Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > AMD Radeon
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 26.06.2025., 15:33   #391
mkey
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2018
Nije puno vremena trebalo da se dođe do stabala koja izgledaju kako spada.
But there’s a reason. There’s a reason. There’s a reason for this, there’s a reason education sucks, and it’s the same reason that it will never, ever, ever be fixed. It’s never gonna get any better. Don’t look for it. Be happy with what you got. Because the owners of this country don't want that. I'm talking about the real owners now, the real owners, the big wealthy business interests that control things and make all the important decisions. Forget the politicians. The politicians are put there to give you the idea that you have freedom of choice. You don't. You have no choice. You have owners. They own you. They own everything. They own all the important land. They own and control the corporations. They’ve long since bought and paid for the senate, the congress, the state houses, the city halls, they got the judges in their back pockets and they own all the big media companies so they control just about all of the news and information you get to hear. They got you by the balls. They spend billions of dollars every year lobbying, lobbying, to get what they want. Well, we know what they want. They want more for themselves and less for everybody else, but I'll tell you what they don’t want: They don’t want a population of citizens capable of critical thinking. They don’t want well informed, well educated people capable of critical thinking. They’re not interested in that. That doesn’t help them. Thats against their interests. Thats right. They don’t want people who are smart enough to sit around a kitchen table to figure out how badly they’re getting f*cked by a system that threw them overboard 30 f*cking years ago. They don’t want that. You know what they want? They want obedient workers. Obedient workers. People who are just smart enough to run the machines and do the paperwork, and just dumb enough to passively accept all these increasingly shittier jobs with the lower pay, the longer hours, the reduced benefits, the end of overtime and the vanishing pension that disappears the minute you go to collect it, and now they’re coming for your Social Security money. They want your retirement money. They want it back so they can give it to their criminal friends on Wall Street, and you know something? They’ll get it. They’ll get it all from you, sooner or later, 'cause they own this f*cking place. It's a big club, and you ain’t in it. You and I are not in the big club. And by the way, it's the same big club they use to beat you over the head with all day long when they tell you what to believe. All day long beating you over the head in their media telling you what to believe, what to think and what to buy. The table is tilted folks. The game is rigged, and nobody seems to notice, nobody seems to care. Good honest hard-working people -- white collar, blue collar, it doesn’t matter what color shirt you have on -- good honest hard-working people continue -- these are people of modest means -- continue to elect these rich c*cksuckers who don’t give a f*ck about them. They don’t give a f*ck about you. They don’t give a f*ck about you. They don't care about you at all -- at all -- at all. And nobody seems to notice, nobody seems to care. That's what the owners count on; the fact that Americans will probably remain willfully ignorant of the big red, white and blue dick that's being jammed up their assholes everyday. Because the owners of this country know the truth: it's called the American Dream, because you have to be asleep to believe it.
mkey je offline   Reply With Quote
Staro 26.06.2025., 16:41   #392
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Stabla FTW, slijedeće na redu su oblaci i nebo.
Staro 02.07.2025., 13:13   #393
The Exiled
McG
Moj komp

The Exiled's Avatar

Datum registracije: Feb 2014
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750
AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5
The Exiled je offline   Reply With Quote
Staro 02.07.2025., 14:34   #394
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

TLDW:
Odlično, 5070Ti malo pala, ali popravila space marine 2, a 9070 u većini testiranog dobila.
Prije je RTX bila brža 3% u globalu, sada je to 9070XT. Tu su si negdje, ali bome cijene nisu.
U prosjeku je radeon jeftiniji 100injak i više €.
Staro 02.07.2025., 17:53   #395
Dr. Strange
Registered User

