|
![]() |
#31 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Ovo je neka razvaljena script kiddie instalacija bogte... Daj skini normalan iso sa media creation toolom, instaliraj normalnj verziju (home ili pro) u gotovo. Nikakav ltsc, lite verzije, pizdarije.
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Aj za pocetak skini normalni Windows 11 sa MS sajta i to instaliraj a ne ovo ...sto god da to je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2015
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
1. Skini Windows 11 sa microsoft stranice. 2. Skini Rufus za izradu bootabilnog USB-a. 3. Sa rufusom napravi bootabilan USB. 4. Restartaj računalo i bootaj sa tog usb-a prilikom paljenja računala (ne znam koja je kratica za biranje boot devicea, vjerojatno F12.
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Sep 2019
|
Ja plaćam 5 eura windows 11 na gamers outlet. Ima li negdje jeftinije uputite me...hvala i update i sve radi normalno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Već godinama na microsoftovom sajtu zvanom github postoji repozitorij zvan massgrave, baci pogled. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Aktivacija windowsa je pitanje trivijalnije od instaliranja browsera, pošto browsera ipak ima različitih. Citiraj:
![]() |
![]() |
#43 |
Registered User
|
Evo sam sve napravio kako si napisao, i sad sve radi super 1. Skini Windows 11 sa microsoft stranice. 2. Skini Rufus za izradu bootabilnog USB-a. 3. Sa rufusom napravi bootabilan USB. 4. Restartaj računalo i bootaj sa tog usb-a prilikom paljenja računala (ne znam koja je kratica za biranje boot devicea, vjerojatno F12. Thanks |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Registered User
|
Super sam zadovoljan, radi sve ok. Ovaj Rufus je fenomenalan i jednostavan za rad. Nego kad smo več kod njega ako može još jedno pitanje. U Rufusu u polju boot section sam odabrao windows standard installation I vidim da ima i druga solucija windows to go Zna li ko u čemu je razlika ta dva izbora |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
nekoć davno je bila ideja da se windows instalira na USB, pa ga možeš uključivati posvuda. Uglavnom, nikad nije dobro radilo, ne radi ni danas, tako da preskoči to.
![]() |
#47 |
Premium
Datum registracije: Sep 2019
|
Hiren’s BootCD PE stari je imao windows xp a najjnoviji windows 11 ali ovo je alat i radi odlično! |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Registered User
|
Evo sad vidim da negdje spominju neki "wintousb", ako sam dobro shvatio sa njim kopiram svoj OS (C ![]() Jesam li u pravu ili ne |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Može se to napraviti, da. Ne znam koliko dobro radi, osobno nisam nikada koristio. Za slične potrebe sam uvijek koristio razne linux distribucije pošto praktično podržavaju live boot po defaultu, i to provjereno dobro radi.
![]() |
#50 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
ZABORAVI NA TO. Kao sto je receno - to nikad nije funkcioniralo kak spada + moras imat vanjski SSD a ne obican USB stick jer se krmi ko krepana kokos. AKo bas hoces mobilni OS (bootablni stick) imas spomenuti Hiren ili neku Live Linux distru (lupi Ventoy na stick i lupaj ISO gore koji hoces pa bootaj kak ti volja). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nedavno sam imao problem. Htio sam upgradeati W10 na W11 sa sticka jer preko neta je išlo užasno sporo. Ubacim stick sa Ventoyom i W11, ali nije htio nego sam od iso morao napraviti obični bootabilni stick i onda s njega pokrenuti upgrade. Može li se to nekako srediti tako da ne moram raditi bootabilni usb?
![]() |
#52 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2021
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nisi me razumio. Htio bih na istom sticku imati i direktnu instalaciju W11. btw, pojavio mi se novi problem. Ne raspoznaje mi S22 kada ga priključim na komp. Dobijem poruku: 'The last USB device you connected to this computer malfunctioned and Windows does not recognize it.' Probao sam sve USB utora na raspolaganju, mijenjao kabele, mijenjao mobitele (S20) stavio nove Samsung USB drivere - 0 bodova.
![]() |
#54 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2021
|
Pa samo otpakiraj iso na onu ventoy particiju na koju inače stavljaš iso slike. I onda u boot meniju nemoj bootati sa VTOYEFI particije nego s ove prve. ![]() Zadnje izmijenjeno od: BinaryJesus. 25.12.2024. u 10:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
U Windows poktenes setup. Exe |
![]() |
![]() |
![]() |
|