|
|||||||||||
|
|
#77101 |
|
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
|
|
|
#77102 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Automobili
Zadnje izmijenjeno od: WraGG. 16.11.2024. u 21:43. |
|
|
|
|
|
#77103 |
|
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
To ti se kaze "FTFY". ![]()
|
|
|
|
#77104 | |
|
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
True. I umjesto na bengi staneš odmoriti na nekom vidikovcu ili pored nekog odojka koji se vrtio cijelo jutro ![]() |
|
|
|
|
|
|
#77105 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
|
|
|
|
|
#77106 |
|
Moderator
|
Malo zajebancije, treba se ovo složit a nikak da ulovim vremena. Danas slagan prednji ovjes. ![]() Amortizer mrtav ko Hitler ![]() ![]() Ovo je valjda jedini dio kojeg me svaki puta fakat strah. ![]() Stock vs Eibach ![]() Složen i spreman za još koju godinu vožnje ![]() Sad je naprijed komplet ovjes nov. Ili kak bi rekli šoderaši, maksimalno utegnut ![]() ![]()
|
|
|
#77108 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2017
|
Koje je dobra aplikacija za upozoravanje na kamere za mjerenje brzine? Da je ažurna,i da može raditi u pozadini. Mislio sam da naredim Samsung rutinu da mi pali lokaciju i tu aplikaciju kada se BT poveže na auto. |
|
|
|
|
|
#77109 |
|
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Blitzer Pro (Dojčland) iliti CamSam (pro verzija) Ne košta puno , a radi odlično. Dok ju nisam instalirao, koristio sam Waze I GMaps istovremeno (multitasking) . Sada samo Google Maps I Blitzer u pozadini. Radi super, testirano u : Njemačka, Francuska, Luxembourg, Austrija, Slovenija, Hrvatska, Bosna, Srbija. |
|
|
|
|
|
#77110 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
CamSam sam nedavno kupio na vasu preporuku. Odlican app. Pali se kad se mob spoji na BT od auta (i rucno, po zelji), ima sve fiksne kamere unutra. Mana - volio bih da moze ranije najaviti kameru i mana je sto najavljuje kamere u radijusu od npr. 100m a ne ako se vozis na toj cesti gdje je kamera. Pa ako se vozis recimo na parkingu od trgovine ili sporednoj/paralelnoj cesti, on ti javlja da je kamera u blizini. A uopce nisi na toj cesti gdje je kamera. Iritantan je za koristiti u gradu pogotovo ako znas gdje su kamere. Biti ce odlican za putovanja.
|
|
|
|
#77111 | |
|
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
+ iritira me sto ga ne mogu strpati skroz u pozadinu jer kad otkljucavam mob automatski mi otvori camsam, sto ne zelim. EDIT: Uspio sam rijesit problem da mi ne otvara app kod otkljucavanja moba. Treba samo u opcijama ugasit prikaz na lockscreenu. Zadnje izmijenjeno od: Cuky. 17.11.2024. u 18:02. |
|
|
|
|
|
|
#77113 |
|
Fresh Juice
|
Za HR i SLO dobra je AMZS (slovenski HAK). U backgroundu se vrti, ništa ne troši baterije, a baba se javi pred kameru samo odjednom. Ne treba se zaaebno pokretat, nakon instalacije se samo registrira i to je to, više nikad se ne mora ni uć u app. https://apps.apple.com/hr/app/amzs-p...e/id1033471462 |
|
|
|
|
|
#77115 | |
|
49%winner
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
#77116 |
|
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Jedini dio kojeg te treba bit strah je ak si koristio onaj baterijski pištolj na tom alatu. A jesi. Te kineske/tajvanske no-name alate treba uvijek ručno koristiti nauštrb vremena. Time možeš pravovremeno osjetiti dal popušta materijal alata. Uz to, pogotovo na M-paket amortizerima, koji imaju manje hoda (iskustvo s moja dva E46 koji imaju SA226), s tim osnovnim alatom rijetko možeš komprimirati oprugu dovoljno da oslobodiš gornji lager. Ali: sa drugom varijantom tih navojnih šipki, koje imaju širi hvat za oprugu, se može uhvatiti gornji tanjur umjesto opruge i tako dovoljno sabiti da se da otpustiti sve, bez ikakvog straha. Samo treba uključit mozak i sve ok. Vidim TRW amortizer: jesi uzeo sportski trim barem, da ti dobro pari s tvrđom oprugom?