Datum registracije: Aug 2020
Lijepo se vidi koliko je Nvidia zanemarila desktop gpu segment, dok je s druge strane AMD pojačao aktivnost. Nvidia doslovno urinira po svojim fanovima
Dr. Strange je offline   Reply With Quote
Staro 03.07.2025., 05:24   #396
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

nV je ja bi rekao na nekom autopilotu tj preciznije bi bilo autocomplete-u što se tiče gaming HW-a. Ne trude se, ali i dalje gaze (kao i Intel u doba skylake-a, dok je AMD polako i sigurno gradio zen dominaciju...jer ne znam kako drugačije ovo nazvati). Lijepo je da se AMD izgleda trudi, i nevezano uz ovo, uz pomoć Valvea su počeli pomalo širiti teritorij na još uvijek egzotiku zvani gaming na linuxu...ali reklo bi se da se tu stvari pomalo i sigurno događa nešto čim je MS odlučio uletit sa izgleda posebnim win za ROG ally x u xbox varijanti...
Dakle ajmo sagledati situaciju samo sa strane jedne od najvećih boljki za Radeon...drivere, koji su postali stabilniji i brži na Win, a na Linuxu su druga dimenzija u odnosu na nV i Intel. Radeon divizija poznata po lošim driverima dakle trenutno razvaljuje na 2 različita OS-a, plus konzole...doduše tu navodno ne trebaju driveri, ali vj tu imaju neki dobar feeback što im pomaže u razvoju drivera.

Za zelene i kožnog se ne brinem jer očito prate trendove i piče tamo gdje je najveća lova (kožni je tu jednostavno nenadjebiv i to mu se mora priznati), ali izgleda da i crveni i doktorica grabe sve što im se pruža.
Staro 03.07.2025., 08:36   #397
The Exiled
McG
Moj komp

The Exiled's Avatar

IMHO nVidia praktički diktira (AI) trendove, dok su gaming kartice, u doslovnom i prenesenom smislu, postale škart kojeg se rješavaju, tek toliko da ih baš ne bace u smeće, neovisno o tome da im sad mrežna divizija donosi više novaca, nego gaming na kojem počivaju temelji firme. AMD sa svojom šrot Radeon divizijom, izgleda da napokon postiže sve ono kaj su zamislili prije kakvih 20 godina kad su kupili ATi. Istinabog u to vrijeme su već bili na dobrom putu prema rubu propasti, ali tokom godina, posebice zahvaljujući konzolama i Zen arhitekturi, uspjeli su se održati na životu do te mjere da sad više nemaju brige oko opstanka na tržištu. Intel pak s druge strane izgleda da tone sve dublje i dublje, odnosno, firma je trenutno u toliko lošem stanju da si nitko od Uprave i menadžmenta ne želi priznati zajeb svjetskih proporcija, dok istovremeno već dobrih deset godina pričaju i obećavaju da će ona sljedeća generacija biti najbolja uz povratak na stare staze rekordnih zarada.
Citiraj:
AMD CEO Lisa Su is set to receive $33 million in stock options and $1.3 million in base salary, the firm revealed in an SEC filing yesterday. Su will receive the options in August, and the shares will vest in 2028, depending on her performance as AMD CEO. AMD's shares closed June on a strong note after gaining 28% after analyst sentiment shifted in the firm's favor when it came to the GPU and AI markets.
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750
AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5
Staro 03.07.2025., 13:05   #398
Odinarius
All-rounder
Moj komp

Datum registracije: Sep 2013
Ima Intelov šef dvostruke ugovorene bonuse. Ali ovise o uspjehu na tržištu, pa...
Odinarius je offline   Reply With Quote
Staro 03.07.2025., 13:13   #399
The Exiled
McG
Moj komp

The Exiled's Avatar

I to kaj veliš. Sudeći po raspletu situacije, izgleda da taj novi direktor kao jedini zadatak ima da razmontira Intel do kraja i onda ode dalje. Arrow Lake je trebal biti na Intel 20A procesu, pa su to otkazali i otišli na TSMC 3nm, dok je istovremeno išla priča kak je 18A ono kaj zapravo valja i na tome budu bazirani mobilni Panther Lake i desktop Nova Lake, dok se vanjski kupci naguravaju pred vratima Intelovih fabrika za 18A. Nova Lake je u međuvremenu predviđen za TSMC 2nm, dok Panther Lake ostaje na Intel 18A, ali ona uistinu bitna stvar, tj. da vanjski kupci nahrle po 18A, a Intel na taj način zgrne ogromne nofce - e nažalost sad ispada da to nije prošlo kak je bilo zamišljeno, ali ništa zato, jer Intel 14A je ona prava stvar koju budu svi htjeli naručiti u što većim količinama. I to sve dok otpuštaju tisuće radnika iz proizvodnih pogona.
Staro 03.07.2025., 14:59   #400
Exy
Premium
Moj komp

