|
![]() |
#5341 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
3.5 kW cca 600 eura se kreću a 5kw 900 Nemaju? Mene serviser uvjerava da imaju. Pas mater. Šta onda ti grijači pomažu ? I kako znati koja će kraće raditi defrost? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5342 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|
Kod mojih staraca je ta Midea odradila već tri sezone grijanja. Na tu kvadraturu je dovoljan model od 3.5kw. Defrost je zbilja brz, jedan grijač služi da kondenzat po zimi ne smrzne kod istjecanja tijekom defrosta a drugi mislim da služi za zagrijavanje kompresora prije pokretanja. Da ne bi bilo da je hvalim bez veze uz nju imam trenutno u pogonu dvije klime kod sebe u kući a treća čeka ugradnju, sve tri japanci. I pitam se jesam trebao dati toliko novaca kad znam kako ova radi... Starci su mi u istom dvorištu pa dobro znam kako radi Midea. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5343 |
tiki
Datum registracije: Sep 2007
|
Pomazu, ali ne sad toliko da ce se osjetiti ogromna razlika. To je vise marketinska fora jeftinijih kineza negoli stvarna stvar. Grijaci su dobra stvar da se razumijemo da se kondenzat ne ledi u kadici. Evo baci oko na video: https://m.youtube.com/watch?v=4jhHzl5MmNs |
![]() |
![]() |
![]() |
#5344 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5345 | |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
I ja imam taj sifon na odvodu kondenzata koji ide u odvodne cijevi iza kupaonskog zida. Imam i reviziju u zidu za to. Postavljeno prije par mjeseci kad se ugrađivala klima. To tako mora po novome. Nisam mogao staviti klimu gdje sam htio jer ne bi imali gdje odvući kondenzat pa sam ju postavio gdje sam mogao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|