Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro Danas, 11:41   #81811
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Gumiimpex
Ja sam cuo da ima neki lik u Gredelju ili negdje u tom krugu koji to radi najbolje u Zagrebu. Ima tko kakav dodatni info?

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 11:50   #81812
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
A ništa onda, pripremim kupoprodajne da su spremni, dodam datum sutra ako se lik odluči kupiti i predložim da odemo do tehničkog da to odradimo. Ako bude za to super, ako ne nema veze, vjerojatno bude sve ok i tjt.
Kao sto su rekli, ti imas kupoprodajni i dalje te ne briga. Takodjer mozes nakon isteka tog roka za prijepis otici na STP i odjaviti vozilo sa sebe i miran si. Ako nece milom...

Ali dovoljno ti je sto imas kupoprodajni. Citao sam da sranje vole raditi koncesionari za parking kad salju kazne, ali mozda je taj podatak out of date. Policija ne radi probleme jednom kad pokazes ugovor, idu odmah na novog vlasnika.
Staro Danas, 11:53   #81813
Xiaomi
Premium

Datum registracije: May 2018
Citiraj:
A ništa onda, pripremim kupoprodajne da su spremni, dodam datum sutra ako se lik odluči kupiti i predložim da odemo do tehničkog da to odradimo. Ako bude za to super, ako ne nema veze, vjerojatno bude sve ok i tjt.
Nemoj predložiti, nego ti to bude uvjet prodaje. Odete na TP i riješite to u manje od 10 minuta na šalteru. Odmah ide prijepis i to je to.

Da, kupoprodajni te štiti ako niste prebacili auto i ako je kupac napravio prekršaje, ali je dodatna zafrkancija i troši ti vrijeme. Ovako u startu srežeš i napravite prijepis.
Xiaomi je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 12:23   #81814
robimarko-bug
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2013
Za tu ekipu što fantazira da uštedi 20 EUR za novu prometnu fino nakon 15 dana od potpisa ugovora im odjavite auto pa onda neka objašnjavaju kada ih uhvate zašto nisu obavili svoju zakonsku obvezu.

Sve je to predviđeno Pravilnikom o registraciji i označavanju vozila:

Članak 48.

(1) U slučaju prodaje ili drugog načina promjene vlasništva na vozilu, novi vlasnik vozila dužan je u roku od 15 dana od stjecanja vozila registrirati vozilo na svoje ime ili ga odjaviti.

(2) Ako novi vlasnik vozila iz stavka 1. ovoga članka ne registrira vozilo na svoje ime ili ga ne odjavi, osoba na koju je vozilo registrirano može stanici za tehnički pregled vozila podnijeti zahtjev da rješenjem ukine registraciju vozila.
robimarko-bug je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 12:37   #81815
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Ekipa, prvi put prodajem auto. Zanima me u vezi prijepisa, da inzistiram da odmah odemo napraviti prijepis na tehnički da ne bi bilo da dobijem neku kaznu ili nešto dok on sam ne odradi prijepis? Koja je obično procedura, ide li se tu na povjerenje obično ili kako..
Kupoprodajni i boli te kiki. I da dode nekaj imaš kupoprodajni u kojem piše sve jasno što gdje kada i kako. Doduše živimo u prčistanu gdje krivosudje i uhljebi u plavom kurca rade.

Tko ima FB neka pogleda https://www.facebook.com/watch/?v=572079725281777

On ne treba tebe da prebaci auto nego to sam odrađuje u STPu sa tvojom prometnom.

Zadnje kad sam kupovao smo popunili kupoprodajni, žena vlasnika je dala ključeve i prometnu, ja sam joj preko internernetskog bankarstva prebacio lovu na račun, njezin muž je potvrdio da je lova sjela i to je to.

Drugi ili treći dan smo išli prebaciti auto na sebe.

Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Ja sam cuo da ima neki lik u Gredelju ili negdje u tom krugu koji to radi najbolje u Zagrebu. Ima tko kakav dodatni info?
Tu se radi špur, a ne po nekim ZG prčijama.

https://maps.app.goo.gl/RG9Bp6jBJioYUmak9
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 12:42   #81816
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Ja prodao liku miatu, potpisali ugovor i nakraju nemam pojma sta je on s tim autom napravio, da li g aje preprodao, odjavio, prijavio na sebe ili nesto deseto. Zaboli me. Ja sam sa Hamdijom u ADZu i nemoze nam nitako nista, jaci smo od sudbine
Master_Hrc je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 12:45   #81817
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

MOGU SAMO DA NAM PUŠE ONI ŠTO NAS NEVEOOLLEEEEEE

Upisana danas napokon kuka. A sada odabrati prikolicu. Eh da to će biit pothvat!
Staro Danas, 12:48   #81818
calypso
Premium
Moj komp

calypso's Avatar

Jbt kakva situacija jutros... Dakle, u Pakostanima sam, ulica u kojoj nam je apartman se asfaltira (vec je trebala biti asfaltirana, ali iz nekog razloga se to oteglo od ponedjeljka)... Sparko sam auto gore kod osnovne skole u ponedjeljak i to na nekakvom divljaku onako, nicija zemlja doslovno...