Exy's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor The Exiled Pregled postova
IMHO nVidia praktički diktira (AI) trendove, dok su gaming kartice, u doslovnom i prenesenom smislu, postale škart kojeg se rješavaju, tek toliko da ih baš ne bace u smeće, neovisno o tome da im sad mrežna divizija donosi više novaca, nego gaming na kojem počivaju temelji firme. AMD sa svojom šrot Radeon divizijom, izgleda da napokon postiže sve ono kaj su zamislili prije kakvih 20 godina kad su kupili ATi.

imam osjećaj da je to bilo prije 3-4 g
Exy je offline   Reply With Quote
Staro 07.07.2025., 17:47   #401
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Datum registracije: Feb 2007

Čekam reakciju HU jer ovaj Australac nije uspio ponoviti ni dobiti ni približne brojke sa zadnjim driverima...razlika je moguće u različitim SSDovima...
Mladenxy je online   Reply With Quote
Staro 07.07.2025., 18:18   #402
The Exiled
McG
Moj komp

The Exiled's Avatar

IMHO Steve bude još i dodatni video složil ili iskoristil podcast za sve detalje, jer zadnji put kad su ga prozvali za testiranje, ispalo je ono LTT sranje.

Tech Yes City (1 - 2) šoderaš je pak pajdaš s bajnim Frame Chasersom (1 - 2), tak da čim stavi Windows 11 LTSC IoT kao testni sistem, u pitanju je njihov "tjunirani" OS.

Zadnje izmijenjeno od: The Exiled. 07.07.2025. u 19:07.
Staro 07.07.2025., 19:50   #403
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Da, vidim da je odgovorio na jubito ispod svog testa

jedan dio odgovora

"The gains for the 9070 XT and RDNA 4 series in general aren’t just a result of newer drivers, they’re likely a combination of things, such as game updates, platform updates and perhaps even Windows updates. So a simple driver test where you compare the release driver with the latest driver won’t necessarily show the same gains for all games, as all other updates have already taken place."

Tak da više ni on tvrdi da je to driver boost.

"My mistake was focusing on drivers as being the leading cause for the performance gains, which was an assumption on my part."
Staro 07.07.2025., 20:05   #404
The Exiled
McG
Moj komp

The Exiled's Avatar

I to ne mijenja činjenicu da ovi Tech Yes City + Frame Chasers tjuneri nisu dobili te brojke ili išta slično tome, a nije da nemaju pristup identičnom hardveru i softveru, već su orkestrirali prozivanje i blaćenje, tak da lakše zavrte priču koju su osmislili - "HUB Steve laže i testiranja mu ne valjaju". Jebote, ovaj dvojac je u rangu Cetinskog koji s plaćenom lažnom COVID-19 potvrdom priča "istine" o anti-gravitacijskim kuglama.
Staro 07.07.2025., 20:17   #405
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Svejedno Stevo je slab gejmer ak ne zna da game patchevi utječu na performanse jednako ili više nego driveri. Trebao je to drugačije prezentirati, bez bombastičnog klikbajt naslova.
Također Tech je dobro poentirao da više nitko od tech sajtova ne provjerava nikakve činjenice nego svi samo prenose kaj HU ili netko drugi odradi.
Staro 07.07.2025., 20:26   #406
The Exiled
McG
Moj komp

The Exiled's Avatar

Mladen, sve to bi bilo imalo nekakvu težinu da je HUB Steve rang Linusa koji nema pojma o pojmu, te da su Tech Yes City + Frame Chasers tjuneri ikakvi vjerodostojni recenzenti. Likovi su složili situaciju u kojoj sad HUB Steve mora sam sebe opravdavati i objašnjavati, dok se ovaj dvojac zajedno sa svojom vjernom UserBenchmark publikom već širi ko šumski požar, jer "HUB Steve laže i testiranja mu ne valjaju". Samo pogledaj neki od ovih materijala koje sam linkal u svezi Tech Yes City + Frame Chasers pajdaša i sve je jasno, jer jedan i drugi "žešće barataju činjenicama", da bi sad ovak mogli prozivati nekoga da ne zna testirati i da obmanjuje ljude kak ti veliš bombastičnim naslovima. Tech Yes City Bryan za sve Intelove nedaće krivi tzv. woke pizdarije, jer da toga nema, Intel ne bi bil u ovim problemima, dok se Frame Chasers bavi muljanjem jadnika koji su mu voljni platiti da im on "tjunira" sustav da budu najboljiJi - to su likovi su barataju činjenicama, testiranjma i općenito poentiraju.
Staro 07.07.2025., 20:31   #407
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Ma ne zanima me tko sa kime nekaj radi i tko sa kaj trača po selu.

