|
![]() |
#82051 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Vrijeme će pokazati istinu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82052 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#82053 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() Mislim da je bottom of the story, ne kupovat Meksičke aute. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82054 |
Bazinga
|
Daj ti nama radije reci koliko mu je još ostalo, pa ćemo onda biti sigurni jel sve ili skoro sve otišlo na pilu.
![]() |
#82055 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Poceo si pricati o tudjim financijama, ili isprati to do kraja ili nemoj pricati o tudjim financijama ![]()
![]() |
![]() |
#82056 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82057 |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
FIAT... Oni prednjace po potrosnji ulja... To je opcepoznata cinjenica vec desetljecima da u dokumentaciji od FIATa uredno pise da je 1L ulja na 1000km skroz pristojon... Zivotno iskustvo... Kad si okruzen budalama, glumi budalu... ![]()
![]() |
#82058 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Ponasas se ko zenska koja obuce dekolte i minjak pa se ljuti kad netko gleda. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82060 | ||||
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Službeni Tipo, dizel, na 4000km popio 3l ulja. Pošto moj Leon do izmjene na 10k km popije možda 0,5l , zaboravio kontrolirat Tipa pa kad je došlo do dolje granice, sve se lampice popalile ali ne i ona za ulje. Srećom pa mi OBDeleven pročitao da je kao "problem" s uljnom pumpom, pa sam išao provjerit ulje i vidio da ipak treba nadosut ![]() Citiraj:
![]() Nevjerojatno je koliko je pojedicima teško dodat gas kad pretiču. Citiraj:
Svakako javi kakva je cesta, imam i ja neke planove za nagodinu ![]() A ja planiram malu avanturu... ...čekam kad ću imat vremena pa da bacim turu lokalnom cestom od Aalena do N.Gradiške - bez GPS, bez mobitela, samo stara dobra karta Europe i eventualno nekih gradova ![]() Zadnje izmijenjeno od: GreenLife. 04.07.2025. u 23:48. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#82061 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Pozdrav! Postoji li način da se vozilo natjera da prilikom ponovnog pokretanja motora ne vraća mod vožnje u normal nego da ostane u onom izabranom ? Ako je moguće, da li netko zna tko to može napraviti (može u PM)? Seat Arona 1.0 benz FR DSG 2018.
![]() |
#82063 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Bio sam kod dečkih pa su neke stvari rješili, ali to nisu mogli. Ili možda ja griješim, pa se auto vrati sam u izabrani mod tek nakon što se motor i getriba zagriju? Na to do sada nisam obraćao pažnju, uvijek bi ručno promijenio mod nakon parsto metara...
![]() |
#82064 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Vozim talijane i Švabe. Talijani ne troše ulja u odnosu na švabe, posebno benzince. Istih godišta, stanja km. Ne trošenje ulja mislim na manje od 1l na 10 000km. Talijan turbak nakon 200 000+km je u tim granicama. Potrošnja ovisi i kakvo je ulje stavljano, i kako dugo je u motoru.
![]() |
#82065 | |
49%winner
|
Citiraj:
Inace kad idemo tim putem biramo ili bihac ili autoput. Bihac je vremenski duzi, ali zabavniji. Autoput je skuplji u svakom pogledu, ali si brzi. Meni osobno je preko bihaca super. Najvise sam zapravo mrzio GP u brodu zbog vjecitih guzvi i onaj dio od sl.broda do sarajeva jer bude svakakvih pacijenata plus jos moram od sarajeva do foce onom veselom krivudavom cestom. Samo nije toliko zabavna kad je vozis nakon 10h voznje ili ako te ulovi mrak ![]() Ove godine razmisljam po prvi put preko medjugorja, manje se vozim kroz bosnu
![]() |
![]() |
![]() |
#82066 |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Potaknut raspravom odem jucer na Cupri pogledat ulje. 3500km ima, na infotainmentu pokazuje ulje jos uvijek na maximumu. Idem ja to na old school provjeriti, otvorim haubu, a nigdje stangice. Gledam, gledam i sad ili sam fakat corav ili nema stangicu za ulje. Znam da je to fora kod novih auta, ali eto prvi puta vidim (tj. ne vidim). Morat cu jos jednom pogledati ispod haube za svaki slucaj ![]() Jedino ako nisu sakrili ispod onog plasticnog poklopca motora, ali to bi onda bilo retardirano na kvadrat. Doduse, čvabama svakakve budalastine padnu na pamet, pa ono...
![]() |
#82067 |
The mighty pirate
|
Nema... Samo digitalno. Pitao sam jednom na redovnom servisu što se dogodi kad krepa senzor toga, ostaneš bez ulja i zariba motor. Čija je krivica? Samo su slegnuli ramenima ![]()
![]() |
#82069 |
The mighty pirate
|
Nešto fotki od prošlog vikenda. Malo analogije za promjenu ![]() ![]() Ostatak galerije iz garaža i van staze na linku ispod: https://postimg.cc/gallery/PjkzW2C Par i sa staze ![]() ![]() ![]()
![]() |
#82070 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Zadnje izmijenjeno od: strikoo. 06.07.2025. u 08:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82071 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#82072 | |
Brat od Đon Vejna
|
Citiraj:
Ja koristim colourlock kit za volane, odradio par komada i super sam zadovoljan.
![]() |
![]() |
#82073 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Prelijepi auti, nostalgija žešća....✌️👌👍 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82074 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82076 |
Brat od Đon Vejna
|
TISUNAC Prošo sam kod Antunovića Ljubljanskom prvi put od kad su postavili nove regulatore brzine (?) sa nekih 65-70, ojme majko. Vrijeme je da za Grad uzmem Ladu Nivu, kako se tako nešto može nać nasres prometnice s 3 trake i to ne pred semaforom nego nasred ???
![]() |
#82077 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Nedostatak prostora
Code:
https://ibb.co/fZb4jK3 Code:
https://ibb.co/dsSQcQPX 1. BGS 3282 1/2" 102 Nm 2. Hazet 9012 ATT Prvi ima specifikacije 102, ali on jednostavno nema snage. Nimalo se glava ne miče. Baš nema snage (lažnih 102 nm) Drugi bez obzira što je mali, meni fali jedno cca 7 mm da mogu normalno nataknuti i opaliti iz sve snage (500 nm). Ručno ne mogu probao sam. Na koji način vi skidate taj šaraf kad mijenjate zadnje diskove? Zadnje izmijenjeno od: bosanac. 06.07.2025. u 00:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82078 |
Brat od Đon Vejna
|
Na Vagenimazadnji disk ide dolje dok je nosač čeljusti smontiran, nema potrebe za skidanjem, bar stariji na kojima ja to radim
![]() |
#82080 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|