Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 01.11.2024., 09:31   #76681
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Profit je u pitanju. Razvoj motora traje i košta. Jeftinije je kupiti gotov motor od drugih. Mene više zabrinjava rečenica gdje kaže da će uvoziti motore iz Kine, a onda u DE stavljati katalizator na njega. Bojim se da će isti morati biti pozamašnih dimenzije i cijene jer Kinezima ekologija nije jača strana.
Staro 01.11.2024., 12:39   #76682
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor WraGG Pregled postova
Peugeot bas i nebih. Cure kazu da im je ruzan, a nisam ni ja nesto odusevljen Francuzima.
A5 cabrio sam bas jucer slao zeni da vidi svidja li joj se, pa smo dosli do zakljucka da nece biti bas praktican za parkiranje po gradu. Golf je tu ipak u prednosti. A ti TFSI motori, zar nisu oni ono bili problematicni i pili puno ulja?
Sto se tice budzeta, u kombinaciji sa automatskim mjenjacem je dosta tesko naci G6 Cabrio ispod 11-12k€ tako da je ta 10k€ granica vec odavno probijena. Isao bih cak i do 15k€ za nesto dobro.
RCZ je za g6 cabrio ne maneken, nego the body , al dobro, to je stvar režije...
Što se motora tiče, 1.8tfsi sa +-120kW u audiju je sigurno daleko bolji pick nego 1.4 drekec u golfu. Al opet, nijedan nisu bez mana.
A i u toj golf klasi/gabaritima, imaš jedino pametno još uz audia 1icu i 2ku cabrio. 2ka je ljepša 2x, ali za 15 se moraš jebeno potrudit naći jer su noviji auti, a 1ica ima i u M-u u rangu od 12-15k, tipa ovaj ili ovaj npr, ima ih.
Staro 01.11.2024., 12:49   #76683
lowrider
Premium
Moj komp

lowrider's Avatar

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Mercedes voli avanture. Nakon Francuza po haubom, idu na Kineza

https://autodrive.com.bd/posts/new-m...3lTDd8vNGP1LSA
Ček, koji kineski proizvođač je većinski dioničar Merca?
Geely?
Staro 01.11.2024., 13:03   #76684
robimarko-bug
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2013
Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova
Geely?
Nijedan:
The Chinese BAIC Group currently holds 9.98 % of the company’s voting rights, making it Mercedes-Benz Group AG’s largest individual shareholder.
Other major shareholders include the Chinese investor Li Shufu (since 2018) and the Kuwait Investment Authority (since 1974).
Li Shufu holds an equity interest of 9.69% in Mercedes-Benz Group through Tenaciou3 Prospect Investment Limited.
robimarko-bug je offline   Reply With Quote
Staro 01.11.2024., 13:14   #76685
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Vjerojatno je pitanje dana kad će Kinezi preuzeti EU auto industriju i pokupovati brendove. Brijem da nemamo nikakve šanse, možda i bolje sobzirom na cijene.
Mladenxy je offline   Reply With Quote
Staro 01.11.2024., 13:24   #76686
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova
Geely?

I Renaulta odnosno pola/pola kako kažu.

Na originalnim dijelovim je prije pisalo “Renault-Nissan Hrvatska”. Sada već neko vrijeme piše “GA Hrvatska”.
Staro 01.11.2024., 13:37   #76687
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Citiraj:
Autor Mladenxy Pregled postova
Vjerojatno je pitanje dana kad će Kinezi preuzeti EU auto industriju i pokupovati brendove. Brijem da nemamo nikakve šanse, možda i bolje sobzirom na cijene.
Nema veze.
Treba kupit jednog bmw e34 I6 ili V8 1992.-1995., jednog merc w124 250 ili 300d 1991.-1995., i jednog audi 80 b4 cabrio 2.6 v6 ili 2.8 v6 1992.-1995., i to je to, za života mir
Staro 01.11.2024., 13:48   #76688
robimarko-bug
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor medo Pregled postova
I Renaulta odnosno pola/pola kako kažu.