Stevo je taj PC trebao isključit sa neta i ne dirati, za pol godine, godinu, dvije zamijenit samo drivere i pokazati razliku.
Ak nadograđuješ sve u međuvremenu, pa to čak i ja totalni amater i laik znam, da nemere biti 1/1

uostalom priznao je i sam da je zajebao i idemo dalje, a to ko koga i koliko puta i kako mene najmanje briga
Staro 07.07.2025., 20:38   #408
The Exiled
McG
Moj komp

The Exiled's Avatar

E, jebiga tak, pa nemreš staviti video tog Tech Yes City tipa, a onda ne želiš znati pozadinu priče i koje igranke se odvijaju dok se on prezentira kao neki kredibilni izvor informacija, a pajdaš mu Frame Chasers promptno koristi njegov video za generiranje svojih bombastičnih videa, dok argumentira kak "HUB Steve nema pojma i laže u testovima". Steve nema tu neke prevelike brige, jer nije ništa sjebal niti ikoga obmanil, a to kaj ovaj dvojac više na zna kaj bi, jer je Intel propal, dok nVidia više ne zna kaj bi od silnih AI para uz popratno odjebavanje gaming kartica - e sasvim slučajno sad imaju viška vremena.
Staro 07.07.2025., 20:45   #409
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Ha ha OK, amd driveri su ko staro vino, rastu performanse
Staro 07.07.2025., 20:59   #410
The Exiled
McG
Moj komp

The Exiled's Avatar

Jebiga, ali obje firme tokom godina optimiziraju svoje drivere, tak da tu nema nikakve misterije, ali Radeon dio se pretvoril u tzv. meme, jer su uredno uvijek s novom generacijom imali hrpu sranja, da bi se kasnije situacija znatno poboljšala. I to se i dalje nastavlja za sve uključne strane, jer čak je i Intel za ARC kartice nakon katastrofalnih recenzija, višestruko poboljšal performanse i optimizacije, pa se može reći da ih za njih podjednako vrijedi to staro vino, a bome ni nVidia nije lišena tih pogodnosti, posebice za Blackwell.
Staro 08.07.2025., 05:28   #411
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Mogu samo pretpostavit da niste pogledali ili barem poslušali HU video.
Pa hebemu, Stevo je min 1, ako ne i par puta spomenuo da uz drivere performanse dižu i game patchevi. OK, nije spomenuo win patcheve, ali je spomenuo ove za igre.

A što se tiče HU nepogrešivosti....e tu ne bi bio tako siguran u njihovu nepogrešivost.
Mislim da ima više primijera gdje su se malo zaletili (ne mogu se sjetit da me hebeš) i da su njihovi rezultati odskakali od svih ostalih. Zato se nikad ne uzima 1 rezultat/rivju kao relevantan, nego uzmeš neki prosjek i iz toga doneseš svoj zaključak.

A TechYesCity zna biti OK, ali zna biti totalni panj. Mislim frajer pere ventilatore u zvučnoj kadici, u peilici posuđa, zaljeva sve sa brake cleanerom...ne znam, ono za njega su ona najgluplja moguća upozorenja na proizvodima tipa ne gutaj silica gel i slično. Do toga da se posrao s linuxom kao zadnji njub, pa ono izguglaj frajeru nešto prije nego iskenjaš video...pa do toga gdje "tjunira windowse" i pokazuje super rezultate...
Staro 08.07.2025., 07:38   #412
The Exiled
McG
Moj komp

