|
![]() |
#81481 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kamera nikad dosta - dolazi još 74 novih https://autonet.bug.hr/propisi/nadzo...hrvatske-51170
![]() |
#81482 | ||
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
To govoriš za fotku ili si vidio u živo? Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#81483 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81484 |
Flajing super šiiiip
|
![]() |
#81485 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Ma nema frke... Znam koja je muka sa izborom boje kod novih auta jer ih opće nema...sve su crne, bijele il hrpa kombinacija sive boje Plava mi zgleda baš jeftino, ne sjećam se na kojem sam to modelu vidio, sry.. Da je ZET plava bi mi bila OK, ova nije takva |
![]() |
![]() |
![]() |
#81486 | |
Flajing super šiiiip
|
Citiraj:
![]() Je da spada pod white people problems, ali gledat ću taj auto svaki dan narednih 5-10 godina... Bit će mi "veselo" narednih tjedana za odlučiti. Hvala ti ![]()
![]() |
![]() |
#81487 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Meni ta plava nije uopće lijepa, zlatna mi je bila dobra. Ali kak ju vidim svaki dan od susjeda malo mi dosadi. Najbolja mi je ona UNI siva i sportline oprema u živo, a i bijela mi je dobra radi kontrasta s crnim sportline.
![]() |
#81488 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
U petak idem iz Splita za ZG i stanem na INA Zir kad pred ulazom stoji mišje sivi Infiniti Q50S koji me pretekao kroz tunel sv Rok. Kad sam vidio auto malo bolje reko dobro da nisam vozio za njim. Ispalo da je presretač. Nisam znao da su počeli vozit nekaj a da nije Golf ili sveto trojstvo. Kad smo kod svetog tzrojstva, jučer švapski kramp uredno prošao sistematski. Čak su i 18-ice upisane kako treba i nisam se morao svadit za LPG. Velim svadit jer mi je lik prošle godine slagao da moram atestirat bocu prije nego dođem na tehnički ove godine iako mi atest vrijedi do 11.2025. Vezano za gume tj dimenzije, više nema upisa po plaketi sa praga i lik mi objasno da mogu upisat ili prema svom katalogu ili moraš dofurat COC. Stvar je kaj njihov katalog nema aute nakon 2013-e. Dakle stariji krampovi uredno prema katalogu, noviji COC ili mali atest. Za kraj zgodna Alfica 75 ![]() ![]()
![]() |
#81489 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Evo Igorr-e Morao sam napraviti veći krug po kvartu do placa ![]() Skoda_boje Sada sam skužio na kaj mi liči ova Energy plava = plava kanta/poklopac za papir Race plava metalik je kopljima iznad, a ova Zlatna mi je onak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#81490 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Energy plava mi je prilicno losa, race plava odlicna. Uzivo jos veca razlika, auto izgleda tri klase iznad (vecinom i je, jer race plave su RS najcesce). Zlatna steta da je malo presenfasta, volim takve boje, ali da ide vise na smedju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#81491 | ||||
Flajing super šiiiip
|
Citiraj:
![]() Da, na realnom normalnom osvjetljenju stvarno izgleda bezveze... Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Tužno da ću je možda stvarno i kupiti ![]() Doslovno nemam što maknuti od funkcionalne opreme da spustim dovoljno cijenu da ima dovoljno lufta za boju (mora mi biti unutar 50k za poticaje). A popušit poticaje do 5k EUR samo da bih birao boju... Ta zlatna bronx na kodiaqu mi čak i ne izgleda loše ni na tvojim slikama. 100 žena 200 sisa jelte ![]() A ova ice tea zlatna na superbu je meni stvarno dobra, bar po fotkama i videima. Na nju bi išao sigurno da mogu. ![]() Na kraju ću ići na Opela samo zato da bih mogao imati normalnu boju ![]()
![]() |
![]() |
#81493 |
Registered User
|
@Igorr nemres dobiti tih 500 eura popusta ili kolko vec kosta? Ova superb zlatna mi je odlicna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#81495 | ||
Flajing super šiiiip
|
Citiraj:
Citiraj:
Stvar je u tome što je ovo već cijena na debelom popustu (5650 EUR) za L&K izvedbu zbog 130 godina škode. To im je skresalo zaradu na ovom modelu skoro pa skroz, i onda sam na to uspio užicat na jedvite jade još 600 EUR, tako da me ispadne sa ovom opremom ispod 50k. Nema tu neke tajne, ovo je konkretna konfiguracija -> https://konfigurator.skoda.hr/cc-hr/...ant=LaurinPlus Dodatne stvari koje teoretski mogu maknuti (ali ne želim) kako bih imao lufta za boju: 1. Paket Family - ima više jako konrisnih stvari, ali zbog zračnih jastuka straga - nema šanse da to mičem. Ipak volim svoju kćer nešto više od boje ![]() 2. Paket Assisted Drive Premium - žena je dala jedan jedini uvjet za novi auto - da mora imati 360 kameru, tako da ni ovo ne mogu maknuti 3. Head-up display - teoretski mogu maknuti ali fakat ne želim, ful sam se navikao na njega, ako ništa drugo onda za sigurnost tijekom navigacije u nepoznatom gradu - dušu dalo 4. Paket Winter - grijanje stražnjih sjedala mi nije bitno, ali grijano vjetrobransko staklo mi je top stvar, a i grijanje volana mi je glupo ne imati na ovakvom autu (tu je žena isto dala snažan stav, nije ultimatum ali svejedno ![]() 5. Nadzor tlaka u gumama - mogu maknuti, nije problem, ali mi ne daje lufta za boju. Dakle mogu samo maknuti reda radi ![]() I to vam je to, znam da sve skupa zvuči ko preserans ali dilema je tu ![]()
![]() |
![]() |
#81496 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Serijski imaš upozorenje za ispuhanu gumu.. tak da nadzor tlaka fkt po meni ne treba, ja sam to maknuo na tayronu, a svejedno te upozorni ako ti je prazna koja guma samo ne vidim točne tlakove..