Danas dodjem, sjednem u auto, kadli neki lokalac mi kuca na staklo... Otvorim, dobar dan... On me prozove po prezimenu, ja gledam u cudu otkud zna tko sam jbt?! I pocne pricat da on tu parkira vec 37 godina, da zasto sam se tu parkiro, da li znam sta mi se moglo desiti autu, itd... Ja u cudu - pa gospon, oprostite, nisam nikako mogao znati da vi ovdje parkirate, itd... I onda pocne on dalje da imam ZG tablice, ali da on zna da ja nisam iz Zagreba pa otkud sam... Sad i ja malo ulovim gard - oprostite, ali zasto bih vam to trebao reci? Veli on - pa ima puno tvojih tu u ovim krajevima pa me zanima ciji si... Ja mu objasnim da sam iz Rijeke i da sam muz od te i te ciji roditelji tu imaju apartman, da nam se ulica asfaltira, blabla, nigdje nisam mogao parkirat, punac predlozio da tu sparkam, itd... Onda dalje u prici veli da je on Zagorac i da tu 37 godina parkira, usput spomene svoj nadimak po kojem ga svi znaju (to je jako bitno tu u ovim krajevima, sve ratni veterani, svi imaju neki svoj nadimak)... Onda sam mu reko ratni nadimak od susjeda sa kojim smo u dobrim odnosima, e onda je promijenio plocu i onda smo si odjednom bili OK... Veli on da je zvao Policiju i da zna sve o meni, i poceo mi gdje je on zivio u centru Zagreba, da je to blizu mog stana pa navede ulicu u kojoj zivim u Zagrebu, itd... Reko da nisam taj koji jesam, da je pitanje sta bi bilo od auta jer se to lako rijesi sa lokalcima, platis im i onda oni 'srede' auto (skidaju kotace, buse gume, zasprejaju auto, itd)... Sad meni sve zvoni na uzbunu, otkud njemu svi ti podaci, itd itd... I nis, krenuo ja smirivati situaciju, ispricao se sto sam se sparkao na njegovo mjesto, pruzio ruku, pitao ga gdje mogu parkirati dok asfaltiraju cestu, da li zna kada ce to biti asfaltirano jer vec 5 dana se nista ne desava, itd itd... Uglavnom, objasnio mi gdje mogu parkirati besplatno, spomenuo kada bi ulica trebala biti asfaltirana, malo se primirio, prokomentirali drvo pod kojim sam bio parkiran koje mi je tolko neke mikrosmole pobacalo po autu da je to prestrasno, rekao mi gje mogu otici oprati auto, reko da mu je ta smola vec nekoliko brisaca potrgala itd...

Poanta price - pazite gdje parkirate kada ste u manjim mjestima tu po obali... I nedovambog zaratit sa lokalcima, radije im ponudite pivo i ispricajte se, nego da zapocinjete svadju jer necete dobro proci, ovi su uvezani za bogom i vragom tu dole, znaju sve i svakog i ne mozete pobijediti sta god radili...

GMKTec K8Plus
AMD Ryzen 7 PRO 8845HS, 3.80-5.10GHz 8-core
64GB DDR5-5200 (2x32GB), quad-channel
NVMe1 - 512GB Micron 3400, PCI-E 4.0 x4
NVMe2 - 512GB Samsung PM981, PCI-E 3.0 x4
AMD Radeon 780M integrirana grafika

2x EIZO EV2336WFS3-BK
23" 1920x1080 IPS

Dell Latitude 7390
intel i7 8650U, 1.90-4.20GHz, 4-core
32GB DDR4
512GB Samsung PM981, PCI-E 3.0 x4
intel UHD 620
13.3" FullHD IPS Touchscreen

calypso je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 12:48   #81819
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

@Hamdija
Staro Danas, 12:58   #81820
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Citiraj:
Autor calypso Pregled postova
Jbt kakva situacija jutros...
Kad se parkam tako negdje gdje sam na li-la stavim papirić na kojem piše

AKO SMETAM
Ime i prezime
Broj mobitela

Sve se možemo dogovoriti. Al da lokalci su zajebani.
Staro Danas, 12:59   #81821
calypso
Premium
Moj komp

calypso's Avatar

Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Kad se parkam tako negdje gdje sam na li-la stavim papirić na kojem piše

AKO SMETAM
Ime i prezime
Broj mobitela

Sve se možemo dogovoriti. Al da lokalci su zajebani.
Nije bas da volim ostavljati privatne podatke okolo, ali da, shvacam poantu price... Zapravo, skroz dobar prijedlog...

