|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
Pomoc u vezi TV izlaza za FX9550td 256
Imam graficku MSI FX9550td 256 ali ne znam kako da Prebacim sliku na tv,imam i kabel i sve je spojeno ali jednostavno ne mogu da nadjem gde se podesava slika za tv,a na drugom komp imam nvidia graficku i sve radi kako treba posle namestanja,ovde se jednostavno ne snalazim sa podesavanjima,ajde ako neko zna gde na netu ima uputstvo za podesavanje ili jos bolje screenshoot neka ostavi link ili bar nek napise ukratko podesavanje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
settings-->advanced-->FX9550td--> nViev display settings i sad tu nariktas -->
na desktop desni klik pa proparties-->settings-->advanced-->FX9550td--> nViev display settings i sad tu nariktas
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Instalirao sam catalyst 6.3 i nece nista,crn ekran na tv-u,pokusavao sam u u clone da stavim i u theatar i nece,skroz mi je drugacije in nvidia grafickih kartica,stvarno ne znam sta bih jos mogao da uradim:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Uključi Force detection of my TV...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
E ovako,nasao sam sliku na tv-u i boju,ali je slika jako losa (bar naspram nvidia) pustim dvd a na tv-u je slika kao da je snimana sa VHS kamerom i vide se neke linije koje setaju po ekranu (kao duhovi kada se na tv-u ne namesti dobro antena ili se frekvencije poklapaju).Skinuo sam sa neta i ATI tray tools i tu pokusavam da namestim da bude bolja slika ali bez uspeha,namestio sam da bude Bpal ali sam pokusavao i sa drugim i ista je slika. E da,i kada gledam film na tv-u i kada radim nesto na kompu imam sliku,ali kada kliknem ikonicu kod START-a za prebacivanje na desktop i na tv-u se pojavi samo pozadina od komp. bez i jedne ikonice,help meeeee :mad: |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
negdje u opcijama grafichke imash podeshavanje flicker ratea, sa chime mozhesh dobiti nehsto bolju sliku. ophenito, niti ja nisam, nakon duzheg podeshavanja, bio zadovoljan kvalitetom slike na tv-u sa tom grafichkom.
![]() |
#7 |
Registered User
|
pokusao sam i to i ne vredi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|