![]() |
#81497 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ali ne znaš koja dok ne izađeš iz auta. Čak i kad izađeš ako nije očigledno ne znaš. Nego na benzinsku, provjerit i napumpat sve gume i onda reset.
![]() |
#81498 | |
Flajing super šiiiip
|
Citiraj:
Ali ne igra, stavio to ili ne - nema dovoljno lufta za boju i što je još jače cijena mi je ista sa ili bez toga - 49990 EUR, tako da nema nikakvog smisla da maknem.
![]() |
![]() |
#81499 |
Registered User
|
Makni taj tpms, i trazi ih sa sampanj bojom za 49999 ![]() Ak ne ide, ja bi radije maknuo head-up display, vjerojatno bi se inace grizao radi boje.. ali to je bas individualno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#81500 |
Flajing super šiiiip
|
A to i je jedino na što bi teoretski pristao (HUD + tlak guma žrtvovati za boju) ali me kopka li ga kopka, jer se kao volim smatrati praktičnom osobom kojoj je više stalo do sadržaja nego estetike ![]() I sve se nekako kao tješim da bi se naviknuo na boju i da nije toliko loša na superbu kao i na drugim modelima ![]() (čisto da se razumijemo - ako kupim ovu plavu onda ću vas doći ovdje uvjeravati kako je zapravo baš super boja ![]()
![]() |
#81502 |
Registered User
|
Zapravo ja bi winter pack maknuo, sto ne mozes uvjeriti suprugu da je bolje lijep auto nego grijani volan? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#81503 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Odradio probne vožnje jučer, CX30 je kanta. Koliko god nije toliko visoka pozicija sjedenja kao u većini SUV-a, dovoljno je da se osjećam čudno. Ventilacijski otvori su prenisko. Nije ni približno udobna koliko sam očekivao, a motor (2.0 Skyactive G) je nakon vožnje turbaka kroz godine…jako lijen s obzirom na snagu. Prekrižili smo Mazdu odmah i provozali dva komada Lexus RC300h. 2017. i 2019. i zaljubili se. ![]() ![]() ![]() ![]() Vozio sam svakakve aute i očekivao da će ovo biti tvrdo, neudobno, skučeno i nepregledno. Jok, savršen auto. Nažalost, nazvali me jutros da je ovaj crveni prodan kratko nakon što smo otišli jučer. Uglavnom, facelift (crveni) ima par stvari bolje riješeno tako da gledam 2019/2020. Do kraja mjeseca je moj, oko boje mi je svejedno
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 15.06.2025. u 18:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81504 | |
Moderator
|
Citiraj:
Sjedala, volan, grijači u šoferšajbi i moguće, ali nisam siguran da li je keramički grijač kod unutarnjeg kilera. Auto počne lagano grijat u 20 sec.
![]() |
![]() |
#81505 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81506 |
Moderator
|
![]() |
#81507 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Neki dan sam vozio zadnji redizajn Vitare i auto je odlican. Zategnutiji, ugladeniji i osjetno tisi od starog. 26 tisuca eura, GLX sa allGripom. Suzuki zna napravit posten redizajna i takvi zreli modeli su po meni najisplativija kupnja. Ovo kaj rade Skoda, VW i BMW sa malim i srednjim SUVovima i je kriminalno. Ko da se takmice tko ce napravit ruzniji auto, uzas.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#81508 | |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Citiraj:
Jesu li moderni HUD-ovi doskočili tom problemu? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81510 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Da ne spominjem situacije kada sam uzeo mob od frenda, identican mom mobu, otkljucam ga a ono crn ekran. Totalno drugi kut polarizacije imao, a mobovi kupljeni u razmaku od par mjeseci.
![]() |
![]() |
![]() |
|
|