|
|||||||||||
|
|
#75031 |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
|
|
|
|
|
|
#75032 | |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Ev ti cijenik Kako si uspio doci do 45? Poslano sa mog RMO-NX1 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#75034 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
VW grupa ima slabu serijsku opremu, a dodatna košta k'o Sv. Petra kajgana. A ima i nebuloza tipa: "Hoćeš zadnju kameru za parking? Može, ali dolazi samo u paketu s navigacijom. Cijena? Prava sitnica."
|
|
|
#75036 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Mda osjecam tvoju bol. Iz tog razloga nisam mogao ni gledati vw koncern. Skoda ima slican "problem", jedino seat me nije pitao za previse klikova. Ali da, predivno poslozes sustav koji dobro vadi pare iz dzepa. I ja sam bio u soku da danas nema maltene nista vrijedno spomena BEZ baterije. Ne znam koliko je istina, pitao sam Kiu moze li se auto voziti ako krepa 48V baterija/sklop. Kazu da moze raditi bez nje s check engine lampom. Suzuki recimo ne moze raditi. Nekako sam skeptican da sam dobio tocan odgovor od Kia prodavaca, ali nisam isao u detalje jer nisam isao u smjeru Kie
|
|
|
|
#75038 |
|
Banned
Datum registracije: Mar 2013
|
Čitam post, čitam komentare... Razmišljao kroz 2-3 godine uzeti sebi novi auto, no sve više gubim želju voziti moderni "drlog". https://www.facebook.com/share/p/xXJ6Lb9gysHCT6TH/ |
|
|
|
|
|
#75039 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
|
|
|
|
|
#75040 | |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
zakon ![]() |
|
|
|
|
|
|
#75041 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Svaka im čast da su se primili posla oko toga, da se sad vidi što se da a što neda složiti. Bolesne cifre tih baterija u hibridima od par kWh. 5 godina star BMW u svojoj top izvedbi u toj klasi, na 135000km kvar veći neko auto vrijedi. Bolje rabljena Tesla od 500 000km. Nekako sam bio uvjeren da ipak Toyota u tom svijetu je skoro najbolja. Stvarno treba biti lud i kupiti rabljenog hibrida
|
|
|
|
#75042 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Za 5g., kada sadašnji hibridi postanu polovnjaci, drugog ni nećeš moći kupiti. Neće više biti ni full benzinaca, ni čađara, ni plinaša - samo EV i hibridi u milijun verzija: mikro, mild, full, PHEV,..
|
|
|
#75043 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
|
|
|
|
|
#75044 | |
|
Banned
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#75046 |
|
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Automobili
Pitanje je da li će tada još uvijek voziti Dače na LPG ![]() https://youtu.be/ICVVcqf7UiE Već smo pisali da svi 1.0 TCe motori imaju problema s time. |
|
|
|
|
|
#75047 |
|
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
žmnpp Zadnje izmijenjeno od: buljo. 22.08.2024. u 16:59. |
|
|
|
|
|
#75051 | |
|
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
2.5 benzinac atmosferac, 195KS mislim, pouzdan i čak nije niti rastrošan s obzirom na kubikažu. Homura oprema i prst u uho, voziš se ko čovek
|
|
|
|
#75052 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#75053 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Iako, Duster je nekih 200kg teži od Sandera/Clia, pa ne znam koliko je to preporučen motor za taj aato. |
|
|
|
|
|
|
#75054 |
|
#erase startup-config
|
Automobili
1. Pretpostavka je majka svih za*eba ![]() 2. Renault nije popravio problem i nema riješenje |
|
|
|
|
|
#75056 |
|
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Kao i svaki TDI motor, ako je mijenjano ulje na vrijeme i korišteno kvalitetno ulje (VW 507 00), nema problema. Problem može biti vodena pumpa, jer je interval za "veliki servis" 210 000 km. Tih 150k km je taman (realno) vrijeme za veliki servis, pa neka i njega uračuna u trošak.
|
|
|
#75058 | |
|
Banned
|
Citiraj:
Ista godina samo golf 167k km 2.0, svakih 10-12k mali servis i kupujem samo castrol edge 507.00 ulje. Nikakvih većih/skupljih problema zasad još nisam imao… |
|
|
|
|
|
|
#75059 |
|
#erase startup-config
|
|
|
|
|
|
|
#75060 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Svi pričaju o redovnom održavanju, a vidim da ovdje ima dosta ekipe koja su stvarno dobri mehaničari, koji servisiraju razno razne aute i imaju široku povijest iza sebe, pa da malo popričamo o tom 'redovnom održavanju': Mene zanima, smatra li se redovna izmjena ulja, filtera ulja, filtera kabine i klime (mali servis, ono što ja radim svakih 10k na svojim autima) redovnim servisom? Uskoro ću na 100k na genesisu mjenjati sve tekučine (rashladna, kočiona, diffovi, mjenjač, motor), na više mjesta sam našao da se takve stvari smatraju redovnim održavanjem ako se auto planira dugo imati i puno ga voziti. Uz to sve, poprilično sam živahan vozač i svaki tjedan ima velikih ubrzavanja i dizanja motora iznad 6k okretaja, pa mislim da je pametno u mjenjaču zamjeniti ulje tu i tamo i vidjeti blista li se ![]() Imate li još kakve savjete? Zadnje izmijenjeno od: strgani. 23.08.2024. u 10:11. |
|
|
|
![]() |
|
|