|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Intel Pentium D 920 PRESLER - preview
Imao sam jednu kofiguraciju za složiti na poslu - i to INTEL PENTIUM D 920 sa PRESLER jezgrom... dakle, proc ima 2 jezgre, rađen u 65nm tehnologiji, sa 2x2mb L2 cache i sa 2x2800mhz... ploča je abit aw8, mema 4x512mb OCZ GOLD GX XTC 5400 EL... ![]() sve kaj sam uspio ovako na brzaka probati i poslikati je ovo: ![]() ![]() ![]() naravno, gore je intelov BOX kuler, ali je proc doslovce HLADAN, radi na 1.25V i na defaultu jedva da prelazi 30 stupnjeva, a kad ga opteretim dogura do 40 stupnjeva max...drugim riječima, da je gore vodeno ili sonic tower, proc bi bio leden...hehehD: cheers2 ovako, sa lošim box kulerom i sa 4 keksa memorije, i sa tim da sam se prvi put susreo sa 955 čipsetom i s775 procom nije loše, 4000mhz nestablino na 1.55V vcore...sve me strah da to mogu zadržati par dana i još složiti gore fazno...joj milane... ![]() e, da, latencije meme sam ostavio BY SPD jer nemam pojma kako se ponaša ddr2, i na kojim latencijama i sa kojim naponom da ih testiram...a nisam imao vremena to sve podešavati... ![]() eto, tek toliko da vidite šta novi inteli mogu... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
He he dobar Trebo si to isfurat pa dat meni na obradu ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2006
|
Zadnje izmijenjeno od: olivers. 10.03.2006. u 08:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Masni, ajd ak ti nije problem, pošalji mi taj Super PI 1.4 na domy.os(a)gmail.com. Hvala.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
upiši : "super pi 1.4 mod download" i to je to... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
mislim da je oko 2100kn...jeftiniji je od 3800+ x2... ![]() ja sam oduševljen...: goood : |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Djelim tvoje odusevljenje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Cini mi se da je Intel poceo malo agresivniju kampanju snizavanja cijena kad su u pitanju dual core procesori... mozda je to pocetak snizavanja cijena i povecanja konkurentnosti na trzistu. Ako se ne varam, to je najavljeno i za buducu Conroe jezgru... ono, relativno niske cijene... bla,bla... Uglavnom, vec je bilo vrijeme da se Intel probudi... sad je red na AMD-u da snizi cijene i/ili izbaci nove i brze procesore.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|