|
|||||||||||
|
|
#80131 | |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Neću reć da hitiš to u smeće i nabaviš iphone, ali nije ni daleko od tog ![]()
|
|
|
|
#80132 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja se isto vratio s puta, definitivna odluka da obrišem CamSam i da dalje nastavim koristiti Waze radi kamera i patrola sa svim ogranicenjima koje ima, a to su da ne ruta preko Slovenije ako nemaš vinjetu unešenu unutra i kamere preko zvučnika prijavljuje samo u HR, dok vani samo pokazuje na ekranu te ne daje notifikaciju na zvučnik i AA. CamSam je pretih i ništa ne čujem tetu što govori, da li je kamera na cesti i koliko metara. Waze me uvijek uplasi koliko je glas muškarca glasan i to je ono što mi treba. Poslano sa mog Samsung S23 Ultra koristeći Tapatalk
|
|
|
#80133 |
|
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Ja koristim slovenski AMSZ app, radi kod nas isto i javlja na zvučnike, jedino prica na slovenski "stacionarni radar čes petsto metrov" ![]()
|
|
|
#80134 |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
CamSam je zakon. Može raditi i u pozadini. Uredno mi je radio u Slo, Austrija, Italija. Google navigacija na mobu u prvom planu ili u autu umjesto originalne od auta. Uredno svira muzika koja se stiša kad navigacija priča, a mobitel javlja kamere. Trenutno je to tako dok ne nađem meštra koji može updejtat navigaciju na Insigniji B. Poslano sa mog SM-S721B koristeći Tapatalk
|
|
|
#80136 |
|
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Ne pratim temu pa isprike ako je bilo al' eto, iskočilo pa da podijelim ![]() https://autos.yahoo.com/1980s-car-lo...063000169.html Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk
|
|
|
#80140 | |
|
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
![]() 3 kruga u Leonu i jedan u Dacii Sandero (podjelim slike poslije) Jedan od najboljih prvih majeva ikad, frendovi isto uživali. Izvukao sam dušu iz 2.0 TSI-a, a i guma. Znači Continentalke su se pokazale ne odlične, nego extra top odlične. Znači kao ljepilo na cesti, samo je u jednom krugu zadnji kraj malčice pobjegao, ali to je zbog mog naglijeg ulaza bilo ![]() Citiraj:
![]() ![]() Zato je u nekoliko navrata mob pao na pod , pod utjecajem više G sile ![]() Odličan dan, super ekipa, hrpa auta... savršen spoj |
|
|
|
|
|
|
#80141 |
|
Samo polako
Datum registracije: Oct 2014
|
|
|
|
#80142 | ||
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Kak je to išlo? Citiraj:
|
|
|
|
#80143 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Definitvno idem na Nurber, samo moram jos kola naci. Mislim da cu hamdiji ponuditi 100 eura za krumpirowagen, pod uvjetom da mi ima za uzvratiti 30 eura. ![]() Nemogu ici sa kadetom jer ce me skupljati po stazi ![]() |
|
|
|
|
|
#80144 | |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2012
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#80147 | |
|
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Držao ih tri dana i otišao u Auto Krešo i uzeo Bosch. Nebo i zemlja.
|
|
|
|
#80148 |
|
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%. Zadnje izmijenjeno od: Mario92. 02.05.2025. u 21:23. |
|
|
|
|
|
#80149 |
|
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
|
|
|
#80150 |
|
49%winner
|
Danas sam se parkirao pored takvog lubenicara, uvjerljivo jedan od valjda pet auta za kojima se okrenem. Ne znam nista o njima, nemam para za njih, ali dizajnom jedan od rijetkih za kojim se okrenem. Limuzina mi je isto top, ali ima nesto u tom lubenicaru... Zanimljivo, nema nista drugo iz vag-ovog pogona za cime se okrecem, cak stovise, sve mi je nekako jednolicno dosadno :/
|
|
|
|
#80152 | ||
|
Premium
|
Citiraj:
Ja sam zaljubljen u taj auto, za sada nikakvih problema, a od opreme nema šta nema. Kada se to krene kvariti, hahaha... Dizajn je sportski, coupe, a ima mjesta više nego neki SUVovi, ogroman je s ogromnim prtljažnikom tako da mi je to win-win. Nemam šta reći, uživam u svakoj vožnji s njim, jedino me smetaju pogledi po gradu i mahanja cura i pokazivanja palaca gore i slanje pusica. Šteta što više nisam slobodan, hahaha... Jučer mi na autocesti i radnik dizao palac gore dok sam cekao u koloni i mahao kada sam krenuo. Užas... Ako te nešto konkretno zanima, pitaj. Citiraj:
Poslano sa mog Samsung S23 Ultra koristeći Tapatalk
|
|
|
|
#80153 |
|
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Za ženinog bratića, konačno je završila agonija kupovine Giulie Quadrifoglio. Od trenutka narudžbe do dostave, poslovično brzim talijanima trebalo je samo 17 mjeseci. Uz to, već ide na reklamaciju pošto je sjeban lak na jednom djelu a i zazori su koma na spoju branika i blatobrana. Kontrola kvalitete u rangu Parksidea. Ali što se ostalog tiče... lele... Kad ga stisneš, to vuče i vuče i ne prestaje vuć. Zbog dežurnih dušebrižnika neću reć brzinu koju je postigla, al je povelika. Potrošnja je naravno u skladu s brzinom. ![]() Auto je bolestan. Boja pogotovo. A i ferrarijev motor ispod haube ne zvuči loše. ![]() Iz nekih razloga, nisam bio u poziciji da ga više pofotkam, al budem uskoro neki fotosešn sredio. ![]() ![]()
|
|
|
#80154 | ||
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Super brisači.Genijalan automobil. Jednog dana kada ću umiroviti octy ode artheon ili superb ali isto kao pupo u karavan izvedbi. ![]() Citiraj:
![]() |
||
|
|
|
|
|
#80155 | |
|
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
|
|
|
|
#80156 |
|
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
|
|
|
|
|
|
#80157 |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
|
|
|
#80158 |
|
Premium
|
Budem tijekom dana. Nešto krivo radiš. Ja sam 190cm i full mi komotan. Čak sam sjeo iza sebe na zadnje sjedalo i opet nogama nisam dirao prednji sic. Tenk. Stvarno ima jako puno mjesta jer je ultra dugačak. Poslano sa mog Samsung S23 Ultra koristeći Tapatalk
|
|
|
#80159 |
|
49%winner
|
Ovih dana sam koristio waze za dojavu kamera. Notifikacije uredno rade na AA, ali javlja kamere malko prekasno kad sam vec u zoni kad kamera snima (npr ako je ravnica 150ak m). Cini mi se kao da je wazeu trigger na 100m od kamere, nisam istrazivao. Tako da tu ipak dajem prednost camsamu koji me upozori nesto ranije.
|
|
![]() |
|
|