|
![]() |
#81781 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Jučer mi je krepala desna prednja pozicija, danas otišao do svog mehe da si to promijenim. Ugl, hebenih sat i pol vremena da promijenim jednu žarulju,... pa *ebem ti inženjere koji su osmislili auto tako da za promjenu žarulje moram skinuti posudu za antifriz, filter goriva i neki k u koji ide hrpa žica ![]() PS. morao sam do mehe jer nemam sav alat, mijenjao sam sam da napokon i to naučim i sad jesam,... istina da je ovo drugi put u 20 godina da mi je krepala žarulja pozicije, ali ipak, *ebem im konstrukciju auta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#81783 |
Premium
|
Seat ibiza, 6L Evo video https://www.youtube.com/watch?v=X8iOP4Fg2So ... gdje lik skine samo filter goriva da bi došao do žarulje, ali on ima obične farove i 1.9 SDI motor unutra, kod mene su xenoni (drugačije kučište fara sa zadnje strane) i 1,.9 TDI motor koji ima više dijelova pa drugačije popuni motorni prostor. Zadnje izmijenjeno od: bertone. 25.06.2025. u 17:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#81784 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Moram uzeti nove gume, jer su ove gore došle s autom i odradile su svoje... i pričam s vulkanizerom...veli zajebi ove velike brandove i uzmi Sumitomo. Velim Sumiwhat? Kaže guglaj, japanski Sumitomo je vlasnik Dunlopa i Falkena. Veli ista guma, drugo ime. Plaćaš brand. Istražite za sebe pa vidite jel vam to paše ako gledate gume. Još nisam uzeo, ali me zainteresiralo https://www.facebook.com/share/r/1CTyRHKZmq/ Edit: Nažalost, nema na istom mjestu obje dimenzije koje trebam, tako da naprijed idu Pirelli Powergy 235/40/19, a otraga Toyo Proxes Sport 2 265/35/19 Ispao dobar deal, Ł608 sve 4 s montažom i balansiranjem.
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 25.06.2025. u 19:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#81785 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Ne znam jel sretniji kad vidi tebe sa Ibizom ili Hamma sa KliJom. ![]()
![]() |
![]() |
#81786 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81788 | ||
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Evo i o petlji malo: https://storymaps.arcgis.com/stories...600a9d398e8c33
95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%. Zadnje izmijenjeno od: Mario92. 25.06.2025. u 19:49. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#81789 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81791 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#81792 |
Premium
|
Kaj mu vrijedi vikendica kad od tebe ne bi imao vremena za otići na vikendicu ![]() Sad ozbiljno, daj se odluči kaj buš s Octaviom pa dogovorimo da složimo kaj se treba složiti,.. on i ja bumo slagali auto, a ti peci roštilj za to vrijeme i donosi nam hladna pića ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#81793 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81794 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Poslano sa mog PGT-N19 koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81795 | |
Moderator
|
Citiraj:
Treba promijeniti unutarnji kiler i crijeva (40€), climatronic onu spužvicu riješit, tapicirati nebo i vozačev sic ne grije. Vozačev podizać prozora promjenit. U gepeku mi stoji. Pukla je žica od zadnjeg grijaća šajbe. Edit: Eee da, xenoni su ti OK, hladnjak goriva je u dobrom stanju, diskove bu trebalo samo počistiti jer nisu potrošeni, parkirni senzori su OK, tempomat radi, svi podizaći rade osim vozačevog, centralno je OK, 6 brzina, ASZ motor i niš ne ruži, ima i hladnjak ulja, EGR je blindiran i isključen.
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. 25.06.2025. u 22:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81798 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81799 | |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Bato, ja na njoj kad mijenjam žarulju, skidam branik dole i mirna Bosna. Ko ce se prcit s tim. Kod mene je jos hardpipe od Intercoolera kraj filtera goriva... Baš sam danas sklapao xenon far, prije nego prodam auto metnit ću xenone i žute pozicije malo za šmekeraj ![]() Imao sam 4 seta, na kraju nijedan nisam namontirao na svoja kola... @Murina, savršeno vrijeme za ubacit TDI umjesto tog drloga u Vitaru pa da to bude pravi stroj!
