|
![]() |
#81902 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Te trake su stavili kod nas na jednu lokaciju pored skole, iz ocitih razloga, jer je tu brdo klinaca na cesti. Morao si voziti 20-30 na sat jer bi te u suprotnom lijepo streslo. Onda su se siptari i raznorazni kauboji pobunili jer im to ostecuje podvozja skupocjenih premium vozila i nije proslo puno vremena - trake su smanjene za jednu razinu ![]() ![]() https://www.regionalexpress.hr/site/...ole-u-medulinu
![]() |
![]() |
#81903 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
One lezece policijske stanice sto su postavili na cesti prema Sljemenu, e to je problem... A ima toga i po Rijeci na par mjesta, to nemos brze od 20km/h proc da hoces, rasturis auto totalno...
![]() |
![]() |
#81904 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Nisam ni ja do sada osjećao po gradu te trake ako normalno voziš ne lupa ništa. Ovdje na Ljubljanskoj mi se čini da su stavili duplu, znači traka naljepljena na traku. I to su postavljene na tri mjesta, ako gledamo Ljubljanskom prema zapadu, između Antunovića i super konzuma, onda nakon super konzuma kad se prođe semafor i onda još u podvožnjaku ispod kružnog toka i na istim mjestima u suprotnom smjeru. Vidit ćete sami kad sljedeći puta prođete. Hamm nismo jedini kojima lupa link1 link 2 Zadnje izmijenjeno od: Daten. 30.06.2025. u 22:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81906 |
49%winner
|
Danas mi je krme pretrcalo cestu dosta blizu auta pa se pitam da li ovi normalni auti s front collision radarima/kamerama inace reagiraju na zivine ili ne? Jeste imali situaciju da vam auto koci na zivotinje? Meni inace baca warning na aute kad vozim zivlje po gradu i kasnije kocim, nikad doduse ne aktivira kocnicu jer na sam zvuk warninga automatski dignem nogu pa valjda zato. I sad sam nesvjesno dignuo nogu jer sam periferno vidio krmka dok je jos iz trave trcao. Vidio sam negdje jednom video kako neki auti imaju night vision/termalnu kameru (?) i reagiraju na sobove i sl. bestije... Zato pitam samo za ove klasicne sustave sto se nalaze u vecini auta. Stao na prvu benzinsku, uzeo duhan i ispusio dvije. Fuck!
![]() |
![]() |
#81907 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kod nas su na par mjesta u blizini škola i vrtića napravili uzdignute zebre. Zgodno je kada bus harmonika prijeđe preko njih ![]()
![]() |
#81908 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Meni je auto zakočilo radi pauna ![]() https://www.youtube.com/watch?v=kwyHxUIbkxI Naime, u centru Splita imaš hordu pauna koji nisu pod ničijom nadležnošću, i samo se razmnožavaju. Super mi je ljeti kada vidim turiste koji trče iz auta da ih "spase" ne znajući da oni žive u tom parku. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81909 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#81910 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81911 | |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Neke su zebre uzdignute na ležeće, a u istoj ulici neki isti takvi ležeći nemaju zebru, niti znak pješačkog prelaza ispred, pa onda pješaci čekaju da ih ljudi puste nasred ceste praktički, što neki i naprave ![]() Konkretno mi na pamet odmah pada Zagorska prema zapadu
![]() |
![]() |
#81912 |
49%winner
|
To mi je bilo genijalno kad sam prvi put vidio. Hoces neces, usporiti ces, a kad si vec usporio zasto ne i stati. Nema opcije za premisljanje "malo cu ga pricepiti pa cu proci prije bakice" i tome slicno. Sve je lakse kada usporis auto maltene na brzinu ljudskog hoda.
![]() |
![]() |
#81913 |
Premium
|
Koliko sam vidio, sve takve zebre su pofarbane u crveno. A ima zebri koje su crvene, ali nisu uzdignute.
![]() |
#81916 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#81918 | |
Premium
|
Citiraj:
https://maps.app.goo.gl/yPRagLbTmmnGrsu89
![]() |
![]() |
#81921 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Oprosti calypso, malo te zezam. ![]() Meni se dogodila slična stvar na Pržolu kad smo isli do Mostara, takodjer naletili na "lezeci", razjeba mi prednji livi amortizer., A vozili smo 40 bome, ako ne i manje, jer je žena osjetljiva na zavoje, odma joj bude slabo...
![]() |
#81922 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81923 |
Premium
|
Totalni stok i vjeverica ![]() https://www.index.hr/vijesti/clanak/...sti_ostalo_d_0 Nego Ivane, da li ti je jos uvijek fora lik ![]() ![]() P.s Retoricko pitanje je, nemoras odgovarati. Mislim da je prestalo biti smjesno cak i Bih ekipi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#81924 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
20 milja simo tamo. 😂 Pa država daje preko 30 milja raznim udrugama i projektima gdje veličaju neke čudne zajednice i projekte od kojih nema nikakve koristi. Ali tu novinari ne pišu ništa. Jer nedo bog da prozovu nekoga za veličanje pederluka. Ali ako su pare date za neki projekt koji bi bio od koristi odmah drvlje i kamenje. Tko god je u nekoj firmi radio na nekom projektu zna da se rijetko to završi u dogovorenom roku.
![]() |
#81925 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81926 |
Moderator
|
Kako sam zaboraviJo. 🤦 Promakle su mi vjerske zajednice. 😂 Čekam da AI prikupi podatke jer sredstva isplaćuju kroz razne ugovore i neidu sva iz državnog proračuna nego se isplaćuju preko raznih ministarstava. "Ukupan iznos za sve vjerske zajednice (uključujući sve kategorije financiranja) procjenjuje se na oko 980 milijuna kuna (oko 130 milijuna eura) godišnje, ali za 2024. godinu službenog zbroja svih kategorija u jednoj brojci nema." Vjerujem da je i više je tu nisu plaće učitelja u katoličkim školama. Nije uračunat vojni ordinarijat koji plaća MORH i MUP. Vjerojatno na vjerske zajednice i pederluk ode 200 milijuna eura. 😂
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. 01.07.2025. u 13:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#81927 |
Moderator
|
https://www.facebook.com/share/r/158x66yAc2/ Sviđa mi se ova Toyota.
![]() |
#81928 | |
Bazinga
|
Citiraj:
![]() Kod nas su to postavili na zebrama koje su u T križanjima. Uključivanje sa sporednih cesta je isto olakšano ![]()
![]() |
![]() |
#81929 |
Premium
|
@amedejac Lexus LM ti je sličan toj Toyoti, ali još luksuzniji. Cijena u DE 128/154k https://www.lexus.hr/new-cars/lm-world-premiere https://www.lexus.de/modelle/lm
![]() |
#81930 | |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Automobili
Citiraj:
Zagreb prije 20ak godina. Vozim svoj stari R19 u onoj uličici južno od Tvornice kulture. Nije zaseok u Pri3.14zdini donjoj nego širi centar “metropole” i dosta široka ulica. Ograničenje 40, ja tako negdje i vozim. Sunce mi ide u oči i… kad sam ih vidio nisam stigao reagirati…. BAM-BAM! Ne znam kako nisam strgao taj stari auto koji je tvornički nešto niži. Možda jer sam tjedan dana prije stavio nove amortizere i njihove nosače i ležajeve. Stupić koji označava hupser se nije vidio zbog auta koji se parkirao ispred njega. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|