|
![]() |
#81991 | |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Automobili
Citiraj:
Ali realno, koji kuki će i tebi i meni i bilo kome drugome auto od 500 konja? Kome 300KS nije dovoljno i kaže: “ybt, premalo mi je, idem na 500KS…” Pa kamioni koji vuku desetke tona nemaju toliko (neki imaju). Za što će im to? Za preseravanje? Za prihvaćanje u nekom krugu ljudi? Za zadovoljavanje ovisnosti o adrenalinu? Za obijest? Taštinu? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81992 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81995 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Ja da imam 5-10 milja na racunu isto nebi nista takvoga vozio, jebiga skrt sam placat promjene ulja po par somova ojra ![]() ![]() Ali bi zato recimo narucio neku posebnu ediciju skode felacijo i onda bi ju poklonio Hamdiji da se covjek veseli ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81997 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Auto primarno služi za transport od točke a do točke b. Za to je dovoljno i 55KS. Sve iznad toga je bonus (nazovi kak to želiš). Ne bi se složio da je preseravanje imati 300+ KS auto, nosi to svoje benefite. Ja sam sada vozio X5M nekih 3 tjedna, i žena i ja bili oduševljeni, imaš snage kad treba, imaš udobnost, imaš tišinu u autu, a opet smo na more išli 150 na tempomatu. Kad zatreba stisneš gas, kad ne terba, vozim ga kao i svoju škodu od 240ks. Krivo je što svi konjažu poistovojećuju s brzinom, što nije NUŽNO istina. Tu opet dolazi priča od prije, vozač... Najudobnija, najmirnija i najtiša vožnja mi je bila na relaciji Varaždin - Berlin, Mercedes S500, ne znam koliko stotina konja. Nikad nisam bolje spavao, odmorio se i uživao u tožnji kao u tome. Tako da, jedno je imati 500ks i konstantno stiskati gas, drugo je imati 500ks i znati ga voziti. ![]() Ali kada nekoga pitaš zašto voziš auto od 500KS, ne postoji realan, opravdan razlog. Jer ljudi mogu kupiti, jer vole brzinu, jer model koji su željeli nije imao ispod 500ks, i još 1000 drugih, koji nisu nužno potrebni i isključivi. Osobno, nikad više neću kupiti main daily driver ispod 200ks (naravno, ako bude biznis išao kako ide, ako bude zdravlja itd.). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81998 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Tako i auti... Imas 55KS, probaj vozit 130 na autoputu, sve vristi, trese se, itd... Imas auto od 500KS, njemu 150 na autoputu ne predstavlja nista... Tiho, mirno, glatko, ugodno...
![]() |
![]() |
#81999 | |
Premium
|
Citiraj:
Kad čujem da mi netko kaže ne treba ništa više od 150KS, nemaš se gdje s tim voziti, mrak mi padne na oči... Jer imati 500KS, znači, gas do daske, do semafora, kočnica u zadnji čas i opet gas dodaske, autoput do blokade itd... Jer više konja znači voziti se brže. Ne razumijem tu poveznicu. Auto s 150 i s 500ks u većini slučajeva je nakon par dana samo normalan auto, brojke su nevažne. Ja sam prvih 3 dana vožnje ovog gore spomenutog BMW-a samo se vozio, posjetili sve kumove, frendove, samo smo se vozili. 4. dan je bio prijevozno sredstvo za more. Na moru ga nisam ni palio. Jebiga, alat kao i svaki drugi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82000 |
Premium
|
Naravno da je glupo nekome reci kaj ce ti 500 ks. Ako neko zeli i moze si priustiti 500 ks zasto ne. Ali reci da se nemozes voziti ugodno sa 150 ks je cisti BS. I da, realno se nemas di voziti sa 500 ks, osim ako nisi greenLife pa odes koji put na nurber ili zivis u dojclandu di nemas na nekim dionicama ogranicenja. Ok, ajde od 100 do 150 km/h brze ces postici sa 500 ks ali ono nemoj me zajebavati kako je evo to bas potrebno. Ono wtf, koliko imas godina, 16? Sve mi se cini da imamo novog Burmuza ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82001 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Jedan takav me zajebava trenutno da sam kupio autobus, jer tko normalan kupi auto koji ne ide s mjesta (2.5, 220ks, 8.2s) ![]() Količina dječurlije koja mi maše na semaforima da se ganjamo do sljedećeg mi je komična. Nemaju preko 20 godina, ali to se voze Fieste i Focusi ST, Golf R, Audi RS3 i A klasa AMG. I da hoću, nemam šanse ![]() Kotrljam se polako s ostatkom naroda. Nek se zabavljaju dok se stup ne prepriječi
![]() |
#82002 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Da imam te pare koje spominjete ne bi 100% vozio jedan auto nego tri. 1. Pickup tipa F150 za svoje hobije 2. Obiteljsku ladju za putovanja tipa V90 CC 3. Igračku tipa maserati granturismo @masterhrc...ne bi ja tebe banao. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82003 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() @Hamdija Bome fino, nelosa ideja, potpisujem ![]() Samo sto bih ja imao kabrija, jebiga da mogu sa deckom otici na vikend ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82005 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
