|
|||||||||||
|
|
#78211 |
|
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
|
|
|
#78213 | |
|
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Automobili
Citiraj:
Ako je benzinac očisti MAP senzor. Provjeri i kontakt na bobini gdje se uštekava kabel od kompjutera motora. Kad tamo korodira onda hoće tako… Zadnje izmijenjeno od: medo. 24.01.2025. u 16:11. |
|
|
|
|
|
|
#78214 | |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Što je najbolje na faru još stoji naljepnica di piše low beam D2R ![]()
|
|
|
|
#78215 | |
|
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Primijetio sam dvije stvari: 1. hidrauliku ili kako god se to zove od gepeka je pojebao tak da se gepek više ne diže sam nego ga moraš držati da ne padne. Što je tu mogao pojebati ako netko ima iskustva, je li to neki veliki kvar ili nešto jednostavno? 2. kad sam dovezao auto imao je oko 215 tkm, a sad ima 260, je li moguće da su tom autu vraćani kilometri pa je to on nekako resetirao ili da je ugradio neki dio iz drugog peugeota koji je imao toliko pa sad toliko prikazuje? Vrlo lako moguće da su na autu vraćani kilometri jer je kupljen iz uvoza pa je povijest bilo nemoguće provjeriti.
|
|
|
|
#78216 |
|
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
|
|
|
|
|
|
#78219 | ||
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Za Clio ne znam, ali kod mene je lik u STP je tvrdio da Ibiza 6L nemre imati tvornički xenon Citiraj:
Ma sjećam se njegovih postova o Meganu i kasnije njegovom (maminom) BMW-u, ali nije isto, on je kupac pa ak je kupac junac možeš mu prodati kaj hoćeš (iako je kod njega prije bio hiperaktivni pubertet i mala piša), ovo je lik koji je stručna osoba u STP, a koji je junac ![]() |
||
|
|
|
|
|
#78220 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
|
|
|
|
|
#78222 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() ali kak si pitao ranije, ja bi ga svakako prijavio nekoj inspekciji da pročešlja poslovanje jer, nečeš ti, neće neko drugi , a on uredno naplaćuje i vesla ljude i lijepo živi..takvih u HRA ima u svim sferama poslovanja i tom treba stati na kraj |
|
|
|
|
|
|
#78223 | |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() 430d s motorom od 418d ![]() Zeznuo se sto je stavio sliku s registracijom ![]()
|
|
|
|
#78227 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Meni otišao kuplung i dvomaseni zamašnjak na qasqaiu (2008. godište 300.000km) 1600€ ceh, već mi je dosta popravaka i ne prolazaka tehničkog, drugo dijete na putu, moram ove godine uzeti novi auto. Gledao sam.rabljene 2 godine stare, pa to košta skoro kao novi auto?? Npr. rabljeni qasqai 2022, 50.000km skoro 30 soma €, novi je 32. Vitara stara 1-2 godine 24.000€, novi 26. Ne kužim, kaj se tak dugo još čeka na aute pa su takve cijene rabljenih. O premiumu da ne govorim, BMW X3 2018to, 30-35k€. Tako da više naginjem novom, išao sam pogledati i voziti novi kodiaq, taj 1.5 mHEV lijepo ide, dsg mi je super, čak i potegne, iako za obiteljski auto to ne treba.l, ali iznutra izgleda plastično, i presvlake mi se ne sviđaju čak ni ove skuplje (neka jeftina fejk koža). VW Tiguan npr. je iznutra dosta kvalitetniji i masivniji, ali tu mi se ne sviđa taj ekran i što nema tipki. Sad dolazi novi model VW Tayron pa i to planiram pogledati. Od ostalih mi x trail i peuget 5008 idu u uži izbor. Kod nissana nisam siguran u taj e power motor i njegovu dugovječnost, a peuget mi se ne sviđa izvana (cijene su skoro iste). Nissana imam sad 9 godina, inače je u obitelji kupljen nov i stvarno sam zadovoljan bio, ali dosta toga se već kvari. Otišla mi je klima prošle godine, original motor košta 350€ i nema rok dobave uopće, na otpadu čekam već mjesecima da im nešto dođe. Sad sezonski mjenjam puhanje toplo - hladno. Jučer po južini vani 17°C, meni puše toplo..
|
|
|
#78229 |
|
Registered User
Datum registracije: Dec 2012
|
Rabljeni auto star 1-2 godine se po meni uopce ne isplati. Premala je razlika u cijeni, a moze pricati tko sta hoce, novo je novo. Da ne kazem da je velika vecina tih godisnjaka povrat od RAC-a, a to je vozeno tko zna kako |
|
|
|
|
|
#78230 |
|
Premium
|
Ima ju frend, 34.000€, zelena. Fkt lijepo izgleda. On ima ručni mjenjač oko 150ks, dosta mjesta ima iznutra. On je rekao da je najveći prtljažnik u klasi kad je proučavao. Ti si zadovoljan? Koji motor imaš?
|
|
|
#78231 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Kad sam ja gledao, razlika je bila bar 10k. |
|
|
|
|
|
|
#78234 |
|
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
|
|
|
#78235 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Spominjao si Vitaru. Cekanje novog je u pravilu 1,5 mj, ajmo reci 2mj ako ubodes neke kolektivne praznike kad tvornica ne radi. Samo proizvodnja i dostava do salona je 20ak dana. Tako da ne kuzim tko kupi te Suzukije za te pare. Jos sad se hvale s duzom garancijom, a to je krenulo na zimu pa... Nema smisla. Kad sam proslo ljeto gledao godisnjake i cak dvogodisnjake, jednostavno se ne isplate. Kupis auto kojeg je netko drljao na lizing ili sl, s godinu-dvije manje garancije u startu, a platis 5-10% manje od novog. Proslo je vrijeme kada auto izgubi xy% vrijednosti na dan kad ga izvezes iz salona.
|
|
|
|
#78238 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Ja sada gledam godišnjake, do 20k km,BMW X3 2.0 diesel, i cijena im je u prosjeku nekih 15k eura manja nego novog auto. Novo auto je oko 65k. Znači nije pad vrijednosti kao prije (40-50% u godinu dana), al opet nije zanemariv. |
|
|
|
|
|
|
#78239 |
|
Premium
|
|
|
|
#78240 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Preskupo. Meni izbacuje Luk zmaašnjak s Luk setom kvačila (uključen postisni) 1000eu. Ajd posao 200eu je, kreće se od 100-200eu ovisno koliko što treba na kojem autu rastavljati, dal ide kompletni most dolje ili ne
|
![]() |
|
|