|
![]() |
#3483 |
Čovjek
Datum registracije: Oct 2006
|
Ne znam čemu ovo "početnika" - 99.9% profesionalnih DJ-a koristi HD25, sve do onih koji gažu naplaćuju po 200-300 000 eura, nepotrebno ti je to umanjivanje s "početnik". |
![]() |
![]() |
![]() |
#3485 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Citiraj:
Ja imam njihovu kombinaciju KZ ZSN Pro i AZ09 (njihov prvi BT adapter) i zvuk je super ali čim dođem među ljude, krene gubljenje zvuka i zato bih rado promijenio BT adapter no koliko vidim i najnoviji AN01 zna imati isti problem. Zadnje izmijenjeno od: telefunken. 23.06.2025. u 11:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3486 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Može preporuka nekih sluški sa boom mic-om, da su bežične (ne BT) i da imaju podršku za UC ili još bolje, Teams? Imal sam Cloud Flight S gamerske slušalice i bile su super ali nakon 4 godine baterija je krepala i jedino delaju na žicu kaj mi je bezveze. Sad bi ipak gledal nekaj više vezano uz posel, znači da ima gumbe da se morem javiti na njima, dobar mikrofon, kvaliteta zvuka da je bar ko ove cloud flight, i da ima domet da morem npr iz radne sobe do kuhinje ili garaže ![]() Budžet - pa ne bi htel platiti više nego trebam, ali opet ak je nekaj savršeno za moj use case onda bi i pregrmil neke bolje. Jabra Evolve mi se čine ko dobar kandidat, ANC i na mikrofonu i na slušalicama, MS Teams certified, dobar domet i baterija, ok kvaliteta zvuka... ali ak ima nekaj bolje - naravno da sam otvoren za sugestije.
95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%. Zadnje izmijenjeno od: Mario92. 02.07.2025. u 21:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|