The Exiled's Avatar

Krivo pretpostavljaš, posebice za mene, koji sve kaj stavim na forum, najprije pročitam, provjerim i pregledam, ne koristeći retardirani AI da mi složi kratak sadržaj, ali OK, ionak se priča da je forum mrtav i da ovo kaj se tu piše ionak nitko ne prati, jer ljudi nemaju vremena, volje i znanja, pošto se sve danas konzumira kroz nimalo pametan AI + smartphone uređaje u hodu kroz komentare poput ovih koji se sad kote nakon Tech Yes City + Frame Chasers tjunera. Kaj se australskog Stevea tiče, da i njegove rezultate smo već u nebrojeno navrata komentirali, a i za to imaš mojih postova kaj ove, kaj diljem drugih tema, ali to i dalje ne mijenja činjenicu da čovjek ništa krivo u ovom zadnjem osvrtu nije napravil, posebice u toj mjeri koliko ga sad ova dva kretena žele prikazati, jer se oni bave "činjenicama".
EDIT:
Sva sreća, pa je TechSpot pisana verzija HUB videa, tak da bez ikakve zabune ostane crno na bijelo kaj točno se reklo i testiralo.
Citiraj:
With several driver updates and game patches now in the mix, today we are revisiting the Radeon RX 9070 XT to compare its performance using the latest drivers against the data we collected during our day-one review. We'll be retesting 16 games using the same settings from that original review, conducted about four months ago, to see how much performance has shifted – and more importantly, why. On paper, the Radeon RX 9070 XT appears to be faster now than it was at launch, as suggested by early user reports. But are the gains coming from AMD's driver improvements, or have recent game patches boosted performance across the board? To help answer that, we're including the GeForce RTX 5070 Ti in this comparison. If both GPUs have improved, the explanation likely lies with the games. If not, Radeon's drivers may be doing most of the heavy lifting. We're eager to find out.
I onda to dva kretena izvrnu u svoju korist, tak da lakše australskog Steve prikažu onak kak im paše.

Ancient Gameplays pak svaku novu verziju drivera detaljno testira, tak da je i tu vidljiv pomak u performansama.

Zadnje izmijenjeno od: The Exiled. 08.07.2025. u 09:12.
Staro 08.07.2025., 09:11   #413
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

E da, TYC video nisam i ne mislim gledati. Da li je frajer napravio usporedbu sa 5070Ti ili je samo išao provjeravati tvrdnju od 9%?
Jer po meni, to je bitnije, premda je u globalu nebitno jer se te dve grafe razlikuju na razini statističke pogreške.
Jer obično svatko cherrypicka i fokusira se na jednu točkicu, a ne na cijelu sliku kada želi dokazati svoje.
Staro 08.07.2025., 09:15   #414
The Exiled
McG
Moj komp

The Exiled's Avatar

Tech Yes City šoderaš je namjerno tak složil svoj video i isključivo se osvrnul samo na dvije verzije drivera, onu kad je RX 9070 XT izašla i sad ove zadnje friške nove. Velim, njemu nije ništa zapravo bitno, nego da za svojeg pajdaša stvori materijal koji sad na sav glas viče kak "HUB Steve laže i ne zna testirati" i ljudi su to popušili, a Steve se sad mora braniti od budala koje mu pišu da širi dezinformacije i to argumentiraju s tvrdnjama likova koji ne mogu smisliti ništa vezano za AMD, jer ako nije Intel + nVidia - ne valja.
Staro 08.07.2025., 09:18   #415
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Treba biti malo precizniji, to su performanse nakoh novih drivera i game patcheva, zajednički učinak.
Rast performansi samo sa driverima se onda tako i treba testirati.

Znači RX 9070XT ima rast performansi nakon game patcheva prvesteno ako je testiranje koje sam linkao istinito gdje je test napravljen na potpuno jednakim sustavima sa različitim driverima.

Nioje sporno da li su na HU spomenuli ili nisu, nego način testiranja i tvrdnja da je driverski rast kao staro vino.
Staro 08.07.2025., 09:22   #416
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

TYC ti nije baš toliko za nV/Intel combo, ali je za to da on ispadne pametniji.

BTW zab sam napomenuti jednu jako bitnu stvar kod njegovog pranja elektronike u vodi i brake cleanerom....to nikada nije za osobnu upotrebu, nego za preprodaju.
Dakle nije on glup ili bedast...on je ono drugo.