GMKTec K8Plus

2x EIZO EV2336WFS3-BK
23" 1920x1080 IPS

Dell Latitude 7390
32GB DDR4
intel UHD 620

Staro Danas, 13:04   #81822
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Ma lik ima nekog u muriji i preko rege je dobio tvoje podatke, nije bas neka znanost. Ali da, takvi cobani su glasni dok ne dobiju za uho od jos veceg cobana. Bas bi me zanimalo da si nazvao murju i reko da ti neko prijeti da li bi bilo kruha. Jebiga, cobanluk is strong kod tih lokalnih spodoba.
Staro Danas, 13:05   #81823
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Jbt kakva situacija jutros... Dakle, u Pakostanima sam, ulica u kojoj nam je apartman se asfaltira (vec je trebala biti asfaltirana, ali iz nekog razloga se to oteglo od ponedjeljka)... Sparko sam auto gore kod osnovne skole u ponedjeljak i to na nekakvom divljaku onako, nicija zemlja doslovno...

Danas dodjem, sjednem u auto, kadli neki lokalac mi kuca na staklo... Otvorim, dobar dan... On me prozove po prezimenu, ja gledam u cudu otkud zna tko sam jbt?! I pocne pricat da on tu parkira vec 37 godina, da zasto sam se tu parkiro, da li znam sta mi se moglo desiti autu, itd... Ja u cudu - pa gospon, oprostite, nisam nikako mogao znati da vi ovdje parkirate, itd... I onda pocne on dalje da imam ZG tablice, ali da on zna da ja nisam iz Zagreba pa otkud sam... Sad i ja malo ulovim gard - oprostite, ali zasto bih vam to trebao reci? Veli on - pa ima puno tvojih tu u ovim krajevima pa me zanima ciji si... Ja mu objasnim da sam iz Rijeke i da sam muz od te i te ciji roditelji tu imaju apartman, da nam se ulica asfaltira, blabla, nigdje nisam mogao parkirat, punac predlozio da tu sparkam, itd... Onda dalje u prici veli da je on Zagorac i da tu 37 godina parkira, usput spomene svoj nadimak po kojem ga svi znaju (to je jako bitno tu u ovim krajevima, sve ratni veterani, svi imaju neki svoj nadimak)... Onda sam mu reko ratni nadimak od susjeda sa kojim smo u dobrim odnosima, e onda je promijenio plocu i onda smo si odjednom bili OK... Veli on da je zvao Policiju i da zna sve o meni, i poceo mi gdje je on zivio u centru Zagreba, da je to blizu mog stana pa navede ulicu u kojoj zivim u Zagrebu, itd... Reko da nisam taj koji jesam, da je pitanje sta bi bilo od auta jer se to lako rijesi sa lokalcima, platis im i onda oni 'srede' auto (skidaju kotace, buse gume, zasprejaju auto, itd)... Sad meni sve zvoni na uzbunu, otkud njemu svi ti podaci, itd itd... I nis, krenuo ja smirivati situaciju, ispricao se sto sam se sparkao na njegovo mjesto, pruzio ruku, pitao ga gdje mogu parkirati dok asfaltiraju cestu, da li zna kada ce to biti asfaltirano jer vec 5 dana se nista ne desava, itd itd... Uglavnom, objasnio mi gdje mogu parkirati besplatno, spomenuo kada bi ulica trebala biti asfaltirana, malo se primirio, prokomentirali drvo pod kojim sam bio parkiran koje mi je tolko neke mikrosmole pobacalo po autu da je to prestrasno, rekao mi gje mogu otici oprati auto, reko da mu je ta smola vec nekoliko brisaca potrgala itd...

Poanta price - pazite gdje parkirate kada ste u manjim mjestima tu po obali... I nedovambog zaratit sa lokalcima, radije im ponudite pivo i ispricajte se, nego da zapocinjete svadju jer necete dobro proci, ovi su uvezani za bogom i vragom tu dole, znaju sve i svakog i ne mozete pobijediti sta god radili...
Jup, dobro nam doša u Dalmaciju.
Sad bi ti Zagrepčanin, parkira, BILOGDJE.
P.S. Još biće komentirali: ajde, lipo mu je auto, nećemo ga ovaj put.

