|
![]() |
#3001 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
bome ubrzali su se. naručeno subota/nedelja i već je prošao "cleared customs" |
![]() |
![]() |
![]() |
#3003 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3004 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
U mom slucaju postali su brži nego Temu. Aliexp mi dostavi sve u cirka 2 tjedna...i ako uzmem vise različitih paketa svi završe u istoj vrećici i budu dostavljeno od strane Overseas-a.
![]() |
#3005 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3006 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Sta se to promjenilo sa My Coins? Vidim vise se ne mogu skupljat a bogme i obrisali mi skoro 3000 coina, kao istekli?
![]() |
#3007 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Jedino možda ne vidiš to ako ne koristiš app nego samo na PCu provjeravaš, jer tamo više ne možeš. Forsaju sve na app. Ali coins su itekako živi i aktivni. I da, najavili su odavno da će isteći stari coinsi. Imao sam ih i ja hrpu, ali ionako možeš jako malo koristiti istih za narudžbe koje trebaš, a one gluposti kaj nude za skoro free + coins ionako ili nikada nema (sold out) ili su junk. ![]() Sent from my PTP-N49 using Tapatalk
![]() |
![]() |
#3010 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2012
|
Da li je tko narucivao sto nedavno? Vec 4 dana na express one stranici stoji samo "INB Hub inbound (HU - Budapest)" bez "Outbound" upitao ih oni tvrde da su proslijedili overseas-u na dan kad je bio inbound, nisam do sad imao ovakav slucaj pa me malo brine, posiljka izgubljena, ukradena? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3011 |
Premium
|
Da napišem svoje iskustvo sa ciganskom trgovinom aliexpres. Znaci vracao sam neki prokvareni uredaj u kinu, na sto su mi rekli u podrsci da imam pravo na povrat za shipping. A to je ujedno i politika Ali-a ako se ustanovi da je uredaj pokvaren imaš pravo na besplatnu dostavu. Nakon toga bezuspjesno vec nekoliko puta kontaktiram ponovno support gdje mi kazu da sam u pravu... saljemo zahtjev na senior tim... i zauzet cemo se za vas bla bla... Senior tim stalno odgovara isto, da ne mogu ići u proceduru za povrat, hvala na razumijevanju, iako nemaš što razumit jer razlog nisu naveli. Da je stvar apsurdnija već su mi u jednom trenutku nudili povrat u obliku kupona ali nikad poslije toga ništa o tome, niti je kakav kupon stigao. Sad u pravilu i ako odgovore onda uvijek s jednom te istom porukom. Nisu neki novci, ali vise mi je zbog prava da istjeram...jer su cigani Ima smisla ih prijavljivati negdje kod nas, udruga potrosaca ili sto? Sent from my SM-S936B using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#3013 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3014 |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
![]() ![]()
tomek@vz: ajd nemoj | Mali Čile SAD Češka Peru | Windows Free Zadnje izmijenjeno od: spiderhr. 05.07.2025. u 11:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3015 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3016 |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
![]() |
#3017 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() |
#3018 |
.: h4rdc0Re cY8ERgEEk :.
|
Moje iskustvo od prije par dana. Stari navalio da mu kupim neki Hongkai vanbrodski motor. Seller iz Njemačke (ide DHL za 60eur prema HRV). Uglavnom cijena navedena 739eura sa dostavom. Ima 6kom na stanju. Stisnem da platim 739EUR i skine mi 763,61EUR na PBZ. Ajd oke ako će doći. Sutradan seller javlja da su kod pakiranja primjetilikako je u dobavi artikl oštećen i da mi takav ne žele isporučiti te MOLI da napravim Cancel narudžbe i zatražim refund. Ok čitam svakakve komentare pa reko bolje da odma zatražim refund. Sutradan mi stiže refund od 718,58EUR na PBZ. Onak wtf. Razlika 45Eur??? Agent mi daje Refund ARN broj pa ću sutra do PBZ vidjet koji klinac. Jel moguće da naši lopine deru toliko na kartično plaćanje ili šta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3019 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Placaj preko revoluta.... oderali su te za konverziju i to posteno, aliex radi sa dolarima, bez obzita sto ti pise da su euri na ali exu, pa ti je pbz odradio konvezrziju usd u eur i uzeo zub, i onda prilikom refunda jos jedna konverzija ![]() U buduce revolut i prst u uvo, imas 1000e misecno besplatne konverzije a i kad naplacuju uzimaju puno manje nego nasi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3022 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Koristim ApplePay otkako su to odnedavno počeli podržavati pa se više ne moram zezati s davanjem kartica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3023 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3024 |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Na aliju stavim artikal u košaricu i promjenim valutu 198.58 dolar/168.13 euro. Alijev tečaj je 1.181, a srednji HNB-a 1.173, odnosno ali mi uzme 1 euro kod plaćanja nečega što košta 100 eura. Račun plaćanja na PBZ visa kartici je identičan iznosu u eurima na alijevim stranicama. I kad plaćam 10 centi. Nisam kupovao ništa skuplje od 150 eura odjednom, pa ne znam da li se tu nešto mijenja. Kod manjih iznosa mi je vraćeno (npr plaćenih 150 eura) točno u cent bez ikakvih provizija ikome. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3025 | ||
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3028 |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
O kojim iznosima pričamo? Jer recimo gledam u svojoj košarici i cijene su, na primjer: $21,12 = 17,79 € (0,849) - 18,1 za toliko dolara na Revolutu $3,35 = 3,00 € (0,895) - 2,88 eura za toliko dolara na Revolutu $10,93 = 9,28 € (0,849) - 9,37 eura za toliko dolara na Revolutu Različiti su tečajevi i selleri očito sami odvojeno formiraju cijene u eurima, a odvojeno u dolarima. Ništa od ovoga ne djeluje dramatično jeftinije čak i da se zajebavam s konverzijom EUR/USD. Zadnje izmijenjeno od: franzD. 08.07.2025. u 21:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|