Zna on imati dobre UV/OC/DC videe i tako, ali općenito dosta lupeta bzvz.
Već su par puta imali okršaje on i Stevan ako se dobro sjećam....mala je ta Australija za obojicu izgleda.

EDIT: @Mladen:Sada skapirao da, OK, Stevo HU je trebao ponovno testirati sve up-to-date ali sa starim driverima. To stoji.
Ali i dalje stoji da i TYC jede govna a burek je jeftin.
Staro 08.07.2025., 09:23   #417
The Exiled
McG
Moj komp

The Exiled's Avatar

Citiraj:
Autor Disco Pregled postova
TYC ti nije baš toliko za nV/Intel combo, ali je za to da on ispadne pametniji.
Itekak je zadrt za Intel i nVidiju, pa pogledaj samo sve kaj sam stavil u prijašnjim postovima, tip tvrdi da je tzv. woke sjebal Intel, inače ne bi imali problema. Svaki put kad je bil u MLID podcastu, sere kvake do te mjere da nemreš više slušati kakve konstrukcije ima, a ovaj Tom je prevelika pička da svojim gostima veli kad nisu u pravu. Žalosno sve skupa.

Citiraj:
Autor Mladenxy Pregled postova
Treba biti malo precizniji, to su performanse nakoh novih drivera i game patcheva, zajednički učinak.
Rast performansi samo sa driverima se onda tako i treba testirati.

Znači RX 9070XT ima rast performansi nakon game patcheva prvesteno ako je testiranje koje sam linkao istinito gdje je test napravljen na potpuno jednakim sustavima sa različitim driverima.

Nioje sporno da li su na HU spomenuli ili nisu, nego način testiranja i tvrdnja da je driverski rast kao staro vino.
I svakak imaš porast performansi s novim driverima tokom mjeseci i godina otkad su kartice izdane i to sam ti sve fino priložil u prijašnjim postovima, tak da tu nije ništa sporno.
Jedino kaj se Tech Yes City u dogovoru sa svojim pajdašem odlučil jebati Stevea u zdrav mozak, o tome je tu zapravo riječ.

Zadnje izmijenjeno od: The Exiled. 08.07.2025. u 09:28.
Staro 08.07.2025., 09:33   #418
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

A podcaste ne gledam tj slušam...Toma gledam samo ove "normalne" videe gdje gleda u kristalnu kuglu.
Ugl zanimljiva konstatacija o woke-u....premda kažu da je gaming idustrija def krenula nizbrdo zbog toga. Preciznije bi bilo da se staff za neki gaming studio zadnjih godina birao po orijentaciji po tome kako se deklariraju, izgledu i slično...a ne po svojoj radnoj sposobnosti. Možda je mislio na to u Intelu. Ali znamo svi da je Intel ošo u ocat praktički odmah nakon Sandy Bridgea jer sve nakon toga je bilo milkanje SB-a. A rekao bih da tada woke nije bio ni približno tako jak kao u ova dizni vremena tj meni se čini da ga nije bilo uopće(naglasak na čini).
Staro 08.07.2025., 09:33   #419
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Citiraj:
Autor Disco Pregled postova
EDIT: @Mladen:Sada skapirao da, OK, Stevo HU je trebao ponovno testirati sve up-to-date ali sa starim driverima. To stoji.
Ali i dalje stoji da i TYC jede govna a burek je jeftin.

Aj super da se kužimo, kaj se tiče TYC može jest i proljev, komentiram očite stvari koje je dobro poentirao ovaj puta. Sutra može biti totalna nesposobna budala, meni niti u džep niti iz džepa.
Staro 08.07.2025., 09:38   #420
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Citiraj:
Autor Mladenxy Pregled postova

Aj super da se kužimo, kaj se tiče TYC može jest i proljev, komentiram očite stvari koje je dobro poentirao ovaj puta. Sutra može biti totalna nesposobna budala, meni niti u džep niti iz džepa.
A poanta je da je tip zapravo neki polu prevarant koji preprodaje staru kramu (koja je doduše još upotrebljiva) i zapravo mu je kanal vj krenuo kao neka samopromocija i istraga o tome koliko je zapravo stari HW još uvijek dobar u trenutno vrijeme. Ovo sam zaključio iz guzice, ali ne bi me čudilo da je istina.

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na