|
![]() |
#81691 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ne znam još kaj ću dobiti, vozim ga doma s ovim kaj su gore. Cringe Ms Lexus Za nekoliko dana bih trebao doma dobiti dokumente za odjavu te registracije pa onda dobivam random generiranu AB19 CDE Šteta što auto nije 2020 pa da dobijem BR20 IDE ![]()
![]() |
#81692 | |
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
Ako nije problem napisat - koliko te košta osiguranje za njega (godišnje) ? BTW Neki dan: ![]() ![]() ![]() ![]() Slika je malo "stisnuta" jer sam slikao u retrovizoru ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81693 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Pita te gdje živiš, gdje radiš, gdje je auto parkiran u oba slučaja, koliko dugo živiš ovdje i još brdo toga prije nego odluče žele li te uopće osigurati ili ne. Na forumima sam uspoređivao cijene i dio grada/zemlje je najveći faktor uz to koliko vlasnici takvih auta rade sranja u prometu. Ekipa plaća od Ł500 pa do Ł2000 za isti auto. Cijena i snaga auta je najmanji faktor. Na kraju je ispalo 1380, ali su mi ponudili i osiguranje svega što imam u stanu (content insurance) i to je dodatno spustilo cijenu. Iduće godine će vjerojatno ići dolje, ali koliko vidim, ljudima se događa i da ih iz vedra neba više ne žele osigurati i otkažu produljenje. Uglavnom, osiguranja su cirkus. Možeš proći i još jeftinije ako izabereš neku od polica s black boxom (mislim da je to jedina opcija za friške vozače). Evo ga, stigli smo doma ![]() ![]()
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 22.06.2025. u 14:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81694 | |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Jel imaš neki uži izbor?
![]() |
![]() |
#81695 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2017
|
Citiraj:
![]() Ispala mi Skoda Eleoq u pretraživanju i Kia EV3. Prvi mi se čini veći od B class, drugi otprilike iste veličine. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81696 |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#81697 | ||
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Na koji nacin ja mogu utjecati na to? Nisam ubio auto nego je to gracki auto koji je tak niza klasa i jebi ga, godine cine svoje. Nego sada svetonedjekjska prema samoboru ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#81698 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#81700 | ||
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Ok, tebi je to bio peri-deri auto, doslovno ti je sluzio za baustele, ali mislim da bi kod nekoga pedantnog u tom pogledu taj auto i nakon toliko godina bio u puno boljem stanju. Al, ako tebi ne smeta, tko sam ja da ti sudim? ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#81701 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
5 g je proslo, remenje se mora mijenjati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#81702 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Moja škoda je bila 20 godina na parkingu, a tvoj klio u garaži ili dvorištu. Ali ok, za limariju kak je tak je. Ali kad ne radi brisać ili centralno i ne popravi se to je kurcobolja prema autu.
![]() |
![]() |
#81703 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Automobili
Moj Clio II je kod mene već 17 godina. Benzinjara. Dovezao nas je na more as usual, ima 225kkm i tipkam ovo na plaži ![]() Sa centralnim zaključavanjem nisam nikada imao problema. Zadnji brisač i općenito light show na dashboardu prilikom uključivanja žmigavaca, kočenja i sl. je problem mase zadnjih svjetala. Zadnji farovi se spajaju s L-konektorom. Pin za masu na faru korodira (krajnji lijevi kod mene). To se dogodi nakon 10ak godina i auto počne svašta izvoditi. Ako se ne riješi na vrijeme počne topiti konektor. Dogodi se i da upališ žmigavac a on upali i zadnji brisač i/ili lampicu maglenke i sl. To je sve bio problem i na Twingu II i na nekim Lagunama. Sebi i nekolicini sam te kontakte sastrugao i ispolirao dremelom te zaštitio dielektričnom masti. Nikad više problema s time. |
![]() |
![]() |
![]() |
#81704 |
Premium
Datum registracije: Oct 2018
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81705 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
