Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 26.08.2024., 20:17   #31
d0X
Kostolomac
Moj komp

d0X's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor devaa Pregled postova
Joj da i taj floop gdje robot ima zamjenice… haha
A zato sam naletio na komentar: "Pronouns: dead/game"
Staro 26.08.2024., 20:38   #32
devaa
Banned
Moj komp

Datum registracije: Mar 2013
Dustborn

Citiraj:
Autor d0X Pregled postova
A zato sam naletio na komentar: "Pronouns: dead/game"
Nazalost saznao za to preko days of playa kad sam gledao, iako ga od milja u zadnje vrijeme zovem days of gay…

Citiraj:
Autor OnionKnight Pregled postova
odlicna stvar je sto je igra flopala, mozda se bude manje woke govana radilo u buducnosti. jedina pozitivna stvar je sto nije pocinjen novi zlocin nad vec postojecim i voljenim IP-om

Istina, drzim fige da ne useru remake soul reaver-a. Malo su mi zgadili silent hill sa promjenama likova. Cudi me da je konami uopce i pristao na to.
devaa je offline   Reply With Quote
Staro 26.08.2024., 23:05   #33
stitrek
Banned

Datum registracije: Feb 2021
Citiraj:
Mislim kažem drago mi je da je takva publika napravila igru za takvu publiku,
samo je ovo očito pravi primjer da te moderne publike za koju oni toliko forsiraju woke očito nema tak puno...

People have "spoken".
Dobro sam upoznat zadnjih 15 godina sa dubiozama politicko/kulturoloških indoktrinacija i forsiranja agende sa strane velikih ulagaca koji cak i vlade kontroliraju ...da ne idem u zecju rupu, Dustborn treba odigrati zbog price i likova, kao sto sam prije napiso Ragnar T. je odradio odlican posao a woke elementi su maleni i zanemarivi jer to nadoknađujuju glavnim fokusom na druge kvalitete i aspekte u igri.
stitrek je offline   Reply With Quote
Staro 26.08.2024., 23:08   #34
John Creasy
Vocna iglica u mudante
Moj komp

John Creasy's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
možeš li mi reći koji su to aspekti i druge kvalitete u igri? te isto tako koji točno dio priče ti je napravio imerziju?
jer ono što vidim po komentarima, glavni lik je teški bitch, te joj se glavni skill zove TRIGGER.. postoji i GASLIGHT itd itd itd.. s triggerom se doslovno svađaš sa svima
kako ti se dalo igrat s nadrkanim ženskim likom, te koja dobra priča može proizaći iz toga?

edit: čitam da je igra full politička isto tako, gura se agenda "words are power", što uistinu izgleda fašistički ali ok

This game is such a parody that if they had made it free, it would rise in the steam charts simply for wanting to see everything that is bad about this comedy.

Zadnje izmijenjeno od: John Creasy. 26.08.2024. u 23:17.
John Creasy je offline   Reply With Quote
Staro 26.08.2024., 23:15   #35
stitrek
Banned

Citiraj:
Autor John Creasy Pregled postova
možeš li mi reći koji su to aspekti i druge kvalitete u igri? te isto tako koji točno dio priče ti je napravio imerziju?
jer ono što vidim po komentarima, glavni lik je teški bitch, te joj se glavni skill zove TRIGGER.. postoji i GASLIGHT itd itd itd.. s triggerom se doslovno svađaš sa svima
kako ti se dalo igrat s nadrkanim ženskim likom, te koja dobra priča može proizaći iz toga?
Odigraj igru kod "barbe Dodija" ili "fit ženske", imaš masu odabira i nacina kako voditi dijaloge, možeš biti super altruistican i empatican a možes biti i super razmažen kao glavni lik, igra ti dopušta da odabireš svoju emocionalnu reakciju po tebi samome.
Jedini tkz. "woke" element je možda they/them kod jednog lika ali i to ovisi jer možda je taj lik rođen kao intersex (nedefinirani spolni organ) i kao takav ne mora se izjasniti ni kao muško ni žensko u dosta razvijenih zemalja u svijetu...da li je to slucaj u igri ili je EU/BlackRock/Vanguard/WEF propaganda ne znam, ali i ne zamaram se jer se to spomene par puta u igri oko tog lika a sav ostali fokus je na dubini i drugim aspektima kod tog i drugih likova.