Na originalnim dijelovim je prije pisalo “Renault-Nissan Hrvatska”. Sada već neko vrijeme piše “GA Hrvatska”.
Nisu nikakvi kinezi vlasnici Renaulta, pogledaj dioničare, a GA Hrvatska je jer je Grand Auto uvoznik za Renault/Nissan/Daciu.
Staro 01.11.2024., 13:51   #76689
lowrider
Premium
Moj komp

lowrider's Avatar

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor robimarko-bug Pregled postova
Nijedan:
The Chinese BAIC Group currently holds 9.98 % of the company’s voting rights, making it Mercedes-Benz Group AG’s largest individual shareholder.
Other major shareholders include the Chinese investor Li Shufu (since 2018) and the Kuwait Investment Authority (since 1974).
Li Shufu holds an equity interest of 9.69% in Mercedes-Benz Group through Tenaciou3 Prospect Investment Limited.
Ahaaa, najveći pojedinačni dioničar.
Jasno.
Thanx
Staro 01.11.2024., 14:10   #76690
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Automobili

Citiraj:
Autor robimarko-bug Pregled postova
Nisu nikakvi kinezi vlasnici Renaulta, pogledaj dioničare, a GA Hrvatska je jer je Grand Auto uvoznik za Renault/Nissan/Daciu.
Nisu još kao što ni Porsche nije preuzeo Rimca ali polako:

https://media.renaultgroup.com/renau...ology-company/

Sad će zajedno raditi motore a poslije…
Staro 01.11.2024., 14:25   #76691
robimarko-bug
Premium
Moj komp

Da, nova kompanija u kojoj su 50:50, vlasništvo Renault grupe je totalno drugo, takvih firmi svi EU proizvođači imaju.
Staro 01.11.2024., 18:02   #76692
quazar912
Premium

quazar912's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Nema veze.
Treba kupit jednog bmw e34 I6 ili V8 1992.-1995., jednog merc w124 250 ili 300d 1991.-1995., i jednog audi 80 b4 cabrio 2.6 v6 ili 2.8 v6 1992.-1995., i to je to, za života mir:goood:
ako je tako zašto ih onda nema na cestama?

izgleda da ljudima ipak nije bitna kvaliteta

Thule nosač
quazar912 je offline   Reply With Quote
Staro 01.11.2024., 18:40   #76693
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor quazar912 Pregled postova
Ne mogu procijeniti da li si sarkastican ili ozbiljan...
WraGG je online   Reply With Quote
Staro 01.11.2024., 21:09   #76694
Goranbm
Premium

Goranbm's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Nije vrag da u autu iz 2024. nemas zicless punjenje?
Ma imam. Al je isto kao što je netko napisao za Golf 8, najsporiji ikad valjda 😂😂
Goranbm je offline   Reply With Quote
Staro 01.11.2024., 22:13   #76695
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Citiraj:
RCZ je za g6 cabrio ne maneken, nego the body , al dobro, to je stvar režije...
Što se motora tiče, 1.8tfsi sa +-120kW u audiju je sigurno daleko bolji pick nego 1.4 drekec u golfu. Al opet, nijedan nisu bez mana.
A i u toj golf klasi/gabaritima, imaš jedino pametno još uz audia 1icu i 2ku cabrio. 2ka je ljepša 2x, ali za 15 se moraš jebeno potrudit naći jer su noviji auti, a 1ica ima i u M-u u rangu od 12-15k, tipa ovaj ili ovaj npr, ima ih.

