|
29.09.2024., 12:42 | #1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
NanoStation Loco M2 podešavanje..
Kako imam i već mi duže vrijeme stoji NanoStation Loco M2 razmišljam da ga stavim u garažu gdje mi je dosta slab signal interneta pa da se poveže na router i ojačam nešto signal. Pa me zanima da li je to uopće moguće napraviti na sljedeći način: Glavni router mi je na adresi: 192.168.1.1 i ima naziv wifi-a "WLAN" NanoStation Loco M2 bi stavio na adresu: 192.168.1.101 Oni bi bili međusobno povezani preko wifi-a koji je na routeru tj. preko wifi-a od rutera WLAN Na NanoStation Loco M2 bi se drugi uređaji (mobiteli, pc, tableti) povezivali putem drugog wifi-a koji bi imao naziv: GARAZA Ti uređaji koji bi se povezivali na NanoStation Loco M2 tj. njegov wifi GARAZA bi trebali dobivati automatski IP od glavnog routera. Evo poput slike kako sam to zamislio.. Pa ako je moguće, bio bih zahvalan kada bi mi netko objasnio na koji način to mogu učiniti jer sam se malo pogubio u tome i ne kužim što bi trebao učiniti... thx.. O uređaju:
Zadnje izmijenjeno od: KR-DI. 29.09.2024. u 12:48. |
29.09.2024., 14:14 | #2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Zar AirMax nije neka alternativa WiMax-u koji se nekad kod nas koristio ili se još negdje koristi? Taj device bi trebao biti client za ISP koji nudi tu vrstu usluge. Sumnjam da se može koristiti kao WiFi bridge...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
Oglas
|
|
29.09.2024., 17:31 | #3 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
Domy - ne. Pobrkao si svašta... @op - isto ne. Iako tehnički je nekad mogao, to je toliko loše radilo da su unazad puno godina tu opciju makli iz softvera. Tako da to više ne postoji. Nabavi za 15 eur još jedan dodatni ap i ubodi ga u nanostation koji će biti običan klijent. Ilitiga station u softveru. |
02.10.2024., 09:09 | #4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Koji bi uređaj preporučili da kupim i da napravim kako sam gore opisao. Jedino mi je bitno da bude outdoor uređaj tj. da se može biti vani postavljen.
Oglas
|
|
Uređivanje | |
|
|