*edit: Ragnar T. je u svojim igrama poznat po spiritualnim i ezoterickim elementima, u igri se direktno spominje Nietzsche a vidi se veliki utjecaj R. Steinera, C. Junga, Hinduizma, Budizma i Kršcanstva kao i u nekim prijašnjim igrama.
* Prvi put sam za corpo-Vanguard cuo u njegovoj prvoj igri The Longest Journey koja je izašla 1999. a i tu je bilo inkluzivnosti te homo likova kao i u Dreamfall igrama, kljuc je kakav je kompletni uradak a ne laprdanje površnih clickbait YouTubera.

Zadnje izmijenjeno od: stitrek. 26.08.2024. u 23:34.
Staro 27.08.2024., 00:55   #36
Promo
Registered User
Moj komp

Promo's Avatar

Datum registracije: Jun 2024
"Jedini tkz. "woke" element je možda they/them kod jednog lika" Ja se kolega zaista nadam da nas malo trollaš i zezas. Cisto da se ima sta pisati na temi. Definicija ove igre jeste brainwash woke sadrzaj.

Biti "Triggered" u ovoj igri, je sama mehanika igre koju koristiš za interakciju.

A ko izdrzi ovih 60 sekundi uvoda u igri zasluzuje medlaju. Ja ne znam kako ovo nije dobilo više pažnje:

https://www.youtube.com/watch?v=7EqCh6gUup8
Staro 27.08.2024., 08:07   #37
devaa
Banned
Moj komp

Citiraj:
Autor Promo Pregled postova
"Jedini tkz. "woke" element je možda they/them kod jednog lika" Ja se kolega zaista nadam da nas malo trollaš i zezas. Cisto da se ima sta pisati na temi. Definicija ove igre jeste brainwash woke sadrzaj.

Biti "Triggered" u ovoj igri, je sama mehanika igre koju koristiš za interakciju.

A ko izdrzi ovih 60 sekundi uvoda u igri zasluzuje medlaju. Ja ne znam kako ovo nije dobilo više pažnje:

https://www.youtube.com/watch?v=7EqCh6gUup8

Potjeralo me nakon 10 sekundi, wow…
Nekaj ovak kriminalno već dugo nisam vidio.

Mogli su bar naći nekoga sa sluhom da pjeva,
“your kind won’t last”. 🤣
Staro 27.08.2024., 10:04   #38
tuna3
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2009
Citiraj:
Autor stitrek Pregled postova
Dobro sam upoznat zadnjih 15 godina sa dubiozama politicko/kulturoloških indoktrinacija i forsiranja agende sa strane velikih ulagaca koji cak i vlade kontroliraju ...da ne idem u zecju rupu, Dustborn treba odigrati zbog price i likova, kao sto sam prije napiso Ragnar T. je odradio odlican posao a woke elementi su maleni i zanemarivi jer to nadoknađujuju glavnim fokusom na druge kvalitete i aspekte u igri.
Reći da su woke elementi zanemarivi je understatement.
Ja sam isto veliki fan Ragnara (The Longest Journey mi je i dan danas najbolja avantura ikad) ali treba biti realan i reći da je ovaj put napravio govno.
tuna3 je offline   Reply With Quote
Staro 27.08.2024., 10:05   #39
tuna3
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor John Creasy Pregled postova

edit: čitam da je igra full politička isto tako, gura se agenda "words are power", što uistinu izgleda fašistički ali ok

This game is such a parody that if they had made it free, it would rise in the steam charts simply for wanting to see everything that is bad about this comedy.
Postoji i CANCEL

Citiraj:
Potjeralo me nakon 10 sekundi, wow…
Nekaj ovak kriminalno već dugo nisam vidio.

Mogli su bar naći nekoga sa sluhom da pjeva,
“your kind won’t last”. ��
A ovdje se ne vidi kako se ona ili ono triggera zato što su policajci namjerno pitali da li CRNAC (u caps locku) nešto zna smao da bi isforsirali ovu reakciju.
https://youtu.be/3Ke8ct7r9xQ?si=SR0UyuuOFOMELJWi
Staro 27.08.2024., 10:48   #40
devaa
Banned
Moj komp

Citiraj:
Autor tuna3 Pregled postova
A ovdje se ne vidi kako se ona ili ono triggera zato što su policajci namjerno pitali da li CRNAC (u caps locku) nešto zna smao da bi isforsirali ovu reakciju.
https://youtu.be/3Ke8ct7r9xQ?si=SR0UyuuOFOMELJWi
Ma bacio sam oko na trailer, jer mi je zapravo jedan frend poslao link i napisao gle ovo "woke smeće od igre"...

