|
![]() |
#1 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
![]() Ta przilica u canyone enclosure ekxternom kućištu spojena na komp (laptop) preko USB-a prži DVD na brzini od 16x čitavih 35 min. U čemu je problem? Hitno je, svaki prijedlog je dobrodošao, hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Firmware, USB (koji)?? koji mediji?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
.....
|
Inače, zamijenili smo kućište novim u servisu i opet isti problem. Pržilica i kućište su vraćeni u Ve-Mil i zamijenjeni DVD+/-RW/R9/RAM LG GSA-2166D sa lightscribe-om. Przilica je testirana i radi ok, zapravo super ![]() OT: Kak bi trebali izgledati ovi grafovi? Mislim, meni moja przi sve ok samo ne kuzim cemu ovaj jedan nagli pad i skok??? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
graf je u redu ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
EMP moderator
|
Graf je odličan, a ovaj pad može bit zbog ogrebanog medija...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
EMP moderator
|
Ma savršeno, a sad mi prodaj to. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
.....
|
Citiraj:
: goood : : goood : : goood : Bih rado, ali tek sam nedavno kupio pa će me još poslužit ![]() Pozdrav svima : hello2 : |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|