Problemi mimo dizni su se poceli pojavljivati u zadnjih godinu dana kada sam vec odlucio da ce to biti zadnja registracija pa i nema nekog smisla popravljati? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81706 |
another brick in the wall
Datum registracije: Feb 2008
|
Ekipa, dosta pravimo loko vožnje, do cca 50km dan. Razmišljam o kupnji kombinacije elektro [plugin] + benzin tako da bi se pokrili i za duže relacije u slučaju potrebe. To je baterija već stara 4 godine ako uzmemo auto iz 2021, razmišljam o potencijalnim problemima a i kasnijoj prodaji auta. Mišljenja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#81708 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Nemojte mi Hamdiju zajebavati za klijaca, taj kramp da je bio zakljucan u sterilnoj sobi i nevozen ne bi izdrzao toliko ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81710 |
Premium
|
Ma znas da ja tebe volem, nema veze sto ne znas sa autima ![]() Nego, evo sad kontam nesto, mozda ja nisam normalan jer spajam svakih par tjedana dijagnostiku na aute i svaku sitnicu rjesavam prije nego se i pokvari. Nije bolest sve sto boli... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#81711 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
ima jedna poznata: takes one to know one. Sudeći po komentarima Hamma, Amdejac je savršen za kritiku auta ![]() WraGG, nisi normalan. Sigurno imaš BMW-a, pa pušeš na hladno, jebiga. ![]()
![]() |
#81712 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() Jebote da tako robujem autu, prijavio bih se na ljecenje ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81713 |
Premium
|
Samo mi je dosadno u zivotu pa kvarim stvari da imam sta raditi. Meni je garaza "happy place" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#81714 |
Premium
|
Ma u tome slucaju super ako ti je gust. Meni je gust navecer nakon sto klince stavim spavati voziti 24h le mana sa hondom civic. ![]() Sto se tice auta samo toci vozi i prst u uho. Skuzio sam da nemam vise volje ni zivaca ni vremena se zajebavati ako nemoram. Jebiga nekima dodje to s godinama. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#81716 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Al ozbiljno, zena mi neki dan kaze da bih trebao opet neki projekt motor kupiti jer je primjetila da po 5-6 puta dnevno sidjem u garazu i vratim se zbunjen nakon 15 minuta jer ne nadjem nista za sarafiti. Prokleti BMW-i, kupis ih jer si cuo da se kvare, kad ono false advertising ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81717 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
![]() ![]() #nohomo Spojim i ja na škodu ali veli ti clio je bio reći auto, a sada je četvrti. Pizdarije su se počele dešavati velim ti zadnjih godinu i nekaj i tada sam rekao nema smisla dok ide ide. Jednosavno auto ne vrijedi tih para. Dati 2k ili 1k ako ću solo na dizne nema smisla. Preksutra idem atestirati kuku i onda kupujem prikolicu. Time sam riješio problem transporta gabaritnih pizdarija za grunt i radove koje imam i koje ću imati. Citrač isto u srijedu ide kod limara na procjenu. Vrerojatno samo pragove treba nove staviti i to je to. Nakon toga uredno registracija, toči i vozi. To će mi biti novo daily prometalo po Samoboru. ![]() S godinama? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81718 |
Premium
|
Ma pusti mi te #nohomo fore, a ostavljas mi patlidzan emodzije po FB slikama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#81719 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Kratko pitanje, možda netko imao sličan problem. Sestra vozi Kiu Ceed, 2015. Krepao kompresor klime, zamjenila, uzela novi, originalni, košta kao pola auta. Od onda auto u leru doslovno trokira (skoro pa da se ugasi kolio nisko padnu okretaji) kada je klima upaljena, na 120km/h auto počne tresti i zujati kao da će mlažnjak poletjeti... Ide na servis tek drugi tjedan, strah ju je voziti takav auto, a nema izbora. Ja sam jučer probao 30 min, nisam odbio dojam da je rashladila auto kako treba nakon 30 min. Tj. mogu s sigurnošću reći da to ne radi kak treba. I imam osjećaj da je auto nema više "šusa" toliko od kada je to promjenjeno. Jel opasno se voziti tako trenutno? Naravno, probala je objasniti mehi da joj je auto nužan za posao i da ga treba, on ju je ugurao tamo iza 30.06. Kompresor sjeban? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|