Ja kužim da je u moru dosadnih i većinom nepotrebnih remaster/remake-ova teško biti drugačiji, originalniji i zabavniji...

Ali ako već guraš nešto drugačije, prvenstveno se moraš pomiriti sa time da ti radiš u industriji zabave, što znači tvoja glavna misija je da me zabaviš, mislim ako želiš profitirati od igre, ako češ ti meni gurati neke društvene probleme i agendu kroz igru, odjebat ću je već na traileru...

Pravi primjer drugačije igre koja me zakucala za ekran je Stray, onak indie igra di igraš sa jebenom mačkom, zapeo si u kanalizaciji i tražiš
izlaz da se ujediniš sa svojim mačko frendovima, ta igra me držala više zaljepljenim za ekran nego jedan Alan Wake 2 ( koji mi je fantastična igra btw ),
ali evo od preordera ju imam, pretpostavljam da sam negdje pri kraju igre, još ju nisam prošao a upalio sam ju zadnji put prije niti se ne sjećam koliko mjeseci...

I onda imamo ovakve "drugačije" woke isprdke od igri, koji su bazirani na ekipa koja se ujutro probudi pogleda u gaće i nemre se odlučiti da li je danas M/Ž, zapravo još gore da li se uopće osjeća kao čovjek danas.. I cijela egzistencija im se bazira na tome da netko prihvati ludosti poput obraćaj mi se u množini jer se ja osjećam queer ili koji već kurac. Pa znaš ono daj više nemoj me jebat, zbog 5% svoje publike ti češ ići u neki minus, pm zato da bi gurao nekakve mentalne boleštine kao nešto "normalno", jer oni su "drugačiji"... I onda ta ista ekipa dođe online i komentira NORMALNE igre i filmove u stilu seksizam, rasizam, manjak diversitya, rodova i da ne nabrajam... A svaki woke poluproizvod je baziran upravo na tome po čemu cijelo vrijeme seru...

Možda još dobar primjer onaj isprdak od SW Acolyte, kažeš fanovima ovo nije serija za vas, nemojte ju ni gledati... Okej ne pogledamo, floopa ( OČEKIVANO ) iz gore navedenih razloga i onda ti dođeš online i sereš kak serija nije uspjela zbog tih istih fanova kojima ste rekli da ju ne gledaju.

Zadnje izmijenjeno od: devaa. 27.08.2024. u 10:55.
Staro 27.08.2024., 14:12   #41
Tajl3r
Dobro je sve.
Moj komp

Tajl3r's Avatar

Datum registracije: Sep 2012
Citiraj:
Makni kinu i to je opet preko 200k igrača, s time da je taj postotak bio na releaseu, sada se postotak smanjuje.

Dok je Dustborn all time peak 83
Lol
Pokusali su nije proslo bice toga jos :[

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tajl3r je offline   Reply With Quote
Staro 27.08.2024., 17:38   #42
stitrek
Banned

Citiraj:
Reći da su woke elementi zanemarivi je understatement.
Ja sam isto veliki fan Ragnara (The Longest Journey mi je i dan danas najbolja avantura ikad) ali treba biti realan i reći da je ovaj put napravio govno.
Woke elementi u ovakvom tipu igara koje dolaze sa zapada u današnje vrijeme su manje-više neizbježni, igru sam odigrao bez odabira Trigger opcija u dijalozima jer mi je to opcenito corny u takvim igrama, druge opcije odabira nude kvalitetne dijaloge.

Zašto je ponekad u dijalozima stavljena Trigger opcija, da li da se udovolji mlađoj new age digital publici ili nekakav oblik indoktrinacije sa strane ulagaca, kao sto sam ranije naveo, ne znam i zato sam odradio dijaloge sa odraslijim/altruisticnim opcijama. Prica i likovi su mi dovoljno zanimljivi za odigrati do kraja.
Staro 27.08.2024., 19:13   #43
tuna3
Premium
Moj komp

Citiraj:
Woke elementi u ovakvom tipu igara koje dolaze sa zapada u današnje vrijeme su manje-više neizbježni, igru sam odigrao bez odabira Trigger opcija u dijalozima jer mi je to opcenito corny u takvim igrama, druge opcije odabira nude kvalitetne dijaloge.