Pa dobro sad, o ukusima se ne raspravlja. Ni meni ti Peugeoti nisu bas nesto lijepi. Osim toga, za par godina ce se Golf ipak najlakse prodati, zar ne? Nije nesto glamurozan, ali ni ne izgleda toliko lose. Uostalom, nije da cu ga ja voziti pa da me nesto briga kako izgleda.
Audijevi TFSI motori su uzas sa potrosnjom ulja. Poznajem barem troje ljudi koji su imali probleme sa njima, a sudeci po internetu, svi su bili problematicni. Koliko god volio sarafiti, to mi nije bas primamljiv posao sa financijske strane.
Ovaj 1,4 ima kao manu samo taj lanac koji se zna otegnuti, a to mi je dan posla i 300€ troska ako i dodje do toga. Za DQ200 ima repair kit i odradi se za pola sata doslovno, pa onda ni on ne pravi vise probleme. Opet, ako me pogodi problematican primjerak pa budem to morao raditi.
BMW bih rado izbjegao radi straznjeg pogona, ali nije potpuno van konkurencije.
Staro 01.11.2024., 23:07   #76696
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Citiraj:
Autor WraGG Pregled postova
Pa dobro sad, o ukusima se ne raspravlja. Ni meni ti Peugeoti nisu bas nesto lijepi. Osim toga, za par godina ce se Golf ipak najlakse prodati, zar ne? Nije nesto glamurozan, ali ni ne izgleda toliko lose. Uostalom, nije da cu ga ja voziti pa da me nesto briga kako izgleda.
Audijevi TFSI motori su uzas sa potrosnjom ulja. Poznajem barem troje ljudi koji su imali probleme sa njima, a sudeci po internetu, svi su bili problematicni. Koliko god volio sarafiti, to mi nije bas primamljiv posao sa financijske strane.
Ovaj 1,4 ima kao manu samo taj lanac koji se zna otegnuti, a to mi je dan posla i 300€ troska ako i dodje do toga. Za DQ200 ima repair kit i odradi se za pola sata doslovno, pa onda ni on ne pravi vise probleme. Opet, ako me pogodi problematican primjerak pa budem to morao raditi.
BMW bih rado izbjegao radi straznjeg pogona, ali nije potpuno van konkurencije.
A gle, zato imaš 2000+ golfova 6 cabria na mobile de, a 100injak bmw-a u tom rangu.
Ja sam imao 1.8 izvedbu, bez potrošnje ulja, točnije DO litre između izmjena. Frend ima CC-a 2009u, već 12 godina, isto 1.8 tfsi 160ks, niti jednog problema s motorom u ovih 12 godina, niti s potrošnjom ulja. On je svog kupio sa 40.000km, sad je na oko 200k. Što se tiče tog 1.4 tfsi, nisam detaljno pratio, ali sjećam se da je i s njima bilo kojekakvih cirkusa, ali da, u pravu si, bez obzira na 'milijun' takvih u oglasima, opet će se golf najlakše prodat.
Bmw, ah, imaš jednog, znaš šarafit ak zatreba, a što se tiče zadnjeg pogona, pa nek se dete uči na pravom pogonu od početka
Staro 01.11.2024., 23:15   #76697
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Citiraj:

izgleda da ljudima ipak nije bitna kvaliteta
Wrag ti je napisao dobro, ne kužim jel sarkazam ili si ozbiljan, ali čini mi se ovo drugo obzirom na drugu rečenicu.
Obzirom da smo na informatičkom forumu, neću ulazit u detaljnija pojašnjenja, ali naveo sam ti trio automobila pogonjenih sa motorima koji su u automobilskoj industriji (i u svijetu automehaničara) priznati u vrhu izdržljivosti, pouzdanosti, kvalitete, trajnosti, kako god hoćeš da ti to nazovem.
I kao takvi su iznimno popularni u krugovima ljubitelja automobila, i imaju već sad povisoke cijene u odnosu na starost i činjenicu da nisu neki 'spešl edišin' auti tipa m3, m5, amg, rs4/6, itd., ali zbog prepoznate kvalitete i sveg ostalog, njihovi vlasnici nisu baš skloni prodaji, a ako i jesu, cijene su paprene. I pričamo o autima starima 30+ godina, a ne o flotnoj corsi pa da ih možeš vidjet 1000 komada ujutro od pol 7 do 9 u špici od sesveta do centra zg
Staro 01.11.2024., 23:29   #76698
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Automobili

Citiraj:
Nema veze.
Treba kupit jednog bmw e34 I6 ili V8 1992.-1995., jednog merc w124 250 ili 300d 1991.-1995., i jednog audi 80 b4 cabrio 2.6 v6 ili 2.8 v6 1992.-1995., i to je to, za života mir

Ja ne bih dao centa za nijednog od ovih osim da zaradim na njima . No flame no troll, jednostavno i dont care. Ima i puno novijih auta koji su odlicni
spawn je offline   Reply With Quote
Staro 01.11.2024., 23:41   #76699
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Također. Uz to kako je s rezervnim dijelovima za te aute?
Staro 01.11.2024., 23:44   #76700
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Za motor ti nisu potrebni kao sto je kolega vec objasnio. A sve gumeno i plasticno je vjerojatno promjenio drugi ili treci vlasnik tako da je max utegnut i bez ulaganja, majkemi
Staro 01.11.2024., 23:51   #76701
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Citiraj:
Autor spawn Pregled postova
Ja ne bih dao centa za nijednog od ovih osim da zaradim na njima . No flame no troll, jednostavno i dont care. Ima i puno novijih auta koji su odlicni
Rekoh, na informatičkom smo forumu, neću ulazit u bespotrebne debate.
Samo ću ti reć da jedan 'noviji', onak 20 godina noviji, iste marke, slične motorizacije, ima MANJU vrijednost nego ti za koje ti 'dont care'.

