|
![]() |
#1 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Diskonektanje adsl-a
Ako ništa ne radim (internet promet), a komp mi je spojen na ADSL, modem mi se skam isključi. Da li je tako i drugima ili? To mi se desi nakon nekog vremena (20min, pol sata) da se ništa ne dešava...
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
jel ti nest pishe....najbolje nazowi 0800-9000, oni che znati..pozz |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
o kojem se modemu radi? kako je sve to spojeno?
![]() |
![]() |
#5 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
ma svi ti imaju sranja s adsl-om pa meni se zna desiti da mi cijeli dan puca veza svakih 5 minuta i onda radi mjesewc dana bez greske i onda opet tako da bez brige ![]()
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
Ja imam dvije veze jedna mi je Local area network koja ide od moga kompa tj. modema pa do onog njihovog priključka i normalnu adsl konekciju. Znalo mi se desit da mi konekcija (adsl) pukne a lokalna još radi, i šta je najbolje na internetu sam !!! A na adsl konekciji piše connect ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
od LemilicE
|
Već mi je na Never. To je Kasada bijeli modem (router) spojen preko USBa Ništa mi ne napiše. Stavim nešto da mi se skida, odem iz kuće i vratim se kasnije. Stvar bude skinuta do kraja, ali i komp disconnectan... :confused:
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
-.
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
TAk da kod mene sad već dosta nije dolazilo do pucanja veze
![]() |
![]() |
#9 |
od LemilicE
|
I moj ima svoje napajanje i nije Siemens. Najvjerojatnije ću tražit zamjenu za wireless
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Ubodi preko lan-a, stavi fiksnu ip adresu i u postavkama isključi da se diskonekta kad je idle. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ja imam wireless i nijedanput mi nije pukla veza...a mogu se i susjedima spajat...: goood : |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
JA imam Elcon-a, i imao sam slicna sranja mjesec dana. Zvao sam 0800-9000, dosao neki tip u petak, zakljucio sto i ja (da problem nije u mom kompu ni u modemu... jer je i na njegovom kompu i modemu sralo)...i nije nista rijesio... rekao da ga nazovem ako bude i dalje problema pa da ce zamijenit port na centrali. onda je za vikend sve normalno radilo...a od ponedjeljka opet sranja. Nakon sto sam probao dva dana njega dobit (neuspjesno),taman da cu zvat opet 0800-9000 i odjednom je ADSL normalno radio, nikakvih pucanja vise nije bilo. Sta je bilo? Pojma nemam. No moja pretpostavka je da im je cijeni sustav bio na gornjoj granici opterecenosti i da im je radio sranja. A mozda sam bio i na duplom portu. Nemam pojma, smao znam da sada vise oni koji su na mojoj centrali ne mogu dobit ADSL ![]() Uglavnom.... brijem da je najvjerojatnije problem kod njih u centrali ili gdje vec....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|