Zašto je ponekad u dijalozima stavljena Trigger opcija, da li da se udovolji mlađoj new age digital publici ili nekakav oblik indoktrinacije sa strane ulagaca, kao sto sam ranije naveo, ne znam i zato sam odradio dijaloge sa odraslijim/altruisticnim opcijama. Prica i likovi su mi dovoljno zanimljivi za odigrati do kraja.
Ovo nije corny nego toxic.
Staro 29.08.2024., 12:21   #44
gmax
Tuco “the Rat” Ramirez
Moj komp

gmax's Avatar

Datum registracije: Nov 2009

gmax je offline   Reply With Quote
Staro 30.08.2024., 13:42   #45
stitrek
Banned

Citiraj:
Autor gmax Pregled postova

Da su pojedini clickbait YouTuberi odigrali igru, shvatili bi bolje o cemu se radi sa glavnim likom (Pax) i ne bi se izvlacili pojedini dijelovi iz igre bez konteksta.
Uglavnom ona je zbog svoje sigurnosti nakon napuštanja skupine/familije u kojoj je živjela (zbog toga što je bila Anomal) kao neotesana buntovnica je za preživljavanje koristila svoje negativene/manipulatorske moci te konstantno imala ptobleme zbog toga...
Kroz igru cesto ide njena introspekcija o tim negativnostima (block, push, bully, cancel, trigger, discord...) koje je koristila za zarađivanje te kasnije i u borbama. Kroz radnju i zgode postepeno radi na tome da poboljša odnos sa ljudima oko sebe (pogotovo sa sestrom Ziggy), zato i igra ima masu opcija u dijalozima...sa tim elementima je igra cak ukazala na negativnosti današnjih toksicnih-internet trendova i projiciranja.
Tko je potpuno odigrao igru je vidio piscev fokus na kompleksnost i razvoj likova, sve ostalo su clickbait laprdanja, igra zasluzuje 80/100.
Staro 30.08.2024., 15:18   #46
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Teško mi je skužit šališ li se ili si ozbiljan
Staro 30.08.2024., 17:31   #47
stitrek
Banned

Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Teško mi je skužit šališ li se ili si ozbiljan
Skuži sam jer nisi stavio upitnik na kraju
Staro 01.09.2024., 10:54   #48
devaa
Banned
Moj komp

Mislim da je ovo fakat dovoljan pokazatelj.
Samo nek nastave s takvim igrama i konzultacijama sa Sweet Baby inc i sličnim kretenarijama. 😬🤣
Staro 01.09.2024., 14:30   #49
stitrek
Banned

Citiraj:
Mislim da je ovo fakat dovoljan pokazatelj.
Samo nek nastave s takvim igrama i konzultacijama sa Sweet Baby inc i sličnim kretenarijama. ����
Taj hate bandwagon ti je kao mainstream politika, udica/ping-pong za hate i društveni/umjetnicki razdor...nema tu "o" od objektivnosti pogotovo što vecina tih ljudi (Gameri™) nije ni odigralo igru.

Zadnje izmijenjeno od: stitrek. 01.09.2024. u 14:59.
Staro 01.09.2024., 15:51   #50
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Reci ti nama.
Staro 01.09.2024., 16:14   #51
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Ak je kolega odigrao onda mi njegova interpretacija vrijedi, za razliku od ostalih komentara.
Mladenxy je offline   Reply With Quote
Staro 01.09.2024., 18:23   #52
stitrek
Banned

Citiraj:
Autor Mladenxy Pregled postova
Ak je kolega odigrao onda mi njegova interpretacija vrijedi, za razliku od ostalih komentara.
Hvala Mladenxy, Ragnar Tornquist se slaže sa mojim komentarom

Staro 01.09.2024., 19:55   #53
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Well igra se gleda kao cjelina, a ne samo šta muči glavnog lika.
Staro 01.09.2024., 21:13   #54
stitrek
Banned

Citiraj:
Well igra se gleda kao cjelina, a ne samo šta muči glavnog lika.
O cjelini cijelo vrijeme i pricam, igra mi je 80/100 zbog interesantne price i likova...uostalom trebaš odigrati igru da bi bolje (objektivnije) prosudio, ali izgleda da je "internet woke alergija" jaca od tebe😁
Staro 01.09.2024., 22:36   #55
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Ja sam jako malo isječaka vidio iz igre i već mi se povraćalo, a što bi tek bilo da zaigram i pogledam/čujem sve.
Staro 02.09.2024., 00:48   #56
stitrek
Banned

Citiraj:
Ja sam jako malo isječaka vidio iz igre i već mi se povraćalo, a što bi tek bilo da zaigram i pogledam/čujem sve.
Kad citam tvoje "tvrde" rekcije na igru, izgleda kao da si 90-ih sa Carmackom i Romerom preko dana radio igre a navecer se opijao sa Slashom iza snimanja spota za Terminator 2
Staro 02.09.2024., 02:03   #57
Miki9
Registered User

