|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
s-ata 2?
the strangest thing just happened... upalio komp i zblokiro mi se na post screenu, samo kaj sam stavio da ne pokazuje post screen nego onaj od ploče wellcome, tamo se zblokirao kad sam iskopčao s-ata 2 disk (maxtor 160 Gb) normalno se pokrenuo disk ima 2 particije i na jednoj su vindouzi instalirani.. onda sam ukopcao jos ono dodatno 4-pinsko napajanje u ploču, stavio disk u drugi s-ata utor normalno je išlo i evo sad igram wow koji je također na njemu znači sad radi al eto, nejde mi baš u glavu što bi moglo biti? pa eto tek tolko da se malo mucka glavom pitanje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
koje dodatno napajanje? ili spojis na ATX ili na novi sata prikljucak za napajanje ane na oba.
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Memorija najvjerojatnije
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
nisam siguran za Sata 2,ali sata 1 ima frku sa via chipsetom, moras prilagoditi brzinu diska , tj. spojiti jumperom pin 5-6 ![]()
![]() |
#8 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Ljudi, dajte se dogovorite.... mislim da se sami medjusobno jos niste skuzili : bonker : |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|