|
|||||||||||
|
|
#74942 |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
|
|
|
|
|
|
#74944 | |
|
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Samo za isofix napravis kompromis,ali kaciga otklanja svaku brigu. Ostalo sve Check i u buđetu ![]() |
|
|
|
|
|
|
#74945 |
|
Guest
|
ti kineski mini autići su baš cool ![]() za neke kratke relacije su super možeš se sparkati gdje god hoćeš. u americi bi se mogao voziti s tim i po trgovačkom centru by the way, baš gledam kako indijci servisiraju kamione |
|
|
|
#74946 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@lister Tih hybridnih 30 kW možeš slobodno zaboraviti jer ne rade oba motora istovremeno tj. rade, ali samo u nekim situacijama. Bolje bi bilo uzeti verziju, ako postoji, sa CH-R motorom 2.0/180 KS.
|
|
|
#74947 |
|
Guest
|
čovjeku od ovoga ne treba ništa više, ovaj auto ima sve što ti treba. a dizajnerski je vrlo lijep ![]() |
|
|
|
#74948 | |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Neće ih biti vječno, niti će biti ljudi koji znaju raditi na njima...
|
|
|
|
#74949 |
|
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
@coconut Aha, nisam to znao. Thx Sad si gledam npr ovu Inigniu: https://www.autoscout24.hr/ponude/op...bucket=unknown 2020.g, ima valjda svu opremu, koža, kamera, LED, virtual cockpit, ambient light, masažna, grijana, ventilirana sjedala....120kw.... Ili talisman: https://www.autoscout24.hr/ponude/re...bucket=unknown Nešto slabija oprema... ili BMW X1: https://www.autoscout24.hr/ponude/bm...bucket=unknown Vozio sam od prijatelja X1 i ima dosta mjesta naprijed i iza, a gepek 500L...motor je 140KW i to baš ide... Razmišljao sam i o mondeu ali sam odustao. Prejeftini materijali i plastika unutra, a i već je dosta zastario jer se proizvodi od 2013. Sve su modeli s belgijskog tržišta....prijatelj tamo ima rodbinu koja se bavi prodajom rabljenih pa ne moram ići tamo pogledati, oni sve provjere... |
|
|
|
|
|
#74951 | |
|
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
Nisam istražio jel ima neke skrivene fore, ako nema čini se odličan izbor. S rabljenim tko zna kad će se neki problem pojaviti. A uz enormne cijene servisa lako za 2-3 godine porastu troškovi. Jedino možda oprema nije na razini. |
|
|
|
|
|
|
#74952 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Ja sam nedavno okreno 300k na svom Hyundiću i isto mi se teško odvojit od plina . |
|
|
|
|
|
|
#74953 | |
|
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Talisman može imati zakretanje zadnjih kotača (4control). Jako korisno za manevriranja po parkingu a i stabilniji je pri većim brzinama. Niti jedan Talisman nema memoriju položaja siceva. |
|
|
|
|
|
|
#74954 | ||
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
NHF ali samo lud čoek može gledati opel i renfault pored toyote. Karavan hibrid je ono kaj ti treba. Taj 1.8 je dostatan za sve i da bilo bi bolje 2.0 ali bože moj.I afaik ti motori rade simultano jer da ne rade ne bi imala 0-100 za 11sec. Bilo bi to puno više.U ostalom ima tu par ljudi s tim automobilom na forumu pa eto nek ti pomogu. @buljo budi koristan. ![]() Citiraj:
Da, bio bi super amarok, hilux, ranger, l200/fastback...kako god..ali cijene su full visoke za taj tip vozila i ne opravadavaju moju "potrebu" i želju. Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 18.08.2024. u 18:57. |
||
|
|
|
|
|
#74955 | |
|
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#74957 |
|
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Evo da vas pitam, novi dan novi problem :Mercedes A 170 CDI, automatski mjenjač. Trebalo bi servisirati mjenjač, nešto mi "štuca" kad je u brzini. Da li imate preporuku nekog servisa (servisera) koji bi to znao riješiti u Zagrebu?