Datum registracije: Jun 2021
Citiraj:
Ali ako već guraš nešto drugačije, prvenstveno se moraš pomiriti sa time da ti radiš u industriji zabave, što znači tvoja glavna misija je da me zabaviš, mislim ako želiš profitirati od igre, ako češ ti meni gurati neke društvene probleme i agendu kroz igru, odjebat ću je već na traileru...
Ovo je jedan od bitnijih razloga zašto je (tad kvalitetno) hrvatsko tržište rap glazbe nakon eksplozije scene početkom 2000ih nakon 2, max. 3g, implodiralo - ljudima se ne sluša konstantno o socijalnim problemima i "kak je sve oko nas u ku..cu", a u to je hrv. rap skrenuo (što je s intelektualne strane zapravo pohvalno, no ne i tržišno zauvijek unovčljivo), dobar primjer El Bahatee. Čak i da se pjevaju gangsta sranja "bitches, bling, money" i slične kretenarije, to (uvijek) prolazi (doduše i kod nas potencijalno škakljivo i reakcionarno jer "nema love", nismo mi USA gdje svatko može ostvarit američki san, pa čak i ilegalno), a najbolji primjer je danas tzv. trap, petnaest godina kasnija fuzija pastirskog gangsta rapa, blebetanja random riječi i cajki, glazba koju sadašnji tinejdžeri obožavaju.

Jedini koji su uspjeli dalje i dulje egzistirat na toj sceni, jer su se prije svega "diverzificirali" u socijalno kvaziangažirane pjesmice koje nemaju veze sa rapom, (sa poprilično jugonostalgija-wokeastom potkom moram dodat - dobar primjer je evergreen hit hrv. radijskih urednika, tzv. "Nostalgična") su TBF.
Miki9 je offline   Reply With Quote
Staro 02.09.2024., 02:51   #58
stitrek
Banned

Citiraj:
Autor Miki9 Pregled postova
Ovo je jedan od bitnijih razloga zašto je (tad kvalitetno) hrvatsko tržište rap glazbe nakon eksplozije scene početkom 2000ih nakon 2, max. 3g, implodiralo - ljudima se ne sluša konstantno o socijalnim problemima i "kak je sve oko nas u ku..cu", a u to je hrv. rap skrenuo (što je s intelektualne strane zapravo pohvalno, no ne i tržišno zauvijek unovčljivo), dobar primjer El Bahatee. Čak i da se pjevaju gangsta sranja "bitches, bling, money" i slične kretenarije, to (uvijek) prolazi (doduše i kod nas potencijalno škakljivo i reakcionarno jer "nema love", nismo mi USA gdje svatko može ostvarit američki san, pa čak i ilegalno), a najbolji primjer je danas tzv. trap, petnaest godina kasnija fuzija pastirskog gangsta rapa, blebetanja random riječi i cajki, glazba koju sadašnji tinejdžeri obožavaju.

Jedini koji su uspjeli dalje i dulje egzistirat na toj sceni, jer su se prije svega "diverzificirali" u socijalno kvaziangažirane pjesmice koje nemaju veze sa rapom, (sa poprilično jugonostalgija-wokeastom potkom moram dodat - dobar primjer je evergreen hit hrv. radijskih urednika, tzv. "Nostalgična") su TBF.
Glazba je prva ta koja je došla do "singularnosti" (možda je stvar ogranicene kombinatorike tonova i "slušljivih" ritmova) bez obzira na žanrove, jer realno postoji smo dobra i loša glazba, važi i za video igre, filmove i ostale umjetnosti.
Video igre i filmovi danas polako ulaze u fazu u koju je glazba ušla otprilike 2005. - 2010. uglavnom sve je vec "otpjevano i izmišljeno" zato danas i imamo masu kvazi glazbe koja mixa kopije kopiranih kopija npr. zadnji pamtljivi masterpiece rock/metal album je izašao 2005. (System of a Down - Mezmerize/Hypnotize) a do danas uglavnom suša...