Citiraj:
Za sve navedene i dalje postoji vrlo dobar support. Naravno ne baš sve kod nas u našoj državici, ali izvana se može naručit sve. Poznam dosta ekipe koja kod nas vozi 124ke i e34ke, i nema apsolutno nikakvih problema sa održavanjem istih. Za Audija iz prve ruke ti mogu reć da ima i kod nas sve, radili smo lani jednog u radioni, doduše 2.0e je bio 4cyl, nije v6, ali 80ka b4 cabrio stara 30 godina je u igri.
Staro 02.11.2024., 09:34   #76702
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Nikad vise strojeva kao sto su bili ovi koje je @jopis gore naveo. Eventualno bih umjesto ovog Audija 80 ubacio A6 C4 sa 2.8 motorom i to je to. Vidjam tu po ulici par W124ki, jedna coupe i dvije normalne i uvijek me zelja povuce da i ja sebi kupim jednu, pa neka stoji. Eventualno neki W126, ali oni su postali bas rijetke ptice.
A dijelova ima sasvim dovoljno jos uvijek:
https://www.daparto.de/Ersatzteile/M...24/3-d8323c52-
https://www.daparto.de/Ersatzteile/B...34/3-255be4ef-
https://www.daparto.de/Ersatzteile/A...4A/3-168685ad-
Staro 02.11.2024., 09:53   #76703
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
https://www.index.hr/mobile/auto/cla...u/2611568.aspx

Škoda Kodiaq RS.
Ovo izgleda jako dobro 😁 I klima nije na tač. 👍

Sent from my BVL-N49 using Tapatalk

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline   Reply With Quote
Staro 02.11.2024., 10:21   #76704
quazar912
Premium

quazar912's Avatar

Citiraj:
Wrag ti je napisao dobro, ne kužim jel sarkazam ili si ozbiljan, ali čini mi se ovo drugo obzirom na drugu rečenicu.
Obzirom da smo na informatičkom forumu, neću ulazit u detaljnija pojašnjenja, ali naveo sam ti trio automobila pogonjenih sa motorima koji su u automobilskoj industriji (i u svijetu automehaničara) priznati u vrhu izdržljivosti, pouzdanosti, kvalitete, trajnosti, kako god hoćeš da ti to nazovem.
I kao takvi su iznimno popularni u krugovima ljubitelja automobila, i imaju već sad povisoke cijene u odnosu na starost i činjenicu da nisu neki 'spešl edišin' auti tipa m3, m5, amg, rs4/6, itd., ali zbog prepoznate kvalitete i sveg ostalog, njihovi vlasnici nisu baš skloni prodaji, a ako i jesu, cijene su paprene. I pričamo o autima starima 30+ godina, a ne o flotnoj corsi pa da ih možeš vidjet 1000 komada ujutro od pol 7 do 9 u špici od sesveta do centra zg
ne, vrlo sam ozbilčjan,

jer iako su motori trajni (ne i zadnja riječ tehnologije) ostatak auta je zastario..a kako se vidi ljudi žele nove, modernije stvari.

zeleni
su odigrali svoju kartu i eto...

ja znam da ja nikad nebi htio takav auto i na kraju - kome takav auto vrijedi? nekolicini kolelcionara kao i tema "stari HW za kojim se slinilo"

Thule nosač

Zadnje izmijenjeno od: quazar912. 02.11.2024. u 10:37.
Staro 02.11.2024., 10:49   #76705
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Automobili

Pa ok, za voljeti takve aute treba biti entuzijast. Ostali voze skode i klitace
A tek ovo:

:drool:
Staro 02.11.2024., 10:59   #76706
quazar912
Premium

quazar912's Avatar

lijepo za vidjet i to je sve

no bio je u ZG neki tip Dalibor (il tak nekak) koji je imao nekoliko BMW 7 iz 90tih, sve neke vel`ke mašine, mislim da je na nekom forumu pisao i stavljao slike tih auta, no više se ne pojavljuje nigdje...ono , baš zaljubljenik u BMW

https://www.ak-slavonija.com.hr/foru...ead.php?t=6813

Thule nosač
Staro 02.11.2024., 11:15   #76707
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Da, sjecam se Dalibora i njegovih „diplomatskih“ zastavica
Mislim da je imao i neku sedmicu koja je bila sastavljena od nekoliko totaliranih 😄
Staro 02.11.2024., 11:21   #76708
RainZG
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
Zastavica? A koliko je ekrana stavljao u svaki auto?
I mislim da je imao vise od iednog koji je bio sastavljen od vise njih
RainZG je offline   Reply With Quote
Staro 02.11.2024., 13:15   #76709
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor spawn Pregled postova
Naravno da ima puno drugih, naveo je one koji su njemu dragi. Recimo ja bi najradije E9 ali danas recimo nema šanse da kupiš tak nekaj a da ne prodaš, bubreg i kuću.
To ne kupuju ljudi da im bude jedini auto, to kupuju entuzijasti.

