|
![]() |
#81751 | |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Automobili
Citiraj:
Da se to meni dogodilo, bilo bi nalijevo krug i natrag u taj “OVLAŠTENI” servis. Zaparkirao bi ga tamo, bogmater kakav ste mi to auto vratili!? Izvolite to riješiti i nemojte me zvati dok s autom ne bude sve kako treba. Prije toga fotkaj kompresor i sve komponente na kanalnom remenu (alternator, anlaser, etc.) i remen. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81753 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
![]() |
#81754 |
#erase startup-config
|
“Jadan, nema za servis, neš’ ga sad prijavljivat zbog toga!?” |
![]() |
![]() |
![]() |
#81755 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Kad su pravi muski, koji voze muske aute i ne kmece ko curice radi malo dima, prestali dolaziti na ovaj forum? |
![]() |
![]() |
![]() |
#81757 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
![]() |
#81758 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#81759 |
Premium
Datum registracije: Dec 2012
|
Crnog dima ste se primili iz jednazapetadevet tedei, to je starobalkanski običaj već o očito još pali ona s 200 kn u knjižici ili koliko je to već u € danas... ma nema mi ljepše rapsodije za pluća dok se vozim iza krampa sa sjebanim karikama, oblak plavog dima, miris skurenog ulja koje je prešlo svaku žilicu motora ![]() Zadnje izmijenjeno od: viper84. Jučer u 22:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#81760 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Rijetko do nikako buš iz dizla vidio plavi dim, plavi dim kaj grize za oči 99% benzinjara sa kamenim gumicama ventila ili zgorenim karikama. Na dizlu crni dim su raspali dihtunzi na visokotlacnim crijevima, blokiran VGT, mrtav n75 i tak. Kod mene na PD170 bez DPF i katalizatora bi pomislio da je benzinac koliko ničeg nema na auspuhu ![]()
![]() |
#81763 |
#erase startup-config
|
Znam što želiš reći. Živio sam dugo na istoku ZGa. Vjeruj mi da 95% takvih čađavaca ne želi održavati svoje čađare. Nije da nemaju nego ne žele. Zato se dovedu tu gdje jesu. Kada auto bude pri kraju onda ga jeftino uvali nekome tko ga dokrajči. “Ni kune u auto.” |
![]() |
![]() |
![]() |
#81764 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
@Hamm ![]() Zanimljivo kako vam svima smeta sada svaki dizel i zalite se na pocupane DPF-ove, a svi odreda odrasli uz W123 i Golf MK1 dizele kojima je sirova nafta na auspuh izlazila i eto vas ipak zivi i donekle zdravi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#81766 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Najvise sam volio mirise stojke i peglice. Dizela se sjecam samo W123 kad bi ga cale zimi palio i procedure ko u bombarderu, okreni kljuc par puta pa daj malo nafte, pa jos jednom i kresni kad se ugase grijaci. Taj miomiris kad ga kresne, ispunjena kabina, susjedu stan, a i zgrada bi jos neko vrijeme mirisala. Svi su znali da je to jutro isao na posao. Sve je to sa strujicima nestalo, nitko te vise ne cuje, ne vidi... i ne namirise :D
![]() |
![]() |
#81767 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Jel uživaš govedo jedno debelo? ![]() ![]() Jebi jebi i ja bi tebe. ![]() Nego danas bio u STP na atestu za kuku. ![]() Jedan dan ugradnja kuke Drugi dan moram u STP gdje on to sve poslika, pogleda, uzme mjere itd... I sada moram čekati mail sa dokumentacijom i onda s time opet u STP da upišu u prometu. ![]() FML ne znam kako bi to uspio da evo nisam na porodiljnom. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#81768 | |
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81769 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81771 |
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750 AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#81772 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Jučer ujutro palim Vitaru '90 i vidim u retrovizoru da je nešto čudno izbacila bijelog dima na startu. Dok sam izašao, prestalo dimit i krenem uobičajeno u radni dan. Nakon nekog vremena vidim raste temperatura motora iznad uobičajene ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#81773 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Našao sam video. Ne vezano za aute, ali vezano za ljude koji mi govore to je za tvoje dobro. https://www.instagram.com/reel/DKcj2...g3d29zMWIwd2I4
![]() |
#81775 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#81776 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Di si iša na špur?