Meni svi znaju moju ZG regu i nitko ništa ne dira, kažu: Eno auto od Strojnice, blago naše!

@Master Ne bi mu policija ni došla, to je mala zajednica, nije on dobio od nekog tamo, to su domaći.
Staro Danas, 13:06   #81824
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Najjaci su kad svojataju javni parking kantama jupola i tome slicno. E to ne znas dal bi maknuo kantu ili samo pokunjeno prosao dalje. Nikad nisi siguran je li osoba taj dan popila svoju terapiju
Staro Danas, 13:08   #81825
calypso
Premium
Moj komp

calypso's Avatar

Citiraj:
Autor Master_Hrc Pregled postova
Ma lik ima nekog u muriji i preko rege je dobio tvoje podatke, nije bas neka znanost. Ali da, takvi cobani su glasni dok ne dobiju za uho od jos veceg cobana. Bas bi me zanimalo da si nazvao murju i reko da ti neko prijeti da li bi bilo kruha. Jebiga, cobanluk is strong kod tih lokalnih spodoba.
A po autu imam neke 'naljepnice' bas radi takvih... Vjerojatno je zato i zvao Policiju i krenuo se raspitivati da ne napravi neko velko sranje... Cak je u jednom trenutku i nabrzak rekao kako se zove, ali nastavio je dalje kako sa nadimkom...

Nekako je jednostavnije ici niz dlaku i steci lokalca koji je na tvojoj strani pa se ne dovodit u dugorocni problem jer tu ljetujemo vec 15 godina, a i ljetovat cemo jos dugo i uvijek ostajemo po mjesec dana pa i duze ovdje...

Edit: Sve si mislim da cu mu ostavit 6-pack kad budem tamo prolazio sa ceduljicom da je to za njega...

GMKTec K8Plus

2x EIZO EV2336WFS3-BK
23" 1920x1080 IPS

Dell Latitude 7390
32GB DDR4
intel UHD 620

Staro Danas, 13:08   #81826
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

Moj savjet: ne miči kantu, osim ako nije domaća registracija.
neće svoj svoga.

Citiraj:
A po autu imam neke 'naljepnice' bas radi takvih... Vjerojatno je zato i zvao Policiju i krenuo se raspitivati da ne napravi neko velko sranje... Cak je u jednom trenutku i nabrzak rekao kako se zove, ali nastavio je dalje kako sa nadimkom...

Nekako je jednostavnije ici niz dlaku i steci lokalca koji je na tvojoj strani pa se ne dovodit u dugorocni problem jer tu ljetujemo vec 15 godina, a i ljetovat cemo jos dugo i uvijek ostajemo po mjesec dana pa i duze ovdje...
I još te ne znaju? ne ideš baš po birtijama onda, moraš častiti malo ljude, pričati, slušati, veličati....
Staro Danas, 13:09   #81827
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Citiraj:
Nije bas da volim ostavljati privatne podatke okolo, ali da, shvacam poantu price... Zapravo, skroz dobar prijedlog...
Sve jasno ne volim ni ja ali mi je draže to nego sve četiri probušene gume.

Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica Pregled postova
Jup, dobro nam doša u Dalmaciju.
Sad bi ti Zagrepčanin parkira BILOGDJE.
Meni svi znaju moju ZG regu i nitko ništa ne dira, kažu: Eno auto od Strojnice, blago naše!
Prijatelj iz ZG ima kuću u Splitu u kojoj ljetuju svaku godinu on i familija. Imali su staru astru i svi su znali da je to njihov auto. E pa jedne godine su kupili novi auto kojeg su im razbili odmah jer "nisu znali".

#tuđi_čovik_nikad_neće_znati

Iskreno mi to nije jasno što kako i zašto. Ko da mi tu netko stane iz ne znam Šibenika ili Makarske pa mu idem razbiti auto jer je dalmoš. Da mi se malo odmoriti u glavi tih imbecila nadrogiranih.
Staro Danas, 13:11   #81828
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

Citiraj:
Sve jasno ne volim ni ja ali mi je draže to nego sve četiri probušene gume.

Prijatelj iz ZG ima kuću u Splitu u kojoj ljetuju svaku godinu on i familija. Imali su staru astru i svi su znali da je to njihov auto. E pa jedne godine su kupili novi auto kojeg su im razbili odmah jer "nisu znali".

