očekivanja, ali igra me ugodno iznenadila. Dojam je kao da igraš epizodu stripa. Cel-shaded grafika dobro pristaje ovakvom naslovu, gameplay je jednostavan, a priča s Venomom ok. Igra je iz 2005. godine i danas se vodi kao abandonware, kao i većina Spider-Man igara koje je radio Activision. Trenutno igram Transformers: Devastation. Za sada mi je igra dosta dobra. Također koristi cel-shaded grafiku, što podsjeća na crtić iz 80-ih. Lako je prepoznati svakog Transformera, a borba i kretanje su na visokoj razini, vjerojatno među boljima u Transformers igrama. Voice acting je vrhunski. Nisam znao da osim War for Cybertron i Fall of Cybertron postoji još jedna ovako dobra Transformers igra, pa me ugodno iznenadila. I ova igra je sada abandonware. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7482 | |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Baš sam ju relativno nedavno odigrao na PSu. Pogledaj si malo što su sve radili (Bayoneta, MGS:Revengance, neki TMNT)...sve igre su im dosta slične, ali meni su vrhunske. Igrivi akcijski over the top anime bi bio neki moj opis. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7483 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7484 |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Civ4 Colonization + We the People mod bogme su ga zakomplicirali s tim modom i otvorili gazilion novih sirovina, jedinica i profesija i sve izgleda nekako nebalansirano, ali ima također puno evenata i nekako mi je više realističan osjećaj ekonomije i komunikacije s kraljem, nego je bio origigi gdje kralj prca samo da prca i penalizira i gura da što prije kreneš u revoluciju |
![]() |
![]() |
![]() |
#7486 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2023
|
Ekipa jel ima netko za preporuku neku igru s kartama, po mogućnosti na Steamu, tipa kao što su bili yugioh ili pokemoni, ne mora nužno biti slično, nego čisto dajem primjer. Recimo baš sam uživao u Gwentu u Witcheru 3, ali osim toga ništa takvo nisam igrao. Sviđa mi se i element skupljanja karata |
![]() |
![]() |
![]() |
#7492 | |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Clair Obscur Za sada 10/10 Citiraj:
Ako baš hoćeš tcg, Pokemon pocket je ok, ali je za smartphone. Balatro je poker like deck builder. Nema veze što su u bazi "obične" karte, gameplay je puno drugačiji. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7493 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
baš ju gledam na steamu već danima i bi/nebi, još traje premišljanje dal vredi potrošenog vremena
![]() |
#7494 | |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Jučer sam naletio na post o tome da Vita fizičke igre znaju odumrijet ako ih ne koristiš i da treba svako toliko provrtiti igre kroz konzolu da dobiju napajanje. To je problem NANDa koji se zna obrisati ako dugo nema napajanja, u prijevodu isto se desi i sa SSDima. I onda išao provjerti da li je isto i za 3DS, i je, i on ima tu boljku, dok obični DS i starije konzole nemaju. Tako da sam jučer išao isporbati svih 40 3DS fizičkih kartica koje imam i sve rade iz prve, čak su i sejvovi živi, a hrpu ih nisam igrao još 2012/2013e. Za Vitu imam samo 3 igre, jedna od njih je Borderlands 2. Išao malo probat i baš me uzelo, zaboravio sam koliko je Vita super uređaj, OLED ekran, HAL stickovi, imam i grip...milina. B2 ide u 30ak FPS-a, trzne tu i tamo ali me BK, e sada..koliko će mi se dat igrat...otom-potom. Inače B serijal nisam nikada igrao i ovo malo što sam probao (nekih 1h) mi se baš svidjelo. Diablo SF FPS, barem mi tako djeluje. Ispisao sam ovu bibliju čisto kao PSA, da vide i drugi i da probaju te stare fizičke igre na karticama. Za 3DS čak postoji i alat koji to popravlja, tj preciznije radi prisilni TRIM koji se inače izvodi automatski svakih1000 pokretanja igre. Ovo se radi samo na igrama koje NE rade. Kažu ljudi da pomaže kod svega osim kod nekih Pokemona Omega koji imaju HW grešku na karticama i nije pitanje hoće li nepovratno krepat, nego kada će. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|