|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
No 80 conductor cable instaled
Ovu poruku mi izbacuje i za primary i za secondary kanal pri bootanju......win se normalno digne i sve radi........................ Ploča je MSI 815EM Pro socket 370....na primary kanalu je master disk WD 400eb a slave neki seagate 20 gb..a na secondary dvd-rw Lite-on kao master...kako vizualno mogu provjeriti koji je kabel 40 a koji 80 pinski..pretpostavljam da se radi toga komp povremeno zna potpuno zablokirati....i da još sam bio stavio kao drugi disk potpuno isti model WD 400eb i neznam valjda se bios zbuni i neće digne windowse???? ..zašto...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
AKA Vitez
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
i na kaj ide 40 , ana kaj 80? |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne opterećuj se time, kupi 80-žilni i amen. 40-žilni je ATA33, 80-žilni sve ostalo.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
.......gledao u Splitu..u Ve-Mila nemaju, u HG-Spotu imaju dva ali kažu da to triba njihovom serviseru???????.....na stranicama Procesora i Tehničar-Informatike nemaju ih na cjenicima.....??..ništa mi nije jasno''' |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..pa da nemas obican ata 100 kabel,ja cu ti ih 3 poslati ako treba...
![]() |
#15 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
a nist onda uzmi ovak sta: IDE kabel UDMA 66/100/133, THERMALTAKE okrugli 33,00-70,00 http://www.hgspot.hr/komponente.aspx?grupa=38 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
našao 80pinske kabele u chipoteci..stavim..nema više poruke no 80 conductor cable instaled.....oba diska rade u udma-5 modu a prža u udma-4 modu..sve Ok........ALI komp se i dalje povremeno totalno smrzne......testiram memoriju sa memtestom..nema grešaka..ali na testu 7 (random number sequence) stalno svira...da li to mora biti tako?.....sumnjiv mi proc..u everestu temp skače sa 40 na 60 pa na 53 i sve tako..da li da ga skidam i mjenjam pastu??...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Vidi jel izašo novi BIOS...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
|
Skinio cooler, promijenio pastu i temp pala...testirao nekakvim cpu stability testom..držao ga 2 sata na 100% temp max išla na 50c i ništa..radi..ipak smrznuo jednom u zadnja 3 dana...nadam se slučajno |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
|
.....ponovo učestalo smrzavanje na ovom kompu..najčešće na Photoshopu cs2 ali nije pravilo smrzne i kas sam online ili pri printanju.....komp ima 384 sdr rama...za photoshop piše u minimum requirements 320mb i proc pentium 3 ili 4......da li je ovaj proc preslab za photoshop ....prosječna temp proca je 50..to mi se čini previše...isprobavao sam razne opcije u biosu..samo neznam za thermal-throttling..zašto to služi (podešeno na 50%).....ili je premalo memorije ..nakon dizanja wina 50% memorije je zauzeto....još me zanima u task manageru pod performanse,kernel memory piše total 46000, paged 37000, nonpaged 9000...šta to znači....... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|