![]() |
![]() |
#81800 | |||
Premium
|
Skoro, bilo je još par sitnica za doplatiti kad sam je kupovao, ali mi tada, a ni sada nisu bile bitne. Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#81801 | ||
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#81803 |
Brat od Đon Vejna
|
I to je bilo u planu ali isem na ghetto rjesenje, samo farovi na manualno namjestavanje, a novi vlasnik ce dobit original halogene pa kako mu volja, tehnicki je iza nove…samo da me ne skinu oni sa Superbovima
![]() |
#81804 | |
Moderator
|
Citiraj:
I svaki put sam morao u grabu da im objašnjavam da to nije dio od kočnica nego niveliri od xenona. Nalaze po jedan naprijed i jedan otraga. Pa im je za oko zapeo hladnjak goriva koji je negdje u razini suvozačevog sjedala. Uvjek sam imao neki show program na tehničkom.
![]() |
![]() |
#81805 |
Brat od Đon Vejna
|
10 minuta mi treba da skinem branik dole i stavim halogene, redovni tehnički mi je 0% brige, samo vanredni je problem ![]() Ne vozim ju bas vise ovih dana, pa valjda nece ![]() Iz druge ruke sam dobio info gdje je decko složio na Lupa GTI sve OEM xenon dijelove, s peračima, nivelacijom, posudim za šajbe i svakaj, pa mu nisu to dali atestirat. Isto je i meni bilo u planu, ali nije bilo nacina da OEM perace instaliram radi Cupra inteLkulera (Cupre nisu dolazile sa zenonima).
![]() |
#81806 | |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Automobili
Citiraj:
Pa da. Donekle ![]() Sjećam se dolaska na naplatne kućice u Lučkom prije 25 godina, puno prije obaveznog eko testa. Vraćao sam se službeno iz Dubrovnika, spustio prozor da platim cestarinu i udahnuo onaj zagrebački smog kojeg danima nisam osjetio. Bilo je 4 ujutro, a ja jedini na naplatnima. Ili mi je nos otupio ili toga više nema. W123, Golf MK1 i sl. osobni dizli su nastali iz potrebe da se izjednači prodaja benzina i dizela budući da se benzina prodavalo puno više nego dizla. Usput su dizle mogli skuplje prodati jer su ljudi imali računicu… Sada kada iz dosade naručujemo svakakve kitajske drekece pa je kamiona na (auto)cestama više nego ikada da se to preveze sada se demonizira čađare jer je prevelika potražnja za tim gorivom jer umjesto 15% osobnih čađara imamo skoro svaki drugi auto koji vozi na ostatke dinosaura. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81807 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Ekipa, prvi put prodajem auto. Zanima me u vezi prijepisa, da inzistiram da odmah odemo napraviti prijepis na tehnički da ne bi bilo da dobijem neku kaznu ili nešto dok on sam ne odradi prijepis? Koja je obično procedura, ide li se tu na povjerenje obično ili kako..
![]() |
#81808 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
A ne možeš ti nekoga tjerati da to napravi, jer zakonski rok je 30 dana ako se ne varam. Da, to je rizik, ako je kupac ozbiljan, kod mene sva 3 auta što sam prodao, doslovno isti dan išao kupac napraviti prijenos ili eventualno drugi dan. Ali da, rizik postoji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#81810 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
A ništa onda, pripremim kupoprodajne da su spremni, dodam datum sutra ako se lik odluči kupiti i predložim da odemo do tehničkog da to odradimo. Ako bude za to super, ako ne nema veze, vjerojatno bude sve ok i tjt.
![]() |
|
|