Citiraj:
Za većinu youngtimera još uvijek možeš naći gotovo sve, pogotovo za popularne modele.

Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Za motor ti nisu potrebni kao sto je kolega vec objasnio. A sve gumeno i plasticno je vjerojatno promjenio drugi ili treci vlasnik tako da je max utegnut i bez ulaganja, majkemi

Da i? Razlika između tog auta i recimo jedne Škode Octavie TDI iz 2015-e?
Isto je sve ošlo u krasan kurac.

Da se razumijemo netko tko gleda uzet E34 ili sad već i E39 zna jako dobro da će apsoštrumpfno sve morat dirat na njemu. Na to računa i onaj najbolji dio je, nakon toga zna jako dobro kakav auto ima i vozi.

Jasno da neće otić na FB market, kupit prvu ragu i mislit, aha sad sam miran idućih 5 godina.

Dio entuzijasta koji hoće takav auto želi ga uzet da ga sebi složi, sad to što mnogi ne kuže taj mindset, jebiga.

Ja tako recimo ne kužim ljude koji daju cifre za kupit omanji stan za složit si Hi-Fi doma

Citiraj:
ne, vrlo sam ozbilčjan,

jer iako su motori trajni (ne i zadnja riječ tehnologije) ostatak auta je zastario..a kako se vidi ljudi žele nove, modernije stvari.

zeleni
su odigrali svoju kartu i eto...

ja znam da ja nikad nebi htio takav auto i na kraju - kome takav auto vrijedi? nekolicini kolelcionara kao i tema "stari HW za kojim se slinilo"
Ta ''nekolicina'' je ekšli jaaako velik pool ljudi, samo treba malo bacit oko van RH.

A kome takav auto vrijedi?
FFS slažeš li ga sebi ili za prodaju? Ako ga slažeš sebi, onda tebi i vrijedi. I opet, to u pravilu nikad nije jedini auto u kućanstvu pa da moraš gledat kak na posao ako ti je auto na stalcima, što isto mnogima ne ide u glavu

Pa sad, modernije... Što točno?
Ne znam, meni je fora vidit ovako nešto i iskreno, više od grijanih/aktivnih sjedala, PDC-a, rearview kamere, androida, xenon farova mi ne treba u autu niti mi fali.

Ima li ženin novi Clio po defaultu više opreme od mog E39? Ima.
Koji auto više volim vozit? Ajd pogodi

Na stranu sad što u E39 recimo mogu ubacit gro stvari sa drugih E39 ili E38 sedmice i napucat ga opremom da posere i posve nove aute.

Da mi je vdit nekog tko uđe u full napucani E39 pa da kaže da mu nije to nekaj što bi volio imat. To što na njušci šoderaši prodaju petice s full opremom jer imaju klimu i šiber je drugi par rukava.

Meni je recimo ovo sasvim Ok i dovoljno za moderan auto
https://www.instagram.com/bmw_e39_la...l/DBB-k6Aqq3G/

ili

https://www.instagram.com/e39_m5_royalrot/reels/
https://www.instagram.com/e39_m5_roy...l/C-99RSgqBBN/
https://www.instagram.com/e39_m5_roy...l/C7e7ydfqGcc/

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
256GB LiteOn LMH-256V2M mSATA
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 02.11.2024. u 13:28.
Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 02.11.2024., 13:25   #76710
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Svi bi ovak nekaj vozili ali problem je što ne bi htjeli platit ili slagat auto

Ovakav W124 sumnjam da bi nekom smetao
FB-IMG-1636734653343 FB-IMG-1636734656508 FB-IMG-1636734664174 FB-IMG-1636734670559

FB-IMG-1636734684124 FB-IMG-1636734687763 FB-IMG-1636734693237

ili recimo ovakav E9 za koji bi me zabolio falus ima li Android auto i parking senzore

FB-IMG-1650209385427

Ili bilo što od ovoga

FB-IMG-1638307002761 FB-IMG-1639327633000 FB-IMG-1701526177928

FB-IMG-1726587960159 FB-IMG-1726587966144 FB-IMG-1632044758434

Ali kome takav auto vrijedi

I za kraj

FB-IMG-1660469931671

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
256GB LiteOn LMH-256V2M mSATA
NEC USB 3.0 ExpressCard