#tuđi_čovik_nikad_neće_znati

Iskreno mi to nije jasno što kako i zašto. Ko da mi tu netko stane iz ne znam Šibenika ili Makarske pa mu idem razbiti auto jer je dalmoš. Da mi se malo odmoriti u glavi tih imbecila nadrogiranih.
E nama su pametniji, prvo se provjeri registracija pa se onda donosi odluka
Staro Danas, 13:11   #81829
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Citiraj:
@Master Ne bi mu policija ni došla, to je mala zajednica, nije on dobio od nekog tamo, to su domaći.

Je ali ako se zainatiš pa malo potegneš do Heinzolve pa prijaviš pa se vidi tko je pristupao podacima...eeee pa disciplinska itd..

Barem bi tako trebalo biti. (
Staro Danas, 13:12   #81830
calypso
Premium
Moj komp

calypso's Avatar

Citiraj:
I još te ne znaju? ne ideš baš po birtijama onda, moraš častiti malo ljude, pričati, slušati, veličati....
Kuzim ja taj socijalni moment i open source intelligence spiku, ali nemam vremena za takve stvari... Za obitelj imam vremena, no za zujanje po birtijama, stvarno nemam...

GMKTec K8Plus

2x EIZO EV2336WFS3-BK
23" 1920x1080 IPS

Dell Latitude 7390
32GB DDR4
intel UHD 620

Staro Danas, 13:12   #81831
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Citiraj:

Edit: Sve si mislim da cu mu ostavit 6-pack kad budem tamo prolazio sa ceduljicom da je to za njega...
Ma da, nema govora uopce, napravio si najbolje sto si mogao. I u principu treba takve stvari na taj nacin rijesavati, kao sto je rekao xlr, nemozes biti siguran da li vjeruje u redovnu terapiju. Ali jebiga to je Rvatistan.

Citiraj:

Haha, upravo to, na kakvom to tripu trebas biti ili propuh u glavi imati da ti uopce padne napamet. Od skvo, familija je iz Splita i fakat su kulturni i civilizirani ali kad sam dole toliko nadrogiranih debila vidim da je to nevjerojatno, tolika kriticna masa debila, za nepovjerovat.

Ovo ljeto moram nauciti njemacki i nejebe me, pricam njemacki dole. . Sigurnije nego da mi izleti kaj.

Zadnje izmijenjeno od: Master_Hrc. Danas u 13:18.
Staro Danas, 13:13   #81832
calypso
Premium
Moj komp

calypso's Avatar

Citiraj:
Je ali ako se zainatiš pa malo potegneš do Heinzolve pa prijaviš pa se vidi tko je pristupao podacima...eeee pa disciplinska itd..

Barem bi tako trebalo biti. (
E tek onda onda bi totalno naje*o... Ne se kacit sa lokalcima, tu treba bit simbioza, a ne konflikt...

GMKTec K8Plus

2x EIZO EV2336WFS3-BK
23" 1920x1080 IPS

Dell Latitude 7390
32GB DDR4
intel UHD 620

Staro Danas, 13:16   #81833
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Citiraj:
A po autu imam neke 'naljepnice' bas radi takvih... :D :D :D .
Ako si pored Zg tabli imao nalju "volim grad koji teče" onda mi je potpuno jasno zašto si izazvao tilt kod lokalca. Trebaš je promotno promjeniti u "volim prase koje se okreće" i sve će biti ok :P
Staro Danas, 13:17   #81834
calypso
Premium
Moj komp

calypso's Avatar

Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Ako si pored Zg tabli imao nalju "volim grad koji teče" onda mi je potpuno jasno zašto si izazvao tilt kod lokalca. Trebaš je promotno promjeniti u "volim prase koje se okreće" i sve će biti ok :P
E nemam tu naljepnicu 'Volim grad koji tece', iako bi sad bilo vise 'Volim grad koji se kopa'...

Imam neke druge 'naljepnice' za takve prilike... Par puta vec rijesilo problem brzo...

GMKTec K8Plus

2x EIZO EV2336WFS3-BK
23" 1920x1080 IPS

Dell Latitude 7390
32GB DDR4
intel UHD 620

Staro Danas, 13:19   #81835
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Koje? LGBTQHDTV? Jesus fish?
Staro Danas, 13:22   #81836
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Imam neke druge 'naljepnice' za takve prilike... Par puta vec rijesilo problem brzo...

Staro Danas, 13:23   #81837
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Ovo je kolega imao na kacigi za motor.

Staro Danas, 13:27   #81838
Master_Hrc
Premium
Moj komp