|
10.08.2024., 16:06 | #601 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Radi provereno indija preko nordvpn. Gamepass ti prvo mora skroz isteć, Trebaš na indijskom vpnu izgooglati xbox site indijski i tamo se ulogirati na "indijski" ms account i reedemat. Treba pazit da cu cookies obrisani. Nakon šta reedemas 3x 1god god. gasiš vpn, chrome, odeš ponovno na normalni ms reedeem site i upišeš game pass ultimate global key i kaže da će napraviti konverziju.... Ključeve odma 3x 12m xbox core INdia i 1month ultimate global imaš na kinguinu... Nemoj mjenjati regiju svog accouta, nije potrebno... Kod reedema 3godine ako kaže da je wrong region , znači da je ulogiran u pogrešnu regiju MS stranice..... Obriši cookies i probaj VPN on/off... I login link sa xbox gamee pass www stranice....
10.10.2024., 22:09 | #603 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Dali je netko radio usb adapter na NVME ssd. Ostao mi jedan Crucial P5 M.2. 2280 od 1TB pa bi napravio od njega storage za igre, brzo se napunilo ovih 1TB na xboxu. Vidim da neka ekipa ima problem s kablovima, drugi s adapterima, pa cisto da vidim dali netko ima nesto složeno.
11.10.2024., 09:25 | #604 | |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Vidim da je sada 17€, što je IMHO i dalje vrlo isplativo...LINK |
|
11.10.2024., 13:54 | #605 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ako ga spojiš na USB, moći ćeš na njega prebaciti igre, ali ne ih i igrati (ako pričamo o igrama za X i S). Za igranje s eksternog storagea, mora ići u njegov extension port Ako su igre za starije konzole u pitanju, onda je dovoljan bilo kakav eksterni disk
19.10.2024., 15:49 | #606 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Da odgovorim sam sebi i da imate info. Turska, Brazil i ove ostale atraktivne države se mogu stackat samo 13 mjeseci. -Ako hoćete game pass ultimate, uzmite 3*12 mj. Corea Indij i 1 mj. ultimate globala. -Aktivirajte neki vpn u indiji -Ulogirajte se na indijski xbox site i redeemajte 3*12 mj. corea -Nakon toga se izlogirate iz xbox sitea i vpn-a -Ulogirate se u "normalni" microsoft site i redeemate 1 mj. ultimate-a, tu će vas pitati za konverziju corea u ultimate. 36 mj. core--->18 mj. ultimate i to je to. |
|
Jučer, 20:32 | #609 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
1. Kupio na G2a.com: 3x 12M Game Core India (25.22$ po 12M) 1x 1M Gamepass Ultimate Global Key (nemojte se zajebat pa uzet global account kao i ja). 12.55$ 2. Da bi reedemao Indijski morao sam promijenit na postojecem MS accountu region na indijski (na kojem sam prije imao ultimatepass convertiran). https://account.live.com/editprof.aspx Pratio sam info sa: https://xbox-store-checker.com/en/ne...d-a-gift-card/ 3. Kad sam uspio redeemat sve game core indijske pocinje problem sa aktivacijom global ultimatea. Zadnje sto sam pokusao je Indijski region skupa sa vpn indijskim te sam ujedno prije reedemanja global ultimate keya postavio payment sa karticom koju imam od poslodavca u Americi ali sam stavio indijsku adresu u Goa. Zasto sam radio to prije reedemanja je zato sto kad dodje da potvrdis konverziju u ultimate, Microsoft je stavio obavezno da moras stavit auto resubscribe i moras odabrat payment. A za Indiju na MS stranici nedava opciju paypala nego samo visa mastercard i neki kurac indijski koji se verificira preko Indije??. Kad sam jedan put pokusao cak mi je i odbilo a drugi put ovo sto sam radio unaprijed postavljanne payment methoda i odabrao Indiju je proslo (odma mi je izbacilo opciju payment method na confirmationu od konverzije) Zao mi je sto nije lakse ali mozda je zato sto koristim account koji koristim vec godinama za gamepass. Prije sam koristio Brazil itd. Mozda je lakse kad se kreira novi account. Sent from my SM-S926U1 using Tapatalk |
Uređivanje | |
|
|