|
![]() |
#2551 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Imam onu mini reviziju PS1 iz 2018. Jel mogu na njega dodatno instalirati stvari? Ili ono što je na njemu, to je to? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2552 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() |
#2554 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2555 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
ljudi, vi ćete to ovdje bolje znati nego chat gpt... dobiti ću nekakav novi tv uskoro za poklon, koliko mi se čini po nagovještaju informacija ![]() ![]()
![]() |
#2556 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2558 |
Premium
|
@Mommistake - znači s time neće biti nikakvih problema @vacs - nije sve u emulatorima ![]() ![]()
![]() |
#2559 |
Premium
|
Ja sam tako spajao PS1 još prije 5+ godina na puno starije, tehnološki slabije tv-ove, radilo bez brige. On Topic, pošto sam zagrijao PS5 zadnjih 3-4 tjedna, nastavljamo s Ghost of Tsushima. Kao pripremu za novi. Nekih 5h sada imam, igra izvanredna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2560 |
Premium
|
stigao adapter, hvala na savjetima i svima onima koji su pomogli da se bezbrižno mogu vratiti u djetinjstvo ![]() dali je ikako moguće šta napraviti po pitanju zrnatosti grafike na velikom ekranu: https://ibb.co/6R5CQn1V ili je jedino moguće samo da se što je više fizički udaljim od tv-a i igram tako, s 3 metra udaljenosti na krevetu? ![]()
![]() |
#2561 | |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Evo ti neki prvi random YT po pretrazi na temu. EDIT: OH LOL, sada skužio da si si već kupio HDMI adapter, nažalost sa tim običnima nema poboljšanja slike, ali vrjeruj mi ni oni drugi koju su BTW 100+€ nisu nešto. Inače svi se kunu u FrameMastera, ali zbog nekih drugih stvari, a ne filtera. Imaš ugl nepresušan izvor tema na YT oko toga, ali to je poprilično papreno sve sa cijenom. Ugl treba ti adapter sa dodatnim čipovima i softverom. Zadnje izmijenjeno od: Disco. 26.03.2025. u 11:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2563 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2564 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
Elijen možda jedino da si pukneš na TVu opciju da daje 4:3 sliku, pa će to stisnut i neće bit ovako raskeljena preko 16:9, jer signal sa ps1 nije za to predviđen. Ubacit će ti ofc sa strane crne ili sive kvadrate, al bit će ti malo bolje Ja sam isto na plazmi koju sam nabavio pred koji mjesec primjetio da je ps1 slika kritična, ps2 je solidna, ko da su te plazme s početka 2000ih puno bolje usklađene za tu tehnologiju, no ps1 je baš još grdi HC crt iz prve polovice 90ih hardware. 16:9 mi je i tu problem opet, no neke rijetke igre čak na ps1 ala Worms Armageddon imaju opciju za uključit. Nažalost čak i za ps2 nema većina tu opciju, s tim da mislim da postoje neke fore za nekakve software tweakove da se kod nekih to aktivira, postoji i onaj GSM .ELF program koji može mijenjat te neke modove i rezolucije (no nije savršeno, najbolje radi ako je spojena konzola sa komponent kablovima, tu su neke brije onda da se može forsirat progressive signal, umjesto interlaceda). Kod toga sam imao foru prije x godina, kak su izbacili preradu Tyriana za PS2 (!) isto kao elf file, na tipa uobičajenih 50 FPS je igra loše i trzavo radila, no kad se stavi u GSMu da forsira 60 fps signal, puno bolje je igra radila. Apropo ps2 i čipova, kod startanja konzole ima meni gdje postoji mogućnost isto biranja nekih prikaza, i tu je najbolje uzet PAL60 mod, jer će slika bit pal kvalitete boja, no 60fps. Zadnje izmijenjeno od: Miki9. 02.04.2025. u 04:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2565 |
Premium
|
Kratko pitanje, mučim se s Tsushimom već jedno vrijeme. Pod mučim, mislim, tjeram se igrati. Što je tako WoW u toj igri a da ja to ne vidim? Da, grafika je dobra, ali prestaneš to opažati nakon nekoliko sati. Gameplay mi je svaki identičan. Hodaj, nađi camp, ubij 3-4 vrste istih protivnika (3 odmah u onom Standoffu), idi dalje. Glavne misije su sve iste, ili hodaj do glavne misije, ili se probij u neki kamp i opet pobij sve, idi dalje. Imam 15h u igri, očistio sam prvi otok/poluotok skoro do kraja, jedva se tjeram igrati tu igru. Igram ju 3. puta, prestao svaki puta iz istog razloga, meni je Jedi: Survivor 3x bolja igra. Što se upgrade-ova tiče, sve mi je useless. Stance, imam 4 komada, koristim samo jedan. One smoke bombe, ostale pizde materine, ne koristim ništa. Znači mač i one kunami šurikene. Nisam sreo jednog protivnika s kojim sam se namučio, a igram na predzadnjoj razini. Jedna prosječna igra, ništa više od toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2566 |
Mirko, a ne Harry
|
A mislim sve su igre na foru odi tamo, pokupi ono, odnesi tamo ili odi tamo, pobij one, dođi po nagradu.. meni je Tsushima bila dobra, ali kažem, meni su te misije u svim igrama iste, razlikuje se samo priča koja je meni bila dobra.
![]() |
#2567 |
Premium
|
Naručio Death Stranding 2 upravo. ![]() Ko ga jebe, samo da dođe onakon dan-dva prije releasea kao što inače dolazi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2569 |
Premium
|
Ma ja nisam 2 godine ps upalio, pa krenuo igrati na novom TV-u, prvo Jedi obje igre, sad Tsushima, pa za mjesec dana DS2. A dalje ćemo vidjeti. Ako prođem Tsushimu kroz sljedećih 5-10 dana, uzet ću i Shadows, pa da nakon što sam gledao Shogun seriju, odigrao sada Tsushima, nastavim u revijalnom tonu i odigram još Shadows pa kompletiram samurajsku priču. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2570 |
Mirko, a ne Harry
|
Ma da kad riješiš jednom backlog ako ne igraš ništa online onda samo čekaš ekskluzive. Tako je i kod mene sad i eto sljedeće DS2 dolazi, a nakon toga MGS3 Remake koji isto jedva čekam. U međuvremenu po prvi put igram Skyrim na PC-u ![]()
![]() |
|
|