|
|
|
#77117 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
Ranije sam sve na žgance to radio i otelio se. Ovaj sam puta lagano mic po mic s akicom ![]() Ove opruge na E39 bilo prednje bilo stražnje nije neki problem dovoljno sabiti. No znam da sam se vraški namučio kad sam skidao opruge sportske na E36. Nisam, uzeo sam zasad standard amortizere pa ću vidit kak će se ponašat. Gore su koliko mi se čini još tvornički amortizeri i kape. Ili je netko stavio original BMW u što sumnjam. No i ovako je razlika dan/noć. Mada danas sam slagao stražni kraj i odmah bacio na njega i zimski set pa sad neću baš moći osjetit razliku jer je zimski set na 16'' i 225/55 16 gumama ![]() Parallelke čekaju pranje i na spavanje do proljeća ![]() BTW ugodno iznenađen gumama, pogotovo na kiši. No sad ovih dana kad su bile temperature od oko 2-3 stupnja i slinava cesta hoće se palit DSC ![]() ![]()
|
|
|
|
#77119 | |||
|
Avocado
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
Nisam htio riskirati pa sam uzeo sve direkt od bemvea, tamo imaju još uvijek kratke amortizere. Dakle OEM dobiva još uvijek "originalne" amortizere. Citiraj:
![]() Moram priznat i ja sam bio lijen pa nisam oprao kotače nakon što sam jučer stavio zimski set čeličnih gore. -- Nedavno sam zamijenio tri sezone star i fino na granicu dozvoljenog potrošen Michelin PS4 sa Bridgestone Potenza Sport, u istoj veličini 17" 225 naprijed i 245 otraga. U odnosu na izraubane mišelinke je na suhom ovo bila druga dimenzija. Po mokrom ne moram ni spominjati, ali, ako je promet dopustio, je bar bilo zabavnije. ![]() Ove godine su cijene guma renomirana "top3" proizvođača, barem za moja vozila porasle 15-25%, isti modeli. Michelin, Continental i Pirelli sad imaju osjetno veće cijene od Bridgestone i Goodyeara u istoj klasi guma i izgubit će dio tržišta ako Bstone i GY nastave biti jefitniji.
|
|
|
|
#77121 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Pa koliko ja znam, Cybertruck je kao najavljen da se neće moći voziti u EU. Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#77124 | |
|
The mighty pirate
|
Citiraj:
![]() Look at me auto
|
|
|
|
#77125 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
Jesu, ali nisu ko Style 65 ![]() Tak da ne znam na čemu zavidiš kad imaš E39 M5 ![]() Pare sve probleme riješe. Ali kad nekog pobere onda će bit kako i zašto.
|
|
|
|
#77126 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Čitao sam prije par mjeseci neki članak o tome kako se još iskorištavaju neke pravne rupe za registraciju auta koji ne mogu proći EU homologaciju. Kao, dodjeljuju se iznimke, a para očito rješava onoga koji to dodjeljuje. Nije bio ovaj članak, ali tu se spominje baš ovaj češki |
|
|
|
|
|
#77127 |
|
Avocado
|
Paralelke tvoje su mi draže od mojih 65 primarno jer ih nemam u originalnoj boji. U međuvremenu ekipa traži 3k€+ za set refurbanih i plastificiranih u sličan, bez direktne usporedbe vrlo dobro pogođen ton. Zato mi idu sline na 37: izgledaju odlično, nađu se za razumnu cijenu u super stanju i pašu 1:1 na M5. Našao firmu koja radi "chrome shadow" al mi se ne riskira slat u Poljsku: odgovaraju jedino preko, pazi sad, instagrama, i sve ide na povjerenje. Reko ne bih, hvala. Otišao sam do lokalnog majstora, uzeo običnu srebrnu + prozirni i sad trošim, dok ne uleti dobra prilika. Ekipa koja u DE prodaje sređene felge natrpa kombi rasturenih felgi, odveze u Poljsku, ovi popigane poravnaju, krekane povare, plastificiraju i onda ovaj koji preprodaje ima maržu od 100%, dobro se da živjeti od toga. ![]()
|
|
|
#77129 |
|
49%winner
|
Koristi netko autosjedalicu Besafe Beyond 360 koja ide do 125cm (umjesto standardnih 105cm) u suprotnom smjeru od voznje? Treba mi info koliko vise mjesta takva sjedalica zauzme naspram klasicne 40-105cm sjedalice, tj treba li suvozacevo sjedalo dodatno gurati naprijed.
|
|
|
|
#77130 |
|
Moderator
|
Da zato kaj samo straznje kostaju pun kufer jer ih vise nema novih. Jucer je u Zg netko na FB marketu prodavao origigi set za 1600€ al isto tak sve zgrebane i upitno jesu li uopce ravne.
|
![]() |
|
|