Slicna pojava je i sa AAA videoigrama zadnjih 5-6 godina, Call of Duty je godinama reciklaža i pomalo propaganda za nove generacije, Ubisoft nije baš kretivan, EA je prepažljiv sa novim projektima, sportske igre su dosegle nekakav vrhunac i ceste izmjene su uglavnom oznake godine (Nba i nogomet), Sony i Xbox pametnije troše milijune na mega naslove i jedini je tu GTA6 koji ce opet slijedecih 10-15 godina musti istu online kravu...
Ali nije sve tako sivo kad imamo indie igre koje su dosta kreativne, nadam se da ce point & click opet postati popularni isto kao i bezvremenski platformeri te AA igre, kljuc je kvaliteta iznad kvantiteta.

Zadnje izmijenjeno od: stitrek. 02.09.2024. u 02:59.
Staro 02.09.2024., 08:30   #59
devaa
Banned
Moj komp

Citiraj:
Autor Miki9 Pregled postova
Ovo je jedan od bitnijih razloga zašto je (tad kvalitetno) hrvatsko tržište rap glazbe nakon eksplozije scene početkom 2000ih nakon 2, max. 3g, implodiralo - ljudima se ne sluša konstantno o socijalnim problemima i "kak je sve oko nas u ku..cu", a u to je hrv. rap
Da ne quotam cijeli post, nije mi bed slušati o socijalnim problemima i sl...
Iako recimo generalno niti ne slušam hip/hop ( nije moj đir ).
Al ova preseravanja sa LGBT i Black lives matter sranjima su već fakat dopizdila, nitko se više ne trudi napraviti/napisati dobru igru scenarij, nego sav fokus samo ide na grafiku i to da ubace sve i jednu jebenu manjinu u igru i po mogućnosti popune cijelu lgbt abecedu i onda dobiš očekivani poluproizvod od igre/filma/serije, ne naučiš ništa i dalje drljaš po svome.

Citiraj:
Slicna pojava je i sa AAA videoigrama zadnjih 5-6 godina, Call of Duty je godinama reciklaža i pomalo propaganda za nove generacije, Ubisoft nije baš kretivan, EA je prepažljiv sa novim projektima, sportske igre su dosegle nekakav vrhunac i ceste izmjene su uglavnom oznake godine (Nba i nogomet), Sony i Xbox pametnije troše milijune na mega naslove i jedini je tu GTA6 koji ce opet slijedecih 10-15 godina musti istu online kravu...
Ubishit nije kreativan već desetljeće ako ne i više, EA nije ništa bolji štoviše Respawn ih drži na tome da ne budu apsolutno smeće od studija. I to im jedino kaj još imaju u svom vlasništvu da je donekle hvale vrijedno.
Staro 02.09.2024., 09:34   #60
stitrek
Banned

Citiraj:
Da ne quotam cijeli post, nije mi bed slušati o socijalnim problemima i sl...
Iako recimo generalno niti ne slušam hip/hop ( nije moj đir ).
Al ova preseravanja sa LGBT i Black lives matter sranjima su već fakat dopizdila, nitko se više ne trudi napraviti/napisati dobru igru scenarij, nego sav fokus samo ide na grafiku i to da ubace sve i jednu jebenu manjinu u igru i po mogućnosti popune cijelu lgbt abecedu i onda dobiš očekivani poluproizvod od igre/filma/serije, ne naučiš ništa i dalje drljaš po svome.

Ubishit nije kreativan već desetljeće ako ne i više, EA nije ništa bolji štoviše Respawn ih drži na tome da ne budu apsolutno smeće od studija. I to im jedino kaj još imaju u svom vlasništvu da je donekle hvale vrijedno.
LGB je prirodna pojava koja postoji od kada je covjeka, problem je što "ekipa" velikog okruglog stola kroz politiku "podržava" odnosno forsira te manjine dodavajuci razne dodatna slova i naracije/identifikacije pod isti kišobran, isto kao BLM te masu drugih "pokreta" a sve da dođe do segregacije i kaosa u društvu koje se tada lakše kontrolira...naprave problem i ponude soluciju...

Da ne idem u dubioze jer to nije tema, manjine ovog ili onog tipa treba podržvati ali sa velikom razinom razuma i ne nasjedati na spomenute manipulacije koje dovode do konflikata u društvenom ili umjetnickom smislu. Podržavm LGB i Intersex ljude u svim segmentima, ali opet nije sve propaganda kao sto mase nasjedaju, pogotovo važi za Dustborn

Što se tice umjetnicke kreativnosti, slijedeci veliki pomak vidim u hologramima i VR-u, ali tu treba biti balans jer inace ce covjecanstvo zapeti u eskejpizam i dekadenciju, možda tada dođe Isus 2.0 i rece ajmo dosta i Reset
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na