65 konja i vozim 130 na autoputu bez problema, niš ne trese i niš ne zavija. S tim da je meni 120 brzina za komotnu i bez stresnu vožnju. Ali ja vozim jednom godišnje do mora i količina konja su mi zadnja rupa na svirali. Što niži troškovi za gorivo, registraciju i osiguranje.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#82007 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82008 | |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Kao prvo, udobnost nije vezana samo za snagu motora auta. Zna se kakav profil ljudi kupuje Mercedes S500. Ne može to imati bilo koji motor. Kao drugo, što to ne možeš sa svojom Škodom od 240KS a s benvejom možeš? Osim toga, znam nekoliko vrlo “teških” ljudi koji se ne ponašaju na način: “mogu pa zašto ne bi?” To je zlata vrijedna životna vještina. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82009 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
Hoćeš se žaliti, nema problema, ideš na sud i plati vještačenje snimke pa dokaži da nisi ![]() Novo kaj rade je da aktiviraju djecu i penzionere koji onda izađu na cestu s radarima i mjere na random mjestima. Dobiješ doma sliku s brzinom i upozorenjem. Druga krajnost su lokalne ceste van naselja široke jedva dva metra s drvećem na obje strane koje imaju ograničenje 60mph. Hoćeš voziti brzo, nema problema, ubij se ovdje daleko od kuća ![]()
![]() |
![]() |
#82011 | ||
Premium
|
Citiraj:
Ali da bi želio više konja, bi. Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#82013 |
The mighty pirate
|
![]() |
#82016 |
49%winner
|
![]() |
![]() |
#82019 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Čini li se to meni ili po cesti, pogotovo po autocesti, ima sve više teladi. Samo u zadnja dva tjedna doživio toliko gluposti da mi je žao što više nemam dashcam ![]() Većinom naši egomanijaci i susjedi iz BiH. I dalje najdraža skupina su mi BiH vozači u svojim folcikama koji su cijepljeni protiv vožnje u desnoj traci i ne jebe živu silu tko je iza njega. On kampira i jebe mu se. Kad mu već dopizdiš, makne se uz gestikulacije rukom, obiđeš ga i on opet nazad u lijevu jer eto... Nema policije da to kažnjava. Iduća ekipa koja postavi tempomat na 110km/h i ne jebe ga što prelazi šleper godinu dana. Može njegov Passat potegnut ali zašto da popije dodatnih deci nafte, onda ne može fotkat BC i pričat sutra u birtiji i hvalit se po forumu kak njegov švabo troši 4 litrA na 100km i kako je s četvrt tanka došao iz ZG u Split. To što su mu usput svi koji su naišli na njega, uključujući i mene, jebali mater i svu daljnju rodbinu nije bitno ![]() Nakon toga egoisti koji ne mogu smislit da se netko vozi ispred njih. Sustigneš lika, obiđeš ga, i čim si ga obišao lik po gasu, obiđe tebe, nasere se ispred i laganini usporava sve dok ne počne ples ![]() Ili situacija kao danas na kružnom kod izlaza na autocestu u Dugopolju. Vidim iza mene lik u svom GTD-u sav živčan, hoće proć ali ne može. Traka do je šleper, kroz mene ne može. Ali hej, Caddy je ispred njega, jebeni Caddy, kako može biti Caddy ispred njegovog GTD-a ![]() I lik stisne tu čadžaru 30m prije naplatnih kućica i ubaci se ispred mene ![]() Elegantno skrenem, desno u iduću traku za ENC i igrom slučaja prođem kroz naplatnu prije njega. Sad sam opet ispred i lik se mora vozit iza mene do izlaska na autocestu. Gledam i vidim da je lik toliko živčan da bi najradije sažvakao tu pedersku šiltericu koju nosi. ![]() Vozim kroz sv Rok, vidim ispred ML i nekaj viri kroz vozačev prozor. Reko nije ruka ni lakat. Idem vidit kaj je, ubrzam, obilazim tipa a ono lik izbacio nogu, jebenu nogu van kroz bočni prozor dok vozi. Ono kak kokoši znaju izbacit nogu van dok se voze na suvozačevom mjestu. Samo ovaj puta, i to prvi puta u životu vidim, lik tako vozi ![]() I za kraj, ne znam koliko je netko primjetio da je av Dubrovnik postala poligon za mlatimude tako iza 23 sata. Konjina broj jedan. Lik, KR table, bijeli GTI. Skine ga policajac laserom na silasku sa nadvožnjaka kod lučkog. I misliš si ajd naučio je lekciju, je kurac, tip je pored mene prozujio ispod rotora sa valjda 140+ Takvome bi poderao vozačku i taj drljavi Golf strpao pred njim u prešu. Mislim si ajd, budala uvijek ima. Dođem do rotora u Zapruđu, vozim se srednjom trakom, vidim u retrovizoru da netko doletava fajn brzo unutarnjom trakom, lik je tako uletio da je klizio iz unutarnje u moju traku. Maknem se u vanjsku da me ne pobere i na izlazu na most tip je već bio otklizao u skroz desnu traku. Mislim si da se nisam maknuo pomeo bi me samo tako. Policije po cesti ni za lijek a i iz priloženog vidim da neke ne jebe ni kad ima policije.
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 04.07.2025. u 07:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82020 |
Pod naletima kopita zla
|
![]() ![]() ![]() ![]() Lijepo sam se nasmijao na tekst. ![]() ![]() ![]() Inače promet je nešto gušČiji jutros barem na mojoj ruti SMB-ZGB (autoput-ljubljanska-selska-lenjigradska ( ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|