|
![]() |
#76621 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Zanimljivo Concord Pacific Unveils World’s Largest EV Charging Parkade in Burnaby Tak jasno, dok je Bandić biJo živ toga nije bilo. ![]()
![]() |
#76623 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Automobili
Kad se to zapali kitajci će na drugom kraju svijeta vidjeti plamen ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76624 |
Premium
Datum registracije: Dec 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76625 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#76626 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#76627 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Ide bolje od 1.2 i 1.4 benzinaca, al tad troši spomenutih 10-11 l Podvozje od Golfa 4, jeftino jednostavno održavanje. Puno lakše je doći do npr vodene pumpe na tom motoru, nego Renolovom 1.2/1.4 16v ![]()
![]() |
![]() |
#76628 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Stalno se isto događa tamo. Ti isti ljudi koji pizde 4 vala semafora svejedno uđu i blokiraju sami. To da crtaš ne bi shvatilo gdje je problem. Uz sve te senzore tamo se daju ti semafori bolje programirati.
![]() |
![]() |
#76632 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Može biti i upravljanje prometom tj. semaforima ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#76634 | |
#erase startup-config
|
Citiraj:
Falilo je zadnjih par godina na periode originalnih dijelova ovjesa i nekih originalnih dijelova za neke motore (ventili npr.) koji su se proizvodili u Rusiji ili su se materijali dobivali iz Ukrajine. Ali za stare klitache nema zime za dijelove ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76635 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Gledam kupiti za Tiguana set zimskih felgi. Dimenzije su 215/65/17 gume. OEM su suludo skupe. Koji web shop i marku felgi preporučate? |
![]() |
![]() |
![]() |
#76636 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Nego konstrukcija, jednostavnost održavanja. Al da su auti od 4.5m preveliki za grad, a 100ks Euro 3/4 norme da neide smjesta- ne slažem se s tim
![]() |
![]() |
#76637 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76638 | |
Bazinga
|
Citiraj:
Tražio sam bratu OEM felge za Golfa, pa sam vidio da ima felgi s gumama za 120 - 180€ po komadu. Čak i da baciš gume odmah, 150€ za OEM felgu nije puno. https://www.njuskalo.hr/alu-felge/zi...oglas-45074100 Jedino ako trebaš račun zbog firme, to je onda drugi par opanaka ![]()
![]() |
![]() |
#76639 | ||
#erase startup-config
|
Automobili
Citiraj:
Da vozim Octaviju vozio bi 99% vremena prazan auto koji je puno teži, skoro metar dulji i teže se provlačio po garažama i manjim ulicama a u svojoj ulici bi puno teže bočno parkirao ili nikako. Ovako dva puta godišnje stavim krovnu kutiju kad treba mjesta i super. Ne kažem da bi i drugi trebali tako, naravno. To je moj izbor. Citiraj:
Njima je upravo konstrukcija i jednostavnost održavanja valjda najveći plus ![]() ![]() EDIT: ispravak, na početku korone sam pet dana čekao originalnu letvu volana da dođe iz Francuske. Nisam htio zamjenske i reparirane koje su bile odmah dostupne. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#76642 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
PA ovo što sam gledao OEM felge su bile po 400+ eura komad. Račun bi bio idealan kad bi bilo moguće ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76643 |
#erase startup-config
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76644 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Sjedni u jednog i provozaj ga. Ovaj novi mi se ne sviđa, ali samo interijer mi je prednost pred svime u toj klasi. Prvi auto koji sam imao ovdje je bio Mini s 4 vrata. S obzirom na vanjske dimenzije, dosta je skučen unutra, ali nisam dugo u autu više uživao
![]() |
#76646 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#76647 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Koje su opcije ako se danas želi kupiti novi klot benzinac u stilu Fiatovog 1.4 16v, minimalno popratne i pratece opreme da to potraje sukladno održavanju? Klasa kompakt za normalan radni narod jel Zasad naletih na Hyundai 1.5MPi i Mazdin 2.5L e-SKYACTIV G. Ušao sam u neke diskusije pa da izguram do kraja, hvala ![]()
![]() |
#76648 |
Premium
|
Moram priznati da ni ja ne shvacam. Vozio sam jednog 2006-2007. I malo je reci da sam ostao zgrozen. Unutrasnjost ala stojadin, cak je i VAG koncern kao lexus u odnosu na sta je to onda izgledalo. Poispadale mi sve plombe za vrijeme voznje, s tim da sam si mogao ne samo bubrezni kamenac rijesiti nego valjda i bubreg odstraniti. Ako bih ga usporedio sa miatom zbog niskog sjedenja i nekog "sportskog" feelinga i gusta u voznji (jer nisu ista klasa) nejdu u istu recenicu. Uglavnom mozda je sada puno bolji nego onda ali svejedno ne vidim neki smisao pogotovo sto kosta kao "pravi" auto ![]() ![]() Ali velim ima svoju publiku.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#76649 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Realno je Mini egzotika. https://www.njuskalo.hr/auti/mini-co...oglas-44838687 Ili ova egzotika. https://www.njuskalo.hr/auti/infinit...oglas-45008198 https://www.njuskalo.hr/auti/infinit...oglas-44683816
![]() |
#76650 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Parkiraš bez frke tam di drugi ne stanu, malo troši 1.6 benzinac, lagan pa sa tim motorom starta ko od šale, tvrd pa drži zavoje i sjediš nisko pa ti je fora, zauzima malo mjesta u garaži a opet ja sa svojih dva metra vozim ga komforno do mora, zadnja sjedila teško upotrebljiva ali gepek super ako se ona obore, kupio veliku fotelju i stala otraga, praktičan...polovan nije skup ak se ne kupuje egzotika. Poanta, gradski auto. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|