|
|
|
#74958 |
|
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Imam par kolega koji su stalno na obilaznici ili na autoputu/otvorenoj prema vikendici. Gotovo nikakve koristi nemaju od hibrida. Drugi kolega izađe iz ulice u gužvu i tako metar po metar do posla. Njemu je plugin hibrid s adaptivnim tempomatom najbolja stvar nakon izuma vatre. Nije sve za svakoga. |
|
|
|
|
|
#74959 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#74960 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Bio sam malo razocaran zadnjim i40 (tamo negdje 2018te) jer je imao premalo mjesta za noge iza vozaca/suvozaca. Iza samog sebe nisam mogao sjediti udobno (187cm), znaci koljena su mi udarala u sjedalo. Tocno sam te godine gledao aute i htio nesto tipa i30. Pa se izbedirao kad sam sjeo u njega i sjeo pored u i40 kojeg su tada gasili, ali imali su nekog lagera. Ista stvar... Trazio sam auto u kojem mogu stati 4 odrasle osobe. Fun fact, danas sjednem u novi i30 i iza mene ima sasvim dovoljno mjesta za mene. Kona ima jos vise mjesta. A to su auti kraci od i40 ![]() Oke, za dvoje djece ce biti taman, al samo kazem
|
|
|
|
#74962 |
|
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
To je verzija motora sa lancem. Najbolje bi bilo da je godina proizvodnje 2013. ili noviji. Tada su iz fabrike motori izlazili sa poslednjom verzijom lanca i lancanika na kojima su rijeseni problemi. Ako je proizveden ranije pogledaj da li je radjena zamjena i sa kojom.verzijom novog seta lanca i lancanika. Bio je i opoziv za turbo. Mislim do 2012. da su bili opozivani na doradu, a poslije 2012. su izlazili sa rjesenim problemom na turbini. Problem je bio u aktuatoru turba. Ti motori ako nisi pazeni znaju poceti trositi ulje u vecim kolicinama. U kuci ga imamo u Fabiji i OK je motor za nju, voznju po gradu, fino ide i na otvorenom putu.
|
|
|
#74963 |
|
Pod naletima kopita zla
|
Odlično hvala ti. Gledam jednog iz 2015. https://www.njuskalo.hr/auti/skoda-y...oglas-44357117 |
|
|
|
|
|
#74964 |
|
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Poslusaj prilikom hladnog starta da li lanca lupa prvih par sekundi. Prije kupovine ga probaj sa 4 domacina unutra, da ne bi dozivio razocarenje poslije dizela.
|
|
|
#74965 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Ode ioniq 5 u dijelove...potpuno električni auto, sumnjam da će se ovo isplatiti, ako se uopće da, popraviti |
|
|
|
|
|
#74966 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
EV-u smeta hladnoća, ali i toplina https://revijahak.hr/2024/08/19/koli...-nije-ni-malo/
|
|
|
#74967 | |
|
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
Znam da benz/tubro bezn nisu ni do koljena turbo dizelu ali realno taj auto će prevoziti MAX mene, ženu, dijete i psa. 99% vremena ja sam + alat ili pas. Octavija ostaje za sva putivanja. |
|
|
|
|
|
|
#74968 | |
|
Registered User
Datum registracije: Dec 2012
|
Citiraj:
Ali kako je novi auto kupljen, ovaj ce biti u funkciji jos koji mjesec pa ide ca, pa nas nije niti briga. Provjeri i mjenjac, nas zapinje na saltanju iz prve u drugi, sinkron je u banani. Drugo u ovih 14 god nemas sta, promjenio jednu bobinu u garanciji, jednu van nje, i neko crijevo goriva na railu od cca 300ak kn. Mimo potrosnog materijala nikad nista. Jako zahvalan i dosadan auto, ali s tim motorom za jako nezahtijevnog vozaca. Racunaj da je 1200ccm i 105ks jako malo, jer ipak je auto dosta visok i ima i koje kg. |
|
|
|
|
